Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה זה יכול לפגוע בי אם אני אדבר עם אנשים כאלה בצורה סוטה מאוד ברמה של לשאול מה הנציגה לובשת ואם היא בקטע של סאדו וכאלה?

אני אומר לפחות נשתעשע ואולי מהפחד ימחקו אותי מהמאגר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחשבה.

"שלום, מדברים מזבאלהפון ורצינ..."

(מה אתה אמור להגיד, ובמבטא כבד, עדיף מבטא "אלים" ובעצבנות:)

הגיע הזמן! כבר חודש אני מנסה להשיג את אורי מ(מלמל משהו פה), נולדה לו תינוקת מאחותי מאג'דרה, והבן יונה הזה נעלם לי! ראבק, איפה המשרד ש'לך, יא שרמוטה, אני בא לשחוט מיש'ו, אבל עכשיו תגידי לי! עכשיו אמרתי! מה את שותקת, יא חווארה, איפה את יושבת? מה הכתובת ש'למשרד ש'לך?! ינעל אבוק, מה את שותקת, נבלה, אני שואל אותך שאלה, למה לא עונה, תני לי מנהל ש'לך!

(כל מה שהיא תגיד או תנסה להגיד, תצעק שוב: תני לי מנהל ש'לך!).

למנהל אותה שיחה בדיוק.

למנהל שלו אותה שיחה בדיוק.

למנהל שלו, תאמר: אתם מטרידים אותי בטלפון, ועומדים בפני תביעה משפטית...

רעיון 2.

"אה, את מזבאלהפון? יופי, רציתי למכור לך (הכנס מוצר פה). כחברה מובילה בשוק, אני בטוח ש(הכנס מוצר פה) יוכל לעזור לך ולא רק לך, לכל החברה שלך, ע"י (הכנס תועלת הקשורה למוצר פה).

בקיצור, שווק לה משהו, או שהיא תתבלבל ותצא מהכלים ואז תגיד לה שתפסיק להטריד אותך, או שתהפוך לעצמאי ותקבל חוזה שמן מול הלקוח הגדול הראשון שלך, חברת זבאלהפון.

בנימה אישית, וואלה, אני חושב שאני אנסה את 2 בפעם הבאה, אולי אצליח למכור להם כמה ברים...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה הבעיה להגיד "תודה, לא מעוניין" עוד לפני שהנציג מצליח להשחיל מילה, ולנתק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או לדרמנים.

:lol: :lol: :lol:

שמנזר, איפה האתגר בזה? לא יפה. ככה סתם בלי להשתעשע קצת קודם? בלי להעביר את שגרת יומם האפרורית בצורה משעשעת (עבורך)? ואיפה רצון הנקמה שלך ברח, אחרי שנים של סבל וזיוני מח ועוד הרגשת שהם עשו לך טובה בזה ששמו קונדום :evil:

פורסם

1. תגיד לו שימתין לך על הקו רגע ותיכף תהיה איתו.

שים אותו בהמתנה 3 דקות.

אחרי זה אם הוא עדיין על הקו אז להגיד לו - תודה שהמתנת, אני לא מעוניין, להתראות.

או

2. בקש ממנו קודם כל לפני שממשיכים שיזדהה. אחר כך בקש את מספר מאגר המידע בו המידע עליך מאוחסן.

הם חייבים להיות רשומים ברשם מאגרי המידע.

אם מתחמקים אז להזכיר להם שהשיחה מוקלטת ושהם צריכים להגיד לך את מספר מאגר המידע.

לדרוש שימחקו את הפרטים שלך.

או

3. לקבוע עם הנציג פגישה במקדונלד במצפה רמון מחר ב8 בבוקר ולהבריז.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היתרון בשיטה שלי הוא שהם מסמנים אותך כלקוח שלא שווה את הטלפון שלהם.

אם החשבוניות שלך מופיעות אצלם בסכומים גבוהים ברור שהם ימשיכו להטריד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
עברו הימים שלהיות מנומס היה מספיק טוב בשביל שהצד השני יפסיק להתקשר.

לצערי אני מקבל לפחות 2 שיחות ביום של נציגי מכירות וגם הודעות קוליות וזה נמאס.

יום א' - נציג קופת חולים מנסה לשכנע אותי לעשות ביטוח זהב או יהלומים.

יום ב' - פקיד בנק הפועלים מתקשר לשאול לשלומי ועל הדרך מציע לי לקחת הלוואה בתנאים מועדפים.

יום ג' - נציגים של כול מיני עמותות אגודות מנסות לשכנע אותי לתרום כסף בקלי קלות דרך כרטיס האשראי.

יום ד' - נציגה של הבימה מנסה לשכנע לעשות מנויי.

הרשימה הרבה יותר ארוכה.

למה לכול הרוחות אני לא מקבל שיחה מהסוג הזה...

שלום מדברת אראלה ממפעל הפייס אתה יושב ? לא אני שוכב את באה אלי ?

תהפוך את הטלפון שלך לחסוי-מנטרל 99% מהשיחות המחורבנות האלו

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אכן עצות טובות, במיוחד אלה של wil וברווז. תהיו בטוחים שאני איישם לפחות אחת מהן בפעם הבאה שבה הם יתקשרו אלי.

תודה

בחייאת תקליט ותעלה...:lol:

פורסם

אוי אני מת על השיחות האלו, אני אוהב להזמין נציג שטח אליי הביתה, לתת לו לדבר שעה.

אח''כ לשאול מלא שאלות בשפה נורא גבוהה תוך כדי המצאת מילים כמו: "רגע, ואם אני עושה נויד אליכם לסלקום אני יכול לקבל מספר ומכשיר סובריטנציוני?" שהנציג פוקח עינים בתמיהה אני מסביר שאני מעורב בכל מיני דברים ואני חייב טלפון לוויני ושכל יום יהיה לי מספר חדש.

או לשאול "לפי חוק ניודים איזוטורי, האם באפשרותי לקבל אינברצליזציה מידי חודש" במילים אחרות לבלבל את האויב, לגרום לו לעשות מלא שיחות ל"בוסים" לתת לו שוב לשכנע שעה ולהראות מאוד מעוניין ומופתע מהמחיר הזול. כשהוא בא לשלוף חוזה אני נותן לו את כל הפרטים ורק בסוף מסביר שאני עובד רק עם מזומן ללא הוראות קבע או אשראי. לתת לו להתעצבן ולעזוב את הבית בבושה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בזמן השיחה תבקש את סליחתה ותטפל בעיניינים צדדיים ואז תחזור אליה ,ככה היא תתחיל לצאת מפוקוס (ואולי גם להרתע)

להלן דוגמאות למשפטים שאתה כביכול אומר לאנשים לידך :

"ניסים,סע סע מהר כבר מאוחר, 'שפיץ' מתעצבן שמאחרים לו "

"מה ז'תומרת מזוייף?! אתה רוצה שאני אגרום לך להתחיל לזייף?!"

"תגיד לאלברט שיסדר לי כמו בשבוע שעבר את השתיים ההן,יש לשפיץ יומולדת אני רוצה לפנק אותו "

"ניסים ,שכחתי,תעצור בפארם בדרך תקנה לרבקה אספירין"

"וניסים!,דירבאלק אה ?, אל תעשה לי פרתייה עוד פעם עם ה'כחולים' ,יאללה יאללה,'שפיץ' כבר שם"

Gn'f'R

• תוכן חדש...