Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה כאן ב2030?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שטויות עיתון יכול לכתוב?

מעמד ביניים כשמו כן הוא. תמיד הוא יהיה מורכב מששת העשירונים האמצעיים כי כדברי הגששים בששת העשירונים האמצעיים יכולים להיות רק ששת העשירונים האמצעיים ולא איזה עשירון שנמצא במקום אחר לגמרי.

לא יהיה יותר קשה ולא יהיה יותר קל אלא אותו הדבר.

למה אתה אומר את זה?

ברור שמישהו צריך להיות הממוצע, השאלה היא איך הוא יראה, אם העשירונים האלה יכניסו ריאלית 30% פחות מההכנסה שהם מכניסים היום?

הם עדין יהיו מעמד הביניים כי כנראה שהעניים יהיו עניים יותר, העשירים קרוב לוודאי עשירים יותר, אבל הגבעה של הגרף זזה שמאלה ככה שריאלית יהיה יותר גרוע גם אם תחשב באותו מעמד.

אם היום המס הוא כ 50% על מעמד הביניים (עקיף + ישיר) ועוד 15 שנה הוא יהיה 60% ללא עליה של 25% בשכר (+מדד, כדי לשקף את המשוכרת היום) זו שחיקה ריאלית בהכנסות.

אתה מכיר מעסיק שיבוא לעובד שלו ויגיד לו, כך עליה של 25% בשכר כי עכשיו הממשלה לוקחת לך יותר מיסים?

אני לא עבדתי עדין אצל אחד כזה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה מכיר מעסיק שיבוא לעובד שלו ויגיד לו, כך עליה של 25% בשכר כי עכשיו הממשלה לוקחת לך יותר מיסים?

אני לא עבדתי עדין אצל אחד כזה.

כן, אני מכיר מעסיק כזה - קוראים לו המדינה/המגזר הציבורי :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

דרור, אל תכח שאם זה יקרה יהיו פחות אנשים שיצאו לעבוד ואז לא תהיה ברירה אלא לקצץ בקצבאות. אחרי שיקצצו בקצבאות יותר אנשים יצאו לעבוד ואז שוב יהיה אפשר להוריד חזרה את המיסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דבר אחד אני לא מבין. מה עושים החרדים שגרים בגולה? בארה"ב? באירופה? גם מתבטלים כל היום וגונבים את כספי החילונים באיזור? אני מאמין שלא. הם בוודאי עובדים במשהו. אז למה הפרזיטים ב"ארץ הקודש" לא יכולים גם?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
דרור, אל תכח שאם זה יקרה יהיו פחות אנשים שיצאו לעבוד ואז לא תהיה ברירה אלא לקצץ בקצבאות. אחרי שיקצצו בקצבאות יותר אנשים יצאו לעבוד ואז שוב יהיה אפשר להוריד חזרה את המיסים.

מאיפה הבאת את זה?! אני מוכן לחתום על זה כבר עכשיו, איפה הניירת שמבטיחה קיצוץ בקצבאות?

זו הנחה שלך, עד היום הפעולה היתה, טוב אז ניקח יותר מיסי כדי לממן יותר קצבאות, למה לי להניח שזה ישתנה?

ואייואיי יצא לי נח בשבע שגיאות בהודעה הקודמת ואפילו צוטטתי איתה, נו מיילא שיהיה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
דבר אחד אני לא מבין. מה עושים החרדים שגרים בגולה? בארה"ב? באירופה? גם מתבטלים כל היום וגונבים את כספי החילונים באיזור? אני מאמין שלא. הם בוודאי עובדים במשהו. אז למה הפרזיטים ב"ארץ הקודש" לא יכולים גם?

בחו"ל הם עובדים כמו גדולים זה רק בארץ שאנחנו נותנים להם לחיות על חשבוננו.

פורסם

מתבטלים כמו גדולים:

http://www.google.com.hk/url?sa=t&source=web&cd=9&ved=0CGwQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.haaretz.co.il%2Fnews%2Fworld%2F1.1172031&ei=m2D0T9KnCsSriAejoqzWBg&usg=AFQjCNEpQfGVslf9KluRnijEpIjWGY9BOw

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז מי ילמד תורה? אתה? :-P

מה יהיה פה ב-2030? אני מקווה מאוד לחשוב מה לא יהיה פה - אותי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...