Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי לפני כמה שעות מערכת במאזדה 3 ספיריט שנת 10 מערכת. הסט הוא פאנל מקורי של האוטו רמקול קידמי של מורל דוקט אובייששין 6 מגבר פלוס אודיו 1600 ואט סאב לנזר 1000 ואט ומנחת איכותי מאוד. התוצאה- שומעים גרוע באופן מטורף שיחקתי עם הכיוונים שעות הקומפוננט נשמע מת לא נקי לא עמוק אפילו חברה שלי שאין לה מושג אמרה ששומעים גרוע, הייתי בעת ההתקנה והכל נראה פיקס הכבלים הכי עבים ואיכותיים שיש מזה יכול להיות הרמקול נשמע ממש רע. לצורך השוואה לפני זה היה לי באוטו רמקולים מקוריים של הרכב שעולים 20 שקל ושמעו ב 50 רמות מעל-מה לעשות?!

פורסם

הוא אומר שהרמקול פשוט באיכות הכי גרועה שיש נשמע לי הזוי אחרי השבחים שהרעיפו על הרמקול הזה אני מנסה להבין מה לא בסדר או אם יש מישהו באזור אשקלון שיכול לעזור?

פורסם

לגבי הקןמפוננט יש לי כאלו באוטו עם מגבר פשוט מאוד והם נשמעים מעולה כנראה שמשהו בהתקנה לא בסדר תחזור למתקין...

פורסם

מערכת מקורית מעוותת צלילים

תוסיף לזה מנחת ועוד מגבר פשוט..

זאת התוצאה אחי ***אם הוא אחיך דברו בבית. על הדרך אתה מתבקש להשתמש גם בסימני פיסוק***

פורסם

פשוט מאוד כמו שאמר מעליי מערכת מקורית של האוטו זה קקה במילה פשוטה יותר אם יש לך עוד קצת כסף ואתה מוכן להשקיע קנה רדיו דיסק של פיונר קנווד או קלריון (במידה וכן מה התקציב)

פורסם

כמו שאמרו מעליי מערכת מקורית + מנחת + מגבר לא משהו.

למרות שגם עם מגבר פשוט זה אמור להשמע יותר טוב ממערכת מקורית.

פורסם

עשו איטום לרמקולים בדלתות? ואת המנחתים,לאיזה עוצמה כיוונו? ואת המגבר על איזה מצב שמת( פול או היי ) ?

ברור שעם הרדיו המקורי השמיע לא תיהיה בשמים אבל לפי מה שאתה מתאר,משהו בכיונים לא בסדר.

פורסם

מה הקשר איטום בדלתות? הבן אדם אומר לך ששמעו מקודם יותר טוב, בקשר לשרשור אני חייב לציין משהו שעברתי מנסיון , לפני שקניתי ובחרתי רכיבים למערכת אני התלבטתי בין המורל לארץ , והחלטתי לנסוע לשמוע את שתי הסטים התוצאה ? העדפתי להשים רמקולים של 200 שקל סיני ולא לקנות את הדוקט ! פשוט לא התחברתי ! לעומת הארץ שזה היה בשבילי עולם אחר .

בכל מקרה למרות שכתבת ששיחקת עם הכיוונים ולא עזר הייתי ממליץ לך ללכת למתקין אחר עם נסיון שהוא יכוון לך ואם עדין לא שומעים טוב תבקש ממנו לבדוק את ההתקנה.

פורסם

לך למתקין אחר שיסתכל ויתן חוות דעת.

גם עם רכיבים כאלה אמורים לשמוע טוב יותר ממערכת מקורית.

פורסם

מצחיק אותי שמכל הזבל הזה שהתקנת באוטו אתה מאשים דווקא את הדוטק.

הדוטק רמקול מצויין, היה לי כזה והתקנתי כמה כאלו לחברים - כולם מרוצים עד הגג.

המגבר שלך זבל סיני.

הסאב שלך גרוע.

הרדיו דיסק שלך על הפנים.

ומי שהתקין לך את כל הדרעק הזה כנראה גם שם כבלים ומנחת לא משהו אבל זאת כבר סתם האשמה.

ולמרות כל זה - יש מצב טוב שמשהו לא בסדר בהתקנה או שניתן לפתור את זה עם קצת כיוונים. תחזור למתקין וספר לו.

אם זה מתקין בסדר הוא מייד ייקח אחריות ויטפל.

אני מכיר לא מעט מתקינים - וכל אחד מהם ברגע שלקוח אמר לו שהוא לא מרוצה - מייד החליף לו. כולל מוכר בבאסטה בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב שחבר קנה אצלו רדיו דיסק ובא אחר כך ואמר לו שהוא לא מרוצה כל כך מהתפעול והוא מייד החליף לו.

פורסם

תצלם תמונה של הכיונים במגבר יכול ליהיות שמדובר בכמה כיונים פשוטים שהמתקין לא נגע בהם .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...