Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד עור יבש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביגואר שלי יש את המושבים המקוריים עם ריפוד העור המקורי.

אחרי יותר מ- 30 שנה העור איבד את הרכות והגמישות ונראה לי שעוד מעט יתחיל גם להיקרע.

שאלה.

אם יש אפשרות לחדש אותו, להחזיר את הגמישות ואת הברק.

אם כן, עם איזה חמרים ואולי אצל בעל מיקצוע שמישהו מכיר.

אני מבאר שבע אבל מוכל להגיע לכל מקום לצורך כך.

בתודה לכל המשיבים

גדעון

פורסם

בזמנו התענינתי לגבי איך עושים את העניין הזה, והייתה תשובה אחת לכל בעלי המקצוע, שומן של חיה.

מורחים את השומן על העור נותנים לזה יומיים להיספג, ככה כמה פעמים והעור חוזר להיות רך.

לי זה עזר.

פורסם

ממליץ להתרחק משמן זית, מאכל, שומן בעלי חיים במצב גולמי. מעבר לריח הבלתי נסבל זה מושך מזיקים, חלקם בלתי נראה.

אנחנו במאה ה-21 ויש חומרי שימור טובים בהרבה, מבוססי שעווה, סיליקון ולנולין.

בכל סופרמרקט גדול במחלקת חומרי ניקוי יש כמה מוצרי שימור לעור מבית סנו או יעקבי. נסה למצוא חומר נוזלי בעל כושר מריחה וחדירות גבוהים, למשל הזלין. יש חומרים בתרסיס - הם לא מתאימים כי נועדו לאימפרגנציה על עור במצב תקין.

בחנויות של ציוד חקלאי ניתן להשיג גם סבון אוכפים, חומר שימור מעולה, אבל ייתכן שלא יתאים למשימה של שימור עור עדין, דק וסדוק. בצוק העיתים גם קרם ידיים יתאים.

פורסם
אני שמעתי על אפשרות של מריחת חלב פנים או שמן תינוקות השאלה אם

זה באמת עוזר,לא ניסית אף פעם.

אנחנו מורחים חלב פנים על הסלון עור בבית.

אין לי מושג איך זה ישפיע על העור ברכב שחשוף לשינויים קיצוניים של מזג אויר .

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

הקיט הכי טוב בתחום:

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=SWI-LEATHER-KIT

הוא של swissvax שזה אומר הכל..

מכיל:

-חומר ניקוי לעור.

-חלב עור.

-מברשת.

-מטלית מיקרופייבר.

-שומן פיל:shock: (זה לא באמת שומן פיל..אבל הבנתי שמדובר בתכשיר מצויין שמחזיר חיים לריפודי עור ישנים).

פורסם

אני ממליץ על מוצרים ייעודיים לריפודי עור לרכב ולא כאלה שאינם ייעודיים ו\או כוללים מרכיבים מן החי.

שומן מן החי או הצומח יביא בסופו של דבר להירקבות העור. שימוש בשומן כזה למעשה מבטל חלק מעבודת הבורסקאות שעובר העור.

אני אישית משתמש בקרם ידיים פשוט של פנג'ל למעילים, תיקים ונעליים מעור אמיתי ועד כה במשך 10 שנים לא ראיתי השפעה לרעה.

הערה - לריח החומר יש משמעות, בעיקר בחלל סגור כמו קבינה של רכב ובמיוחד כשכמות החומר הנמרח היא רבה (כמה מטרים של עור בחלל קטן), לכן לא בטוח שריח הסבתא של הפנג'ל יתאים...

טיפ, בלי קשר לחומר הנבחר - אם יש חירור בחלק מפני השטח של המושבים כדאי לעבור עליהם עם המטלית אחרי שכבר מרחת את החומר בשאר המקומות, ככה לא נשאר חומר וסותם את החורים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...