Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך וואללה ו-Y-Net

http://news.walla.co.il/?w=/10/2553847

http://news.walla.co.il/?w=/10/2553847

"מחקירה ראשונית התברר כי תושבים שהעירו לנהג שהשתולל בזמן נהיגה, הנהג חזר עם נשק וירה לעברם. כתוצאה מכך נפצעו שלושה אנשים".

"היינו ליד מקום הירי, מזל שלא היו נפגעים נוספים. לא האמנו שזה יקרה. היום עדיף לא להתווכח עם אנשים או להעיר להם על התנהגות לא במקום. יכול להיות שהתוצאה תהיה קשה".

ולדעתי האישית,

באמת כל כך עצוב ומקומם המצב על כבישי הארץ.

בזמן שבכלל במדינת ישראל גל האלימות גואה, לקיחת החוק לידיים מגיעה גם לכביש.

זה לא נגמר באצבע משולשת, יציאה בהליכה מאיימת מהרכב, קללות או מכות. רצח.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כבר מוכר וידוע שהכפרים הערביים בצפון זה המערב הפרוע.

זה מה שקורה משילוב של אגו + חמומי מוח + נשק מסתובב חופשי.

יש לי חבר טוב שגר באום אל פאחם והסיפורים שהוא מספר על אלימות וירי חופשי שם פשוט לא יאומנו.

פורסם

הנשק הקר שמשתמשים בו אצלנו לאותו עניין לא יותר טוב.

הערסים הישראלים - יהודים מתקרבים בצעדי ענק לבני הדודים שלהם. גם באזור המרכז בין ישראלים יהודים מומלץ להמנע מהערות לנהגים, אלא אם החלונות שלך נסגרים בקלות, הדלת נעולה ויש לך נתיב בריחה מהיר במקרה ותצטרך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

למה לעזאזל להעיר למישהו? האם הוא יהפוך את עצמו ויתחיל לנהוג כמו שאתה רוצה שינהג? לא. האם יש סיכוי שזה יתפתח לכיוון לא בריא? לא, אין סיכוי, זה וודאי ב-100% בימינו...

למה להעיר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חולי נפש. קטטה של 50 אנשים עם פצועי ירי רק בגלל שהעירו לאיזה ערס שמשתולל עם האוטו. איזה תרבות מחורבנת נהייתה פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בני דודים.

ואולי המצב שלנו לא מושלם אבל הוא בהרבה הרבה יותר טוב.

זו הבעיה, שבמציאות האלימה כיום, אנחנו לא רחוקים מהמצב הזה. זה הפך לגיטימי לדקור על חנייה? אז למה שלא יהיה לגיטימי לרצוח (או לירות) על הערה על הנהיגה? ביזיון

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם
לקיחת החוק לידיים מגיעה גם לכביש.

לקיחת החוק לידיים זה לרצוח את האנס של הבת שלך אחרי שיצא זכאי בבית המשפט.

במקרה הזה מדובר בסתם אלימות חסרת רסן.

זה כבר מוכר וידוע שהכפרים הערביים בצפון זה המערב הפרוע.

זה מה שקורה משילוב של אגו + חמומי מוח + נשק מסתובב חופשי.

אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על נתניה או בת ים. כמה מקרים היו שלא נתנו לאיזה ערס זבל להכנס למועדון והוא חזר אח"כ עם נשק וירה במאבטחים?

יש לי חבר טוב שגר באום אל פאחם והסיפורים שהוא מספר על אלימות וירי חופשי שם פשוט לא יאומנו.

לא יאומנו?

האלימות באום אל פחם היא אלימות עבריינית, נסה לפתוח עסק בנתניה/חדרה ולא לשלם חסות, תראה איך האלימות בא.א.פחם פתאום נהיית גן עדן.

למה לעזאזל להעיר למישהו? האם הוא יהפוך את עצמו ויתחיל לנהוג כמו שאתה רוצה שינהג? לא. האם יש סיכוי שזה יתפתח לכיוון לא בריא? לא, אין סיכוי, זה וודאי ב-100% בימינו...

למה להעיר?

מדובר במישהוא שמשתולל בתוך הכפר, בתוך שכונת מגורים בה ילדים מסתובבים ומשחקים ברחוב.

כל אחד היה מעיר או צריך להעיר לנהג כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי אנחנו עוד לא הם,אבל מתקרבים,למשל המקרה שהראו ביצאת צדיק על מבוגר שחטף מכות על זה שנסע לאט.

וגם פה בפורום,אבא של מישהו היבהב לבן אדם אחר,ואותו אדם יצא לעבר האבא ובזמל כשראה שיש מצלמה ברכב התקפל.

מטורפים פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על נתניה או בת ים. כמה מקרים היו שלא נתנו לאיזה ערס זבל להכנס למועדון והוא חזר אח"כ עם נשק וירה במאבטחים?

מסכים איתך לגבי האלימות שמשתוללת גם אצלנו,

על הכביש אין שום הבדל בין מישהו שבא לרצוח עם סכין למישהו שבא לרצוח עם נשק חם.

ההבדל היחידי הוא שפה אין נשק גנוב שמסתובב חופשי כמו שם.

פורסם

היה פה שרשור לא מזמן על "מה היית עושה אם היית מגיע הביתה ומגלה שתפסו לך את החניה הפרטית" או משהו בסגנון דומה.

כולם הגיבו "היינו שוברים, חוסמים, מלמדים לקח" וכל שאר החארטות.

אני רשמתי שמה שהייתי עושה זה - פשוט כלום.

אני חושב שעכשיו הנקודה ברורה.

לצערי היום מה שנוגע ישירות אלי (חלילה מישהו יכנס הביתה, יתקוף את האשה, או דברים בסגנון) מעניין אותי.

מה שנוגע למה שקורה מעבר לדלת או לרכוש מעניין לי את התחת במובן שאפעל פיזית להעיר או להתווכח עם מישהו.

כמובן שאתקשר למשטרה או לפיקוח או מה שלא יהיה, אבל להעיר? יותר מידי נרצחו על השטות הזאת בזמן האחרון. אם זה הבחור מב"ש שהעיר על המוזיקה בלילה, ואם זה הרוצח במקרה הזה.

חלאס, אני לא מצפצף לאף אחד ברמזור, מעמם אורות לעיתים רחוקות בלבד, ובכלל מתעלם מחארות אחרים על הכביש.

מכירים את זה שבסמטה צרה מישהו עוצר את הרכב ומדבר מהחלון עם איזה חבר שנשען לו על הרכב, כמובן שאי אפשר לעבור אלא אתה נתקע מאחוריו. פעם הייתי ישר מצפצף בתוספת הערה" מה אתה לא רואה שאתה חוסם את הכביש?". זה קרה לי אתמול, אני מחכה דקה שתיים בשקט, אלא אם הבחור ממש לא אכפת לו, רק אז אני נותן הבזקה קלה באורות.

הגענו למצב סרחה, וכדאי להבין את זה. חבל שמישהו פה יכנס לסטטיסטיקה בגלל טמטום של כמה ערסים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מדובר במישהוא שמשתולל בתוך הכפר, בתוך שכונת מגורים בה ילדים מסתובבים ומשחקים ברחוב.

כל אחד היה מעיר או צריך להעיר לנהג כזה.

חשבתי לרגע מה לענות לך, עד שהגעתי למסקנה הבלתי נמנעת:

אם זה באמת היה מפריע לילדים, אחד מהם היה דוקר את הנהג וזהו.:roll:

זו המציאות של ימינו לצערי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השבוע צפיתי בתכנית על האלימות של אברי גלעדי, פשוט לשבת ולצפות בה עם דמעות כשמבינים לאן הולכים, איך נראה (חלק) מהנוער שלנו ואיזו זילות יש לחיים של בנאדם.

מקומם לחשוב על מה אנשים פה נרצחים, מקומם לדעת שאונס זה דבר שבשגרה, מקומם לדעת שכמעט כל תיק נסגר בבית משפט בעיסקת טיעון שאונסת\רוצחת את הקורבן בפעם השנייה.

אני ממש לא מתפלא על זה שמישהו נרצח לאחר שהעיר לנהג מתפרע, אנשים נפגעים בארץ סתם מתוקף היותם עוברי אורח במקום לא נכון ובזמן הלא נכון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...