Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה ניהלתי את איזור גבעתיים בפלאפון, אתה בבעיה - ואני אסביר.

בפלאפון יש המון משווקים, (פלא-שטח,וידאומית, פלא-נט וכו..), עם השנים נאספה דאטה

ענקית עם מספרי טלפון שהגיעו בדרכים שונות ומשונות, הדאטה הזאת מועברת בין המשווקים השונים

ונקנת בכסף מחברות שמתעסקות באסיפת דטאות, מודפסות ומחולקות לנציגים באופן יום יומי

ולכן אין שום מעקב על מי מתקשר למי.

גם אם אומרים לך שיסירו אותך מהמאגר פשוט אין אפשרות כזאת.

הטלפון שלך כבר מופיע באין סוף רשומות וגם לפלאפון אין מה לעשות בנידון.

כל יום הייתי מקבל עשרות תלונות מלקוחות, המשווקים עושים כרצונם על מנת להגדיל את מחזור המכירות

ולחברה עצמה אין מה לעשות נכון לעכשיו.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ.

גם אותי הנציגים של הפלפאון הטרידו, לפעמים מספר פעמים ביום.

1. ביקשתי יפה להפסיק.

2. ביקשתי לא יפה להפסיק.

3. ניתקתי בפנים.

4. נתתי להם להשאר על קו.

5. חסמתי כל מספר אפשרי

6. שלחתי מכתב לחברת פלאפון וקיבלתי מכתב התנצלות והבטחה שיסירו את המספר שלי ממאגרים.

היום, אחרי 5 חודשים שקטים, קיבלתי שוב שיחה מהם.

אני מאמין שמיציתי את כל מה שביכולתי לעשות. האם יש כאן סיכוי לתביעה קטנה?

פורסם

אתם כולכם עושים טעות.

השיטה שלי היא כדלקמן: הנציג תמיד ישאל בפתח השיחה "מה מוישה זועכמיר - מה שלומך?"

ובכן, אני תמיד אומר מה שלומי.

בפירוט.

ובד"כ שלומי לא משהו.

ובד"כ מדובר בבעיה פרוקטולגית כלשהי. או בכאבי בטן ומה שנילווה אליהם.

אז הנציג מתחיל להתפתל ומנסה להמשיך הלאה בסגנון של "הרבה בריאות" וכו'. אבל אני אומר לו ישירות - "שאלת אותי מה שלומי? - אז עכשיו תקשיב טוב" ואני ממשיך לספר לו מה יצא לי מאיפה באותו הבוקר, מתייעץ איתו לאיזה רופא כדאי לפנות וכו' וכו'.

אותי הטרידו 2-3 לפני כשנתיים ומאז - שקט.

דממת אלחוט.

מה שגורם לי להניח שהם רושמים הערות תחת כל קורבן, בסגנון הנ"ל חלש ואפשר לנקנק אותו, הנ"ל עצבני וכו' וכו'.

אצלי בטח רשמו "לא להתקשר. נודניק בלתי ניסבל".

פורסם

הפתרון הוא לפרסם כמה שפחות את המספרים שלכם. כל פעם שאתם חותמים על חבר מועדון, מפרסמים משהו ברשת וכו' המאגרים האלה נבנים ומחליפים ידיים בקצב מסחרר תמורת זוזים. משם הדרך להצקות קצרה.

בכל פעם שמטרידים אותי עם פרסום כזה או אחר, אני מוסיף את כל המספרים האלה ל-reject list בסוף שיחה וזהו. שקט לחודשיים-שלוש עד השיחה הבאה ממספר אחר.

פורסם

iluxxxa

אני מאמין שאתה מפרסם את המספר שלך כמה שפחות ולמרות זאת, כמו שאתה טוען, מטרידים אפילו אותך. זה לא באמת פיתרון.

פורסם

רבותיי, אבקש מכל מי שספג את ההטרדות הללו, להקליט את השיחה ולתבוע. יש קייס. רק לא מזמן זכיתי במשפט נגד חברת בנייה כלשהיא שרוצה שאני אעבור לגור בכרכור. ובגוש דן. ובקיסריה. ראבק, מה אני, אוליגרך? :shock:

זכיתי.

עכשיו רק צריך לגשת להוצל"פ מולם...:twisted: לא שילמו הנבלות.

אני רק מחכה שיתקשרו אליי שוב מזבאלהפון, כדי שאוכל לתבוע. שסוף סוף יחזירו לי חלק מההון הקטן ששילמתי להם במשך 15 שנה ובתמורה קיבלתי טחורים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רבותיי, אבקש מכל מי שספג את ההטרדות הללו, להקליט את השיחה ולתבוע. יש קייס. רק לא מזמן זכיתי במשפט נגד חברת בנייה כלשהיא שרוצה שאני אעבור לגור בכרכור. ובגוש דן. ובקיסריה. ראבק, מה אני, אוליגרך? :shock:

זכיתי.

עכשיו רק צריך לגשת להוצל"פ מולם...:twisted: לא שילמו הנבלות.

אכן.

השבוע התחלתי לקבל טלפונים מחברה שמעוניינת להציע לי לרכוש קרקע מופשרת בת"א בפחות מ 800 אלף שקלים. מאחר ואני טורח לגגל כל מספר לא מזוהה הבנתי במה מדובר תוך מס' שניות.

בפעם הראשונה, סיננתי.

בפעם השניה, סיננתי.

בפעם השלישית אמרתי "יאללה, נענה בשביל הצחוקים" - אז כמובן שעולה מולי מוקדנית חיננית ומציעה לי את אותה הצעה מפתה. איך שהיא מסיימת את המשפט אני אומר לה "כשיהיו לי 800 שקלים נזילים בעו"ש, דברו איתי".

אנחת זלזול נשמעה מהצד שלה, המלווה בניתוק מיידי בפרצוף (חוצפנית!) ; מאז לא שמעתי מהם. :roll:

פורסם

אתם מקבלים טלפונים מספאם?!

איך?!?! תסבירו לי איך?!?!

יש יישומון נחמד שנקרא truecaller. כל מי שמנסה להתקשר אלי, מזוהה מיידית לפני שאני עונה. אם זה ספאם כלשהוא ודיווחו על המספר כספאם, אני יכול לחסום אותו (באופן קבוע).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לכל דבר אתם מחפשים אפליקציה שתפתור לכם את הבעיה?

מה רע בשיטות של הold days, לספר להם כמה אתה מזדהה עם היטלר ושאתה כן רוצה לקבל עוד ממיר בהנחה כדי שתוכל לצפות בערוץ האוכל כשאתה שוחט את הקרבנות שלך גם במרתף. מה קורה לנו? הפכנו מחולי נפש משוגעים לרובוטים חסרי רגשות. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש יישומון נחמד שנקרא truecaller. כל מי שמנסה להתקשר אלי, מזוהה מיידית לפני שאני עונה. אם זה ספאם כלשהוא ודיווחו על המספר כספאם, אני יכול לחסום אותו (באופן קבוע).

אבל מה עם מספרים חסומים?

וגם כמו נאמר, מוסיפים אותך למאגר ואולי יום אחד הוא ימכר לכל מרבה במחיר.

אגב, הגשתי תביעה דרך האתר של בית דין לתביעות קטנות. נראה מה יצא מזה.

• תוכן חדש...