Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה דמגוג, אני מבין שאתה נגד שיוויון, שילוב ואחדות.

קודם כל, רוב העם תומך בהפניית הערבים והחרדים לשירות אזרחי מלא (בתי חולים, סיעוד, מתנ"סים, עזרה לניצולי שואה, כיבוי אש, משטרה ועוד...).

שנית, אני מבין שאתה מציע לסנן קידומים בצבא ע"פ רקע גזעי או דתי, מאוד נחמד מצדך. היה לי מ"פ דרוזי והוא היה מ"פ מצויין, אתה טוען שהיה צריך לעצור אותו כבר בקורס המפקדים?

זכור, זה צבא הגנה לישראל לא צבא הגנה ליהודים חילונים בלבד.

וכמו שנאמר, מי שיתן את חלקו ולא משנה כמה הוא חילוני או דתי ואם מדובר ביהודי או ערבי יקבל תמיכה מהמדינה מי שלא יתן את חלקו יכול לשכוח מכל ההטבות שמציעה המדינה (בריאות, קצבאות, חינוך, סבסוד ועוד) גם אם מדובר בחילוני.

להזכירך, המגזר החרדי והערבי הם מהקליינטים הראשיים של הביטוח לאומי, נכון לעכשיו אני לא רואה סיבה מוצדקת לכך מכיוון שהם לא משרתים ויש אחוז נכבד שעובד בשחור.

אתה טועה. אני באמת אשמח לראות את מדינת ישראל מתקדמת והופכת למדינת כל אזרחיה. אני אשמח לראות ערבים משרתים בצבא, וחרדים גם כן. אני אשמח לראות דמויות מפתח מכל הלאומים והדתות פה בארץ בעמדות מפתח.

אני אשמח לראות השקעה בתשתיות ותוכניות בניה בכפרים וערים ערביות כמו שמשקיעים בהתנחלויות.

באמת שאני איתך בעניין הזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4306025,00.html

ראיתי את הכתבה הנ"ל ומייד נזכרתי בשירשור הזה. היום יותר מתמיד בזמן שמדינת ישראל נלחמת על מנת להעניק שקט לאזרחיה. לא ייתכן שיהיו אזרחים סוג א וסוג ב'. מי שרוצה לקבל זכויות צריך לעמוד גם במילוי החובות שלו.

לא ייתכן שבזמן שחייל רץ בג'יבלעות חבריו המשתמטים מהעיר או מהכפר ילכו וילמדו.

הפיכת צה"ל לצבא התנדבותי.

ביטול הסיבסידיות של מדינת ישראל למוסדות האקדמיים. כתוצאה מכך, נטל המיסים על האזרח יקטן ואילו האזרח הפרטי שירצה לרכוש השכלה בלי לשרת יצטרך להוציא יותר כסף מכיסו.

הטלת מס של המדינה והפרטה של מוסדות החינוך וגרימה של העלאת שכר הלימוד לסכום של 40 אלף ש"ח לשנה.

כל אדם שיבחר להתגייס ויסיים שירות צבאי מלא יקבל 4 שנים באוניברסיטה פלוס חתיכת אדמה בנגב או בגליל.

כאשר מחלקים 40 אלף שקל לשנה יוצא שכל חייל מקבל כמעט קרוב לשכר המינימום במשק.

מיכוון שצה"ל יהפוך להתנדבותי הוא לא יהיה מחוייב לגייס את אלה שלא משתלם לו.

מי שיבחר להתגייס יקבל צ'ופרים כאלה ואחרים מי שיבחר ללכת ללמוד במקום לשרת יצטרך לשלם את מלוא המחיר על כל שנת לימודים.

אין יותר פייר מזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...