Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תקנו יונדאי גטס משומשת במה שיש.

אמנם זה יהיה רכב בן חמש שנים, אך רכב כזה הוא מספיק אמין ויוכל לשרת אותך ללא בעיות מיוחדות.

לקנות רכב בליסינג, זה לקנות רכב בכסף שאין לך. בסוף התקופה תמצא את עצמך עם הרבה פחות כסף - ובלי רכב בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז תקנו יונדאי גטס משומשת במה שיש.

אמנם זה יהיה רכב בן חמש שנים, אך רכב כזה הוא מספיק אמין ויוכל לשרת אותך ללא בעיות מיוחדות.

לקנות רכב בליסינג, זה לקנות רכב בכסף שאין לך. בסוף התקופה תמצא את עצמך עם הרבה פחות כסף - ובלי רכב בכלל.

אני מה זה לא מתלהב מהאוטו הזה :S

נסעתי בכמה כאלה ועם חברים, בקושי נסע חח לא יודע מה עשו איתו XD

ונגיד אם אני אוסיף לסכום הזה גם הלוואה שאני אקח כדי לקנות יד 2 יותר טוב... לא עדיף לי?

נגיד הלוואה של עוד 25K או משו...

פורסם
אני מה זה לא מתלהב מהאוטו הזה :S

נסעתי בכמה כאלה ועם חברים, בקושי נסע חח לא יודע מה עשו איתו XD

ונגיד אם אני אוסיף לסכום הזה גם הלוואה שאני אקח כדי לקנות יד 2 יותר טוב... לא עדיף לי?

נגיד הלוואה של עוד 25K או משו...

אתה יכול לקוות למצוא דייהטסו סיריון.

או רכבים שדיי חרשו אותם מליסינג (ככל הניראה מאזדה 3).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מאזדה 3 זה לא אופציה, סתם גדול מידי בשבילי..

חשבתי על יאריס 2009 או משו בסביבה אבל הבנתי שהגיר שמה דיי מעפן (מחפש אוטומט)

הציעו לי גם את הפונטו גראנדה... אבל לא יודע יותר מידי על האוטו ואיך הוא מבחינת אמינות + צריכה + נוחות נסיעה (כי זה גם גיר רובוטי)

בעיקרון אני יכול לקחת גם את האוטו של אבא שלי, הישן שלו. יאריס ורסו 2002 - שווה סביבות 34K

אבל א' זה נראה לי כבר רכב דיי ישן למרות שהוא נוסע דיי בסדר ואולי עדיף משו דיי חדיש

ב' הצריכה שלו לא בשמיים ואני מקווה למצוא יותר טובות (סביבות 13 לליטה)

השאלה גם זה אם רכבים כמו C1 או יונדאי יהיו מתאימות לצרכים שלי, כי לי הן נשמעות קצת חלשות מידי :S

פורסם
אני מתלבט לגבי הסוגיה הזאתי ואני רוצה לשאול פה לצורך התייעצות.

יש לי אפשרות לחפש אוטו משומש משנת 2009 ומעלה עם קילומטראז נמוך או חדש מליסינג

הבעיה זה שאני לא יודע מה עדיף ויותר משתלם כי זה אוטו שאני יסע בו דיי הרבה

אני צריך אותו לנסיעות מפתח תקווה לאיזור יבנה + נסיעות קצת בעיר לקניות או קניון או דברים בסגנון

סה"כ זה יוצא דיי הרבה לסוע בו וזה נסיעות יום יומיות, השאלה אם בכלל משתלם לקחת אוטו בן 3

ולסוע בו כל כך הרבה ואז לנסות למכור אותו בשווי ממש נמוך בגלל הכמות שנסע בו

או לקחת אוטו חדש ולאחר 3 שנים להחליף לאחד אחר בליסינג או לקנות אותו..

היי,

באופן עקרוני, זו שאלה שהמענה עליה משתנה בין אנשים.

כלכלית – הכי כלכלי לרכוש רכב משומש, אחרי שספג את ירידת הערך המשמעותית בשנה הראשונה.

עם זאת, ובמידה ויש תקציב לכך, חלק מהאנשים מעדיפים לנהוג על רכב חדש "מהניילונים", בגלל ההרגשה, התרוממות הנפש וכו'. הברירה בין ליסינג לרכישה – גם כאן התשובה משתנה בין אנשים.

המון אנשים חייבים "לרכוש" רכב, שהשם שלהם יופיע ברישיון.

בשווקים מערב אירופאיים ובארה"ב, הבעלות הפיסית על הרכב אינה רלוונטית והמון מעדיפים ליסינג.

אם מנטרלים את הסוגיה הפסיכולוגית – יש להשוות הצעות ספציפיות, שיעורי ריבית ומימון ולקבל החלטה כלכלית מושכלת.

גיל מאוויס

פורסם

אני רואה מלא נוסעים על סריון לאחרונה חח אבל ראיתי גם תגובות שזה לא אוטו משו.. אולי אני סתם טועה וחושב?

חשבתי להסתכל אולי גם על דגמי קיה - פיקאנטו / ריו אבל אבא שלי לא ממש בעד נגיד, הוא אומר "קוראני.. לא יודע, עדיף יפני לא?"

חחח משו בסגנון הזה

ובלי קשר.. מאיזה סוכנויות גם אפשר לקבל הצעות? (חוץ מהגדולות של טרייד מוביל אלבר אויס וכאלה) חוץ מהלוחות יד שניה שקיימים ששם אנשים פרטיים מפרסמים..?

הבנתי שיש גם לא מעט סוכנויות רכב פרטיות כאלה שעדיף לא להתעסק איתם

פורסם

הקאיות של השנים האחרונות אמינות.

הגרנדה פונטו מאוד חסכונית,גיר רובוטי כך שצריך לעשות נסיעת מבחן ולראות אם זה נוח לך,סך הכול רכב די אמין ולא יקר לתחזוקה.

אך קודם תחליט על תקציב סופי,זה אף פעם לא נגמר עוד 5 אלף יקדמו אותך עוד קצת,ואם אתה מוסיף עוד כמה אלפים אז תתקדם כבר לעווד משהו טוב.

אתה צריך להחליט על תקציב ועם זה ללכת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...