Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל מה עם מספרים חסומים?

וגם כמו נאמר, מוסיפים אותך למאגר ואולי יום אחד הוא ימכר לכל מרבה במחיר.

אגב, הגשתי תביעה דרך האתר של בית דין לתביעות קטנות. נראה מה יצא מזה.

רגע... מה? אפשר לתבוע מישהו באתר??

V5

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר הוקפץ, מעדכן:

מהרגע שהפסקתי להתבייש וניתקתי בשנייה שהשיחה לא התאימה לי, כמות השיחות ירדה פלאים.

בשנתיים האחרונות מספר השיחות שואף לאפס, כנראה שסימנו אותי כצרכן עוין :twisted::twisted::twisted:.

ברגע שאני מגלה שמנסים למכור לי משהו, לא-משנה-מה, אני אומר ״לא מעוניין, תודה״.

במקרים הנדירים שבהם הצד השני עונה בנימוס, אנחנו מסיימים את השיחה בצורה יפה ומנומסת עם איחולי ״יום טוב״.

ברגע שהצד השני מגיב עם זיבולי שכל בסגנון ״התשתית של בזק יותר מהירה אם אתה משלם דרכנו״ :shock:

אין לי עכבות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למה לכל דבר אתם מחפשים אפליקציה שתפתור לכם את הבעיה?

מה רע בשיטות של הold days, לספר להם כמה אתה מזדהה עם היטלר ושאתה כן רוצה לקבל עוד ממיר בהנחה כדי שתוכל לצפות בערוץ האוכל כשאתה שוחט את הקרבנות שלך גם במרתף. מה קורה לנו? הפכנו מחולי נפש משוגעים לרובוטים חסרי רגשות. :lol:

צדיק בסדום.

הסיבה שהורדתי TRUE CALLER זה כדי לדעת מתי מתקשר אליי ספאם ולהתחיל להטריל.

אגב הדבר הנורא ביותר שאתם יכולים לעשות לנציג מכירות זה לתת 15 ספרות של אשראי - שהוא כבר יראה את הבונוס בעין - ואז להגיד: "אהה, בעצם לא בא לי, תודה" ולנתק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

hans אתה עדין מדי... כשאליי מתקשרים מחברות שונות אני מנתק מייד אחרי המשפט "שלום מדברת\ת X מחברת Y". לא יום טוב ולא נעליים.

לחסויים אני לא עונה בכלל אף פעם, החסוי היחיד שמעניין לי משהו זה מהמילואים, ואחרי כמה פעמים ללא מענה היא תמיד מתקשרת ממספר מזוהה.

V5

פורסם (נערך)
בזמן השיחה תבקש את סליחתה ותטפל בעיניינים צדדיים ואז תחזור אליה ,ככה היא תתחיל לצאת מפוקוס (ואולי גם להרתע)

להלן דוגמאות למשפטים שאתה כביכול אומר לאנשים לידך :

"ניסים,סע סע מהר כבר מאוחר, 'שפיץ' מתעצבן שמאחרים לו "

"מה ז'תומרת מזוייף?! אתה רוצה שאני אגרום לך להתחיל לזייף?!"

"תגיד לאלברט שיסדר לי כמו בשבוע שעבר את השתיים ההן,יש לשפיץ יומולדת אני רוצה לפנק אותו "

"ניסים ,שכחתי,תעצור בפארם בדרך תקנה לרבקה אספירין"

"וניסים!,דירבאלק אה ?, אל תעשה לי פרתייה עוד פעם עם ה'כחולים' ,יאללה יאללה,'שפיץ' כבר שם"

חחחח הרגת אותי מצחוק,

אגב,

אני לא יודע איך אצלכם אבל אשתי כועסת שאני עונה לא מנומס,

היא טוענת,ודי בצדק, שזה סה''כ עבודה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אם העבודה שלהם היא להטריד אותי, אז מצטער, אבל זה לא מקובל עליי.

אם אני רוצה לקנות משהו לעיתים אני משאיר פרטים באתר לצורך יצירת קשר או לחילופין יוזם שיחה עם מוקד מכירות, אחרת - לא רוצה לשמוע מהם.

פורסם
אם אני רוצה לקנות משהו לעיתים אני משאיר פרטים באתר לצורך יצירת קשר או לחילופין יוזם שיחה עם מוקד מכירות, אחרת - לא רוצה לשמוע מהם.

החלק הראשון זו טעות, מאחר וחלק מהאתרים עשויים להעביר את הפרטים שלך לגורמי צד ג' בכדי שיספימו אותך.

החלק השני, סבבה - וגם אז, לא למהר לנדב להם פרטים.

פורסם
כמה כסף?

אלפייה, פלוס הוצאות משפט- אגרה ושטויות, סה"כ יצא 1250 בערך. אני יצאתי חצי חומוס, יכלתי לתבוע על כל הודעה והודעה (11 במספר) אבל לא המתנתי, ותבעתי אחרי רק 2 הודעות. הסכום, אגב, הוא המקסימום עבור הודעה אחת, לפי חוק הספאם (ממליץ לכם לקרוא אותו לפני שתתחילו בהליך, ישנם הגבלות שונות ומשונות)

אתם מקבלים טלפונים מספאם?!

איך?!?! תסבירו לי איך?!?!

יש יישומון נחמד שנקרא truecaller. כל מי שמנסה להתקשר אלי, מזוהה מיידית לפני שאני עונה. אם זה ספאם כלשהוא ודיווחו על המספר כספאם, אני יכול לחסום אותו (באופן קבוע).

וכך אתה מפספס הזדמנויות לתביעת הספאמרים. אני מעדיף לתבוע.

החלק הראשון זו טעות, מאחר וחלק מהאתרים עשויים להעביר את הפרטים שלך לגורמי צד ג' בכדי שיספימו אותך.

החלק השני, סבבה - וגם אז, לא למהר לנדב להם פרטים.

אני רוצה לנפץ מיתוס קטן. גם אם לא תוסיפו את המספר שלכם לשום מקום, הוא יופץ.

היום, כולנו מחוברים להכל. גוגל יודעת עליכם יותר ממה שאשתכם יודעת. הכל מחובר. חברות הסלולר מרוויחות עוד כספים ממכירת רשימות טלפונים, ואם זה לא רשמי ע"י החברה, זה מבוצע ע"י עובדים ש"רק רוצים לגמור את החודש עם עוד כמה גרושים בכיס". כמובן, שכל פעולה יזומה שלכם של השארת פרטים תורמת לבלגאן...

אישית, אני לעולם לא משאיר פרטים בכל מקום שמבקש ממני גם מספר זהות או מכריח אותי לרשום אימייל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האופציה של חסימת מספרים שסומנו כספאם, באפליקציית TRUE CALLER, היא מאוד נחמדה, אבל יש בה חיסרון אחד גדול:

אם תצטרכו שחברת הטלפון/האינטרנט וכו".. יחזרו אליכם לפיתרון תקלה, האפליקציה עדיין תחסום אותם.

פורסם

למה להיות רעים לאנשים שבסה"כ מתפרנסים.

אני לא מבין בנושא , תהיי נחמדה לשלוח לי הצעה בכתב.

לא אסור לנו

מצטער המשך יום נעים לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני פשוט אומר להם שאני לא מאמין בטלפונים סלולריים. אחרי כמה שניות של בלבול (כי הרי הם התקשרו אליי לסלולרי) וכמה גמגומים של "אה... אבל... אבלאבל... התקשרתי לסלולרי..." אני פשוט אומר להם שזה הטלפון בבית ואני לא מאמין בסלולרי. כל חברה שאמרתי לה את זה לא התקשרה אלי אח"כ.

אותו דבר עם טלפון קווי, אינטרנט, כבלים, קרקע בכרכור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מזהה את השיחה ב TRUECALLER, אם זה משהו שאני ממש לא מעוניין אני עונה, ואז אומר בסוג של בהלה "שניה שניה חכה על הקו" ושם אותו על המתנה עד שהוא ינתק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לנציגי הסלולר עונה: תודה, זה טלפון של העבודה, לא רלוונטי. הם כבר סוגרים לבד.

לכל השאר אני עונה שכבר יש לי, תודה, לא רלוונטי, גם אז בד״כ תסתיים השיחה.

מי שמתעקש יותר מחמש שניות, אני אומר תתתתווודדדדדדההה, ומנתק. לא צריך להתעצבן ולא

להגרר למלחמות וויכוחים איתם, סתם מיותר.

• תוכן חדש...