Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה או שתיים.

ונתחיל מזו שהיא לא הכי ברורה: איזו זכות יש לאנשים שאני לא מכיר, ולא מעוניין במה שיש להם להציע, או לא יכול להרשות לעצמי אפילו לחשוב עליו, להציק לי עם הודעות וטלפונים?

ונמשיך לשאלה היותר קטנה, שהיא עולם ומלואו:

תארו לעצמכם שיטואציות מסויימות, שקורות לכל אדם בחיים שלו. כגון חס וחלילה, להיות על קוצים בהמתנה לטלפון לגבי מצבו של אדם אהוב, או בהמתנה לחדשות מסויימות, או אלף ואחד דברים אפשריים. ואז מתקשר אליך נציג של זבאלהפון במקום.

תארו לעצמכם שיטואציה, שחס וחלילה, אין לכם אפשרות לשים אוכל במקרר בגלל שאין לכם חצי שקל על התחת, ואתם מקבלים הודעה שקרקע בכרכור עולה רק 800K ש"ח.

תארו לעצמכם אדם חרדתי, ששונא טלפונים שנאת מוות. כל צילצול מקפיץ לו את הנשמה הקטנה שלו לשמיים במתח וחרדה. ואז הטלפון מצלצל, ובצד השני של הקו, הוא שומע "שלום! מדברים מקבר רחל". המחשבה הראשונה שלו זה שרחל מתה, ואם לסבתו קוראים רחל...

אני יודע, זה כבר קצת מופרח, אבל לא חסרים אנשים שלא אוהבים טלפונים.

אני יכול להמשיך עוד, אבל אני מקווה שהמסר ברור.

המשווקים האלו, לא יכולים לדעת מראש מה מצבו של אדם, זה ברור. גם לא האם האדם שמקבל את ההודעה הוא האדם הנכון, שירוץ ויזרום עם זה.

אבל, אנשים שונים נמצאים במקומות שונים בחיים שלהם. נכון, זו העבודה של הנציגים, אבל הבעייה היא, שאנחנו כחברה מאפשרים לשיטה הזו להמשיך ולהתקיים, ולשמור לנציגים הללו מקומות עבודה. אם כל שיחת טלפון לא רצוייה שכזו תיענה בתביעה, כלל החברות במשק יבינו שלהתעסק עם רשימות טלפונים של לא-לקוחות (אנשים זרים, שלא מנויים או רכשו את השירות או מוצר)זה דבר שגורם להפסדים, ולא רק לאי-רווח. התופעה תצטמצם דרמטית. לא תיעלם, לצערי, אבל תצטמצם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברווז

אבל קיימים אנשים רבים שדווקא שמחים לקבל הצעה טובה מאשר יש להם כרגע אז בשבילם זה סבבה.

וברור לך שאם זה לא היה משתלם השירות הזה היה פוסק מזמן.

וחוזר ואומר בפעם האלף

אתה מתבזבז

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היתה תקופה שבה קיבלתי הרבה פניות מבתי השקעות. הייתי עונה - אני בעבודה. כיו שואלים מתי לחזור אליך? תשובתי,כאשר יהיה לי כסף".

אני לא יודע מה הסיבה, יתכן שהתיאשו ממני ויתכן שגלל מעבר דירה (דווקא למקום יותר יוקרתי, אבל המיקוד משום מה לא תואם לשאר השכונה אלא לאיזור אחר בעיר) וכבר כמה חודשים שמניחים לי מהטרדות אלה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברווז

אבל קיימים אנשים רבים שדווקא שמחים לקבל הצעה טובה מאשר יש להם כרגע אז בשבילם זה סבבה.

וברור לך שאם זה לא היה משתלם השירות הזה היה פוסק מזמן.

וחוזר ואומר בפעם האלף

אתה מתבזבז

צודק. אבל אני לא מסוג האנשים שמעוניינים לקבל שיחות טלפון שונות ומשונות. אני לא בפלח האוכלוסייה שיכול להחליט כאן ועכשיו על מגרש בכרכור או שצריך השתלות שיניים או שצריך פתרון מהיר לבעיית צ'קים חוזרים. אבל אף אחד לא שואל אותי בכלל. דוחפים לי בכח. אונסים אותי לקרוא את השטויות האלו. לא נתתי לאף אחד אישור לשלוח לי פרסומות. האמן לי שאני מנוי לכל מה שאני רוצה להיות מנוי אליו, וזבאלהפון זה לא אחד מהדברים הללו.

אם היו שואלים אותי, ומכבדים את ההחלטה שלי, דיינו. אבל, כמה שלא אמרתי לנבלות של זבאלהפון להעיף אותי מרשימת התפוצה, לא עזר. אני עדיין מקבל מהם פה ושם טלפונים. אחרי הטלפון הבא אני תובע על ה-5 הקודמים.

אגב, אמרתי לנציגה ש"אני שמח שהתקשרת! השיחה הזו חשובה לי. היא שווה לי 1000 ש"ח! אני תובע אתכם על הפרת חוק הספאם, מאחר וביקשתי מכם כבר כ-4 פעמים להסיר אותי מרשימת התפוצה שלכם. מה שמך בבקשה, ומאיזה צוות את?"

-אה, אהה, אני לא... אההה, לא שמע- ניתוק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממליץ על אפליקציה שנקראית ME, ברגע קבלת השיחה אוטומטי מופיע הזיהוי שלה וכמובן (ספאם) בסוגרים מה שעוזר לסנן מבלי לענות אפילו.

וכמובן אפליקציה לחסימת שיחות, אני משתמש בCALLBLOCK

• תוכן חדש...