Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ג'מפי 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר קריאה בפורום ובדיקות באינטרנט הגעתי (כנראה) למסקנה שג'מפי מתאימה לצרכיי (חסכונית , הובלות קטנות).

מצאתי ג'מפי 1999 יד 4 למכירה ב11000 (המחירון סביב 15000) . רציתי לדעת אם זהו מחיר סביר מאחר ויש מספר עניינים :

-הקילומטרז' פלוס מינוס על 500000 אך הוחלף מנוע לפני שנתיים ומאז נסע בערך 50000

-9 נוסעים ברשיון

-דפיקות בפח בצדדים

-צריך להחליף בלמים

-צריך לשפץ משאבת הגה כוח

-המנוע רועד וע"פ מוסך כנראה צריך להחליף תושבת .

-בתחילת נסיעות יוצא עשן שחור רב

מה היא להערכתכם עלות השיפוצים? (חוץ מפחחות).

מעבר לכך נאמר לי שעד 99 הדגם הוא פחות אלקטרוני ובמודלים מאוחרים יותר כבר הוכנסו מחשבים . האם זה יתרון מבחינת עלויות תיקון ותפעול תקלות? זה יתרון בכלל?

תודה רבה

יואב

פורסם

לפי מה שאתה כותב, הרכב זקוק ליישור קו רציני.

מציע לך להיכנס למוסך כללי שמתמחה בסיטרואן, תקבל הצעת מחיר מסודרת ואז תקבל החלטה.

אם אתה שואל אותי לתחושת בטן: לא הייתי נוגע ברכב שגמא קילומטראז' כזה.

פורסם

למרות שהוחלף המנוע? זה כאילו מאופס לא? מנוע חדש יוכל לנסוע שוב את כל קילומטראז'?

תודה!

פורסם

אני מניח שהמנוע החליפי, אינו מנוע חדש מהניילונים. לכן (אם בכלל ידוע כמה ק"מ המנוע הזה עבר, מפני שרוב הסיכויים שזה מנוע מפירוק) - כל העניין הזה לוט בערפל.

לדעתי, תצטרך להשקיע כאן סכום גבוה יחסית (למחיר הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה רק נדמה לך, אחי.

מנוע חדש, לא תמיד הוא ממש חדש, לעתים קרובות זה מנוע מפירוק, לך תדע כמה עשה.

בנוסף, יש כאן בלאי להרבה מאוד חלקים אחרים כגון בולמים, משאבת סולר, משאבת מים, מותחנים, מה לא?

עדיף כבר לקחת רכב עם קילומטראז נמוך יותר מאשר להיכנס כאן לסרטים של החלפת חלקים, זה יכול להיות בור בלי תחתית.

• תוכן חדש...