Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי הסוגיה הזאתי ואני רוצה לשאול פה לצורך התייעצות.

יש לי אפשרות לחפש אוטו משומש משנת 2009 ומעלה עם קילומטראז נמוך או חדש מליסינג

הבעיה זה שאני לא יודע מה עדיף ויותר משתלם כי זה אוטו שאני יסע בו דיי הרבה

אני צריך אותו לנסיעות מפתח תקווה לאיזור יבנה + נסיעות קצת בעיר לקניות או קניון או דברים בסגנון

סה"כ זה יוצא דיי הרבה לסוע בו וזה נסיעות יום יומיות, השאלה אם בכלל משתלם לקחת אוטו בן 3

ולסוע בו כל כך הרבה ואז לנסות למכור אותו בשווי ממש נמוך בגלל הכמות שנסע בו

או לקחת אוטו חדש ולאחר 3 שנים להחליף לאחד אחר בליסינג או לקנות אותו..

פורסם

על איזו כמות של קמ מדובר בשנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתח תקווה - יבנה... נגיד זה 35 ק"מ לכיוון, בערך... אז הלוך חזור ביום עבודה זה 70

אז ניקח נגיד את זה... סביבות 18K ק"מ בשנה... לא חושב שאני יעבור את ה 20..

דרך אגב...

חשוב שזה יהיה אוטומט זה כן...

פורסם

18-20 אלף קילומטרים בשנה זה אומר שהקילומטראז' שלך דיי מתיישר עם הממוצע של הנהג הישראלי.

לא ציינת תקציב ולגבי איזה רכבים אתה מתלבט.

רכישה של רכב חדש 0 ק"מ מליסינג גוררת גם היא ירידת ערך דיי גדולה ובפועל לא ממש קל למכור את הרכבים האלה אחרי שנתיים-שלוש.

פורסם
18-20 אלף קילומטרים בשנה זה אומר שהקילומטראז' שלך דיי מתיישר עם הממוצע של הנהג הישראלי.

לא ציינת תקציב ולגבי איזה רכבים אתה מתלבט.

רכישה של רכב חדש 0 ק"מ מליסינג גוררת גם היא ירידת ערך דיי גדולה ובפועל לא ממש קל למכור את הרכבים האלה אחרי שנתיים-שלוש.

מצטרף ומחזק.

יש עכשיו מבצעי ליסינג מטורפים.

הם כ"כ מטורפים שכשחברה שלי לקחה את הדיל של אלבר מקדמה של 4500 ו990 לחודש (צריך לשלם קצת אקסטרה בשביל עוד קילומטרז')

אני אמרתי לעצמי... כבר היה לי עדיף לקחת את העיסקה הזאת ולא את הרכב שלי.

מצד שני, רכב פרטי אתה יכול להשקיע, אתה אוהב אותו... זה לא איזה סטוץ...

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מה הסיבה שקשה למכור רכב 0 קם מליסינג , הרי הרכב היה לכל אורך התקופה

בבעלות פרטית וסביר להניח שקבל אחזקה בהתאם ??

פורסם

הרבה רוכשים חושדים שמוכרים של רכב כזה הם סוחרים מתחזים או מתקשים להאמין שהרכב באמת נמכר כ-0 ק"מ למרות מסמכים שמאשרים זאת. בנוסף המחירונים קובעים לרכב כזה ירידת ערך (לא מוצדקת בכלל אבל זה עניין לשרשור אחר) ובשוק של היום רכבים כאלה הופכים לקשים למכירה, תוסיף לכך קונים שיודעים מה המצב בשוק והיצע מטורף של רכבי ליסינג בתנאים מפתים או רכבים פרטיים ממוכרים פרטיים או מגרשי טרייד אין של היבואנים וקיבלת חגיגה. כל זה נכון גם לרכבים מבעלות ליסינג פרטי.

פורסם
מצטרף ומחזק.

יש עכשיו מבצעי ליסינג מטורפים.

הם כ"כ מטורפים שכשחברה שלי לקחה את הדיל של אלבר מקדמה של 4500 ו990 לחודש (צריך לשלם קצת אקסטרה בשביל עוד קילומטרז')

אני אמרתי לעצמי... כבר היה לי עדיף לקחת את העיסקה הזאת ולא את הרכב שלי.

מצד שני, רכב פרטי אתה יכול להשקיע, אתה אוהב אותו... זה לא איזה סטוץ...

זה בכלל לא כל כך זול .

על זה צריך להוסיף ביטוח ורישוי וזה ל 30 חודשים. (יוצא בערך 1550 שח בחודש ללא דלק)

מי שרוצה רכב לשנתיים וחצי - דיל טוב

מי שרוצה רכב ליותר - יקר.

פורסם

ברמת ההנחות שניתנות היום לרכב 0 ק"מ מליסינג, הייתי שוקל ברצינות רכישה כזאת, במיוחד אם מדובר ברכב הנרכש ליותר משנתיים-שלוש.

התזה שלי אומרת שרכב שנרכש ב-20000 ש"ח פחות ממחיר השוק שלו, לבטח יועל להמכר ב-20000 ש"ח פחות ממחיר השוק ביום המכירה (וסביר להניח שאף במחיר טוב יותר)

במקרה כזה הקונה הרוויח לפחות את הריבית על ההפרש בין מחיר חדש ל-0 ק"מ מליסינג. במיוחד שאין שום הבדל בינו לבין הרכב שנרכש במחיר מלא. וכן, כבר ביצעתי בחיי מספר עיסקאות כאלה, ואף פעם לא יצאתי מופסד.

אמא שלי לדוגמא רכשה מ"אלדן" מאזדה 626 חדשה לגמרי מהשכרה ב-115000 ש"ח כשמחיר חדש היה 135000 ש"ח.

היום מחיר המחירון של הרכב בערך 20000 ש"ח - זאת אומרת גם אם אמא שלי תמכור את הרכב בשקל היא לא הפסידה.

(יש תור די ארוך של אנשים שמוכנים לשלם גם 25000 ש,ח - אבל היא לא מוכרת...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זה בכלל לא כל כך זול .

על זה צריך להוסיף ביטוח ורישוי וזה ל 30 חודשים. (יוצא בערך 1550 שח בחודש ללא דלק)

אפשר בבקשה פרטים על העסקה שאתם מדברים עליה? על איזה רכב מדובר?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איך זה רכב לשנתיים שנתיים וחצי?

יעני אחרי זה אתה צריך לקנות אותו או משהו לא?

והרכבי 0 ק"מ האלה, זה לא תכלס רכבים שעמדו איזה שנה נגיד במוסך בלי שעשו בהם שימוש ופשוט החברה לא הצליחה למכור אותם? ראיתי פה גם אנשים שאומרים שזה לא הקנייה הכי כדאית...

ואני חושב קצת מהליסינג בגלל שאני לא בטוח שיהיה לי את הסכום הדרוש כדי לקנות את האוטו אחרי סוף ה-3 שנים.. ולא ממש בא לי לחיות כל החיים על ליסינג ולשלם כל הזמן וכל הזמן...

וההורים שלי גם אמרו שאולי כדאי לי לקחת רכב משומש יד 2 יעני.. כי הליסינג זה יכול להיות קצת מסוכן וגם בלי קשר הם לא בעד זה חח

והתקציב שלי הוא בסביבות ה50K אם זה לרכב יד שניה, הבעיה שאין יותר מידע רכבים בני שנתיים שלוש כי זה תכלס רכבים דיי חדשים אז למה שאנשים ימכרו אותם :S

מצד שני רכב שהוא עוד יותר ישן, אני כבר לא יודע אם כדאי.. כי לך תדע מה עבר עליו וכמה הוא יחזיק מעמד :S

פורסם

מהו הסכום שבידך ?(ללא הלוואות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה רכב בשבילי ובשביל חברה שלי... אני כניראה אסע בו יותר פשוט. בכל מקרה יש לנו כרגע ביחד בסביבות ה30 אלף..

פורסם
זה בכלל לא כל כך זול .

שמע...

זה יחסית זול.

וזה משתלם.

הם גם עושים את הטיפולים, א-ת.

ולה זה השתלם כי זה הפרק זמן שהיא בערך חיפשה.

זה יוצא לך 40-50 אלף יש לך רכב חדש, אתה לא צריך להתעסק עם טיפולים אתה לא צריך להתעסק עם למכור אותו אח"כ.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...