Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש: ניסאן תחסל את ה-GT-R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאומרים אין נשמה על טויוטה קורולה, על רכבים של זקנים ובקיצור רכבים שלא נועדו להנאה,

אבל ההנאה לא צריכה להיות כשיש לך חתיכת כח כמו הGTR, לא יודע מה איתכם. אתם עד כדי כך פאנטים?זה מפלצת, אז לא תהיה הנאה מנהיגה, לא נורא.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז לא תהיה הנאה מנהיגה, לא נורא.

:shock:

אני באמת קורא את המשפט הזה בפורום רכב.

"לא תהיה הנאה מנהיגה, לא נורא." לא נורא?!

מאוד נורא, בלי הנאה אין כל הבדל בין מאזדה 3 למיאטה, בלי הנאה מנהיגה אין הבדל בין מיקרה לבין 370Z.

הנאה מנהיגה היא שמבדילה בין הרכבי היום יום לרכבים שמבקרים בחלמות הכי כחולים שלנו.

תאמין לי שבלי הנאה הGTR הנ"ל תרגיש כמו טידה שיש לה קצת יותר כוח ולא יותר.

תשמור את כל כוחות הסוס ותשאיר לי שילדה טובה והנעה לגלגלים הנכונים (אחוריים) ואני אהיה מאושר יותר מאשר בפחנוע עם 600 כ"ס, הנעה קדמית, הגה לא מתקשר ושלדה שאפילו עם ה160 כ"ס המקוריים לא הצליחה להסתדר.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

כולכם נשמות, 99% מהפורום ראה את הרכב הזה, אולי בתמונה.

וכולם מלאים בידע וניסיון.

העיקר שהגולף 2 ליטר אוחזת את הכביש כמו נמרה, פשוט נשמה טהורה.

פורסם
זה שתהנה לנהוג בה-אין צל של ספק.

פשוט אין לה את מה שיש לפרארי, פורשה, למבורגיני, רכבי AMG ודגמי M למיניהם.

אבל זה בסדר גמור, לרוב היפניות החזקות אין נשמה, יש המון כוח עם פוטנציאל להוציא הרבה יותר כוח.

:lol:

מה שנכון נכון...

להיכנס לאיטלקיה ולהיכנס ליפנית אלה שני דברים שונים.

אני לא אזיל דמעה על רכב כזה...למעשה אני לא אזיל דמעה על אף יפנית שפס ייצורה יפסק.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

מילה אתה צודק.

אנשים פה מדברים כאילו זה רכב זבל שאם היו מציעים להם אותו אני בטוח שהם היו נשארים עם הGTI או הלאון FR..

פורסם
אל תדאג, תביא לי אחת ואני אדאג כבר להנשים אותה.

קצר וקולע!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה שנכון נכון...

להיכנס לאיטלקיה ולהיכנס ליפנית אלה שני דברים שונים.

אני לא אזיל דמעה על רכב כזה...למעשה אני לא אזיל דמעה על אף יפנית שפס ייצורה יפסק.

מתוך וויקיפדיה על רכבך היקר:

"

On 13 June 2012, a press conference was held announcing that Saab Automobile AB and its subsidiaries Saab Automobile Powertrain AB and Saab Automobile Tools AB as well as the Saab factory had been acquired by the Chinese-Japanese consortium National Electric Vehicle Sweden (NEVS).

....

The rights to use of the name Saab has not yet been granted by Saab AB and Scania AB and negotiations on that matter will continue.

"

ובתרגום לעברית, saab נרכשה על ידי חברה יפנית-סינית. בלה בלה, הזכויות לשימוש בשם saab עוד לא ניתנו על ידי saab :lol:

איזה מזל שחברה כמו saab לא פשטה רגל מעולם אה?

ובינתיים ביפן עושים מכוניות כאלה

http://www.youtube.com/watch?v=DAHFQnyX0C0&feature=fvst

אה כן, הרודסטר הבאה של אלפא רומאו תהיה מיאטה בתחפושת.

אתה יודע מה אומרים, haters gonna hate.

פורסם

וכולם מלאים בידע וניסיון.

העיקר שהגולף 2 ליטר אוחזת את הכביש כמו נמרה, פשוט נשמה טהורה.

לא יודע להעיד על אחרים אבל על כל המכוניות שציינתי כבר נהגתי (אפילו על כמה דגמים של כל יצרן), למעט למבורגיני וה-GTR בהן רק נסעתי כמה פעמים.

לטעמי, המכונית יותר מדי ״רובוט״.

אין את הדרמה שהאיטלקיות מייצרות עם כל הסאונד וה״פירוטכניקה״, אין את חדוות הנהיגה של הגרמניות.

זה לא אומר שהיא לא מהנה, היא מאוד מהנה אפילו בתור נוסע, אבל אי אפשר לומר שלא חסר שם משהו.

את הכסף שלי הייתי בקלות שם על AMG, למרות שהיא חלשה יותר ויקרה יותר- היא עושה לי את זה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק הרעש של הGTR עושה לי צמרמורת על מה אתם מדברים איזה AMG ואיזה נעליים.

ועם כבר AMG זה פח עם מנוע גדול ועושה רעש של מכונת כביסה בלי אגזוז. נטו לכביש ישר נקודה!

פורסם

תגידו לי אתם רציניים?

אין פה אחד שלא היה לוקח GT-R בהרף שנייה על פני כל ואגית אז בחייאת...

נ.ב.

כמעט שכחתי, היא משאירה מאחור גם קורולה ישנה (למרות שהקורולה נחשבת לאוטו זריז וזה וזה...).

:roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה אני היחיד כאן שלא מתלהב ממכוניות על (חדשות) :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק הרעש של הGTR עושה לי צמרמורת על מה אתם מדברים איזה AMG ואיזה נעליים.

ועם כבר AMG זה פח עם מנוע גדול ועושה רעש של מכונת כביסה בלי אגזוז. נטו לכביש ישר נקודה!

יצאת ילד חבר,

כנראה אין לך מושג על מה מדובר אם זו תגובתך, יש בערך מליון כתבות רכב וסיקורים והשוואות שיסתרו לחלוטין את מה שכתבת.

מבחינת סאונד ה-GT-R היא רכב העל הכי אנמי שיש.

תגידו לי אתם רציניים?

אין פה אחד שלא היה לוקח GT-R בהרף שנייה על פני כל ואגית אז בחייאת...

יש בעולם עוד רכבים חוץ מ-VAGיות למינהן :wink:

אני אישית הייתי שמח מאוד אם היתה לי GT-R, פשוט כנראה בכסף שלה הייתי קונה משהו באמת יותר מרגש, עניין של טעם אני מניח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...