Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים מדהימים מהאי מיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאתם נכנסים לאי מיול ,כנסו לחיפוש קבצים מכל העולם ,תקלידו tuning מנוע החיפוש ימצא עשרות סרטים מדהימים על שיפורים , הכי טובים שבהם הם סרטי מפגשי שטח של מועדוני שיפורים אירופאים -תורידו בעיקר סרטים שנקראים maxi tuning show וגם tuning gti -valencia . עוד סרטים מדהימים שאפשר למצוא -סרט ראלי נדיר בו מככבת ה-205t16 , פרסומת ההשקה ל-205 ול-zx ערב השקתם בצרפת ,החומר המוצג מאוד מקצועי , השיפורים נעשו ע"י בעלי מקצוע שלדעתי נמצאים בליגת העל של ה-tuning בעולם, מכוניות שרואים בארץ רק בקריקטורות ,ואנשים שאהבתם -רכבם-היא חייהם.

פורסם

נו מישהו התחיל להוריד משהו?? דרך אגב יש עוד סרט של חצי שעה על החברה שבנתה את המכוניות למהיר ועצבני ,הסרט מתחיל עם הצגת הצוות והסדנה וממשיך עם איבו חדשה ממנה מופשט כל חלק שאפשר לעשות איתו משהו ,ולאחר הוצאות של $ 50,000חבל לתאר במילים צריך לראות

פורסם

נו מישהו התחיל להוריד משהו?? דרך אגב יש עוד סרט של חצי שעה על החברה שבנתה את המכוניות למהיר ועצבני ,הסרט מתחיל עם הצגת הצוות והסדנה וממשיך עם איבו חדשה ממנה מופשט כל חלק שאפשר לעשות איתו משהו ,ולאחר הוצאות של $ 50,000...... חבל לתאר במילים צריך לראות . כדי להוריד את הקובץ -הוא נקרא mitsubishi evo

פורסם

אני בטוח שלא כולם כבר הורידו דברים כאלה מהאי מיול ,ואם לך כבר יצא להוריד ונהנית אז לפחות תשתף אחרים dont run cause you cant hide :twisted::evil: על מה אתה נוהג?

פורסם

התגובה שלי הייתה כי אתה מקפיץ את ההודעה שלך 3 פעמים כאילו אתה ממציא משהו חדש.

כולם יודעים שיש סרטים.

אני מחובר לאינטרנט משנת 95,לא בדיוק משהו חדש בשבילי.

ומה הקשר על מה אני נוהג?

הרכב הראשון שלי היה הונדה CRX והיו לי עוד כמה מכוניות מאז

אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...