Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הדוטק מותקן (עדיף תמונה) , אם הוא לא יושב על הפח הפנימי של הדלת , אלא יושב על הדיפון בלבד אז הוא ישמע ח-ר-א , נתקלתי בהתקנה כזו במפגש צפון , המידבאס היה מותקן חצי חצי (חצי באוויר) , וזה נשמע נורא . תעלה תמונה של הרמקול .

בגדול החבר'ה מעליי צודקים שילוב של מנחת ומערכת מקורית הוא בעייתי (ברוב המקרים) ,אבל בכל זאת התוצאה לא אמורה להיות גרועה כמו שאתה מתאר.

תעלה תמונה של הרמקולים

SCANSPEAK

פורסם
מה הקשר איטום בדלתות?

מה הקשר?

בוא נחשוב ביחד. רמקול מקורי מיועד לנפח הדלת המקורית. והוא לרוב מיצר פחות לחץ מרמקול איכות ומוגבר.

ולכן רמקול מקורי ללא איטום יכול להשמע יותר טוב מרמקול טוב ללא איטום והתאמה לדלת.

כאשר מוסיפים מגבר ורמקול חזק יותר. הוא מיצר יותר ויברציות בדלת (רעשים) ויותר לחץ. ולכן מומלץ לחשוב להוסיף איטום לדלת.

ולפותח השרשור.

יש לך כמה וכמה בעיות בהתקנה.

רדיו מקורי (לא ידוע עד כמה הוא איכותי)

מנחת (לא ידוע איזה ואיך מכוון.)

מגבר פשוט מעוד ולא מלהיב בכלל.

קומפוננט שלא ידוע איך הותקן על הדלת ואיזה חיווט.

סאב חביב (לא ידוע איזה דגם ואיזה תיבה )

מאיפה כל הרכיבים?

אחרי זה נוכל לעזור לך יותר.

תבדוק עם המתקין שלך. עם יש אפשרות לשנות רכיבים בתוספת של כסף.

ותעלה תמונות של הכבלים שלך. (רמקולים / מתח )

של המנחת. תבדוק שיש לך קדימה אחורה / וימין שמאל .

ותעלה תמונות של הכיוונים ושל התיבה של הסאב.

במידה יש תמונות של הדלתות שלך במהלך ההתקנה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בקיצור יש מישהו שאתם יכולים להפנות אותי אליו שיבדוק הכל? בתשלום כמובן

אתה צריך להבין שיש אחריות למתקין שלך.

מתקין אחר יגיד לך: עזוב, תחליף X,Y,Z ואתה תצטרך לקנות מוצרים חדשים וכנראה שלא תקבל זיכוי משמעותי על הישנים בעוד שהמתקין שלך שמכר לך לפני יומיים משהו כן ייתן.

למה אתה לא חוזר למתקין שלך?!

יש לי כמה וכמה מתקינים שלא היו נותנים לך לצאת לא מרוצה מהם - אבל אף אחד מהם לא מאיזור אשדוד וגם אסור להמליץ כאן בפורום, אז מומלץ שתעשה חיפוש.

פורסם

אם כל זאת החלטתי שאני מחליף את המערכת יש מצב לקבל המלצה לדאבל דין שיתאים למאזדה ב2500 שח בערך שהוא איכותי-זה רק מה שמענין אותי איכות שמע ולא צריך GPS

פורסם

יש דאבל דינים של אלפיין למכירה פה בפורום ביד 2.

זה מוצרים שעלו הרבה יותר ממה שהם נמכרים ושווים כול שקל לעומת משהו סיני חדש באותו מחיר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אם כל זאת החלטתי שאני מחליף את המערכת יש מצב לקבל המלצה לדאבל דין שיתאים למאזדה ב2500 שח בערך שהוא איכותי-זה רק מה שמענין אותי איכות שמע ולא צריך GPS

אתה מוכן להפסיק רגע ללכת עם הראש בקיר?

אל תהיה בטוח שאם אתה מחליף את היחידת ראש האיכות תשתפר - יכול להיות שהבעיה ממקור אחר לגמרי.

בכל מקרה 2 עצות לפני שאתה קונה דאבל דין חדש:

1. רק, שים לב טוב - רק חברה מוכרת - לא סיני, לא טארגט, לא רודרובר ריינגרובר וכו' - חברות כמו קנווד, אלפיין, JVC, פיוניר וכו'.

2. אחרי שתקבל הצעת מחיר - תחזור אלינו ותגיד מה הציעו לך ואז נגיד לך אם זה שווה או לא. אל תקנה במקום שלא תיפול שוב.

ובלי קשר- אתה לא אמור לשמוע כל כך חרא עם המערכת שלך. תלך למתקין שיסדר את זה ואז תקנה דאבל דין.

פורסם

ברכב שלי השתמשתי במנחת עלום שם לתקופה קצרה וההבדל משמעותי מאוד , בכל מקרה אם אתה כל כך לא מרוצה מהאיכות

יכול ליהיות שבאמת מדובר בכיונים בלבד או תקלה מאוד קטנה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

שבת שלום

אתה רץ סתם להחליף HU עשיתי כמה מכוניות בחיים שלי והשארתי את המכשיר המקורי לפי בקשת הלקוח.

התוצאה לא רעה בכלל ואפילו טובה,כמובן שאם תחליף מכשיר HU למותג טוב יהיה לך הבדל משמעותי,אבל לא מרוצה בכלל כרגע לא בא בחשבון,המתקין שלך לא היה צריך לשחרר אותך במידה ואתה לא מרוצה צריך לעשות שמיניות באויר עד שהלקוח מרוצה.

לפי דעתי כדאי לך ללכת למתקין אחר שינסה לראות מה הסיפור שם,אולי כיוונים,חיווט,התקנה לא מקצועית.

ולאחר מכן לחזור למתקין שלך שימצא לך פיתרון והכי חשוב שתצא מרוצה הרי שילמת כסף על זה.

ולגבי הסט קומפוננט יש הרבה חילוקי דעות לגביו.

בהצלחה.

פורסם
בוא נגיד שהמתקין והמקום לא מקצועי ואין לי לאן לפנות זאת הבעיה

זאת בדיוק הבעיה!

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם
בוא נגיד שהמתקין והמקום לא מקצועי ואין לי לאן לפנות זאת הבעיה

קודם כל תלך אליו, תגיד לו: "אני לא מרוצה, תחזיר לי את הכסף".

יילך? יופי. לא יילך? גם יופי.

אחרי זה תעשה חיפוש בפורום: "מתקין מומלץ" ואתה תראה שיש כמה אנשים שהשם שלהם קופץ שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. אז אליהם תלך.

כולם באיזור המרכז (חצי שעה נסיעה מאשדוד) - אבל זה שווה לך.

פורסם

אני לא יעזור לך. ואני מציע לאחרים גם.

בלי שאתה תעזור לנו! לעזור לך.

תעלה תמונות של ההתקנה שלך.

זה עבודה של 5 -10 דקות. וזה יכול לחסוך לך. הרבה כסף. ולנו שרשור ארוך של השערות

אחרי זה נדבר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...