Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפרש הסכומים הוא פשוט בגלל שלא ידוע לנו עדיין באיזה סכום יהיה מדובר. אמא שלי צפויה לקבל פיצויים בקרוב ולא ברור כמה יישאר לדברים מהסוג הזה.

אז רציתי לבקש המלצות לרכב ב10K, המלצות ב15K, והמלצות ב20K... כמובן הכל כולל יישור קו.

ידני חובה, המראה לא קריטי. העדפה לרכב תזזיתי יותר ולא מרוכך. העדפה לרכבים שנראים פחות על הכביש, וכמובן אמינות :)

פורסם

סך הכול בטווח הזה יש את אותם הרכבים רק הבדל של שנים,

1-פיאט פונטו ספייס,חסכונית,די אמינה,רגישה למי ברז,נסה למצוא בדגם ELX הוא המפואר ובעל 80 כ"ס לעומת הדגמים הפשוטים יותר.

2-יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אך נחשבת לאמינה וזולה לאחזקה,פה תמנע מדגם GLF,ללא ABS ועם כרית אווירת אחת,לצערי הוא הנפוץ יותר.

3-אם הכיוון באזור ה10K תבדוק גם דייהטסו שרייד,בעלת מנוע 1.3 או 1.5,גם כן רכב אמין,פשוט,פחות בטיחותי אמנם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו שלא טופלה טוב תהיה רכב בעייתי.

הייתי ממליץ על הגטס הידנית-הרכב פשוט מאוד מכאנית ולא רגיש כמו הפונטו להזנחה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא ציינת מה טווח הנסיעה הממוצע. אם אתה נוסע הרבה הייתי ממליץ לך על סקסו דיזל. קיימים עד 2003 וחזקים יותר (במומנט) מרוב הרכבים בקטגוריה

פורסם
לא ציינת מה טווח הנסיעה הממוצע. אם אתה נוסע הרבה הייתי ממליץ לך על סקסו דיזל. קיימים עד 2003 וחזקים יותר (במומנט) מרוב הרכבים בקטגוריה

ישמש לנסיעות קצרות וארוכות, הלימודים זה מכפר סבא לנתניה וחזור, אבל השימוש העיקרי יהיה לאו דווקא לימודים.

אין לי פוביה מדיזל, ואפילו חיבה מסויימת, זה לא מפריע לי.

אם תוכלו לפרט על ההבדלים בחווית הנהיגה בין כלי הרכב זה יעזור לי מאוד, כי כמו שציינתי חשוב לי שהרכב יתקשר גם אם זה דורש התפשרות מסויימת על נוחות. אני לא מתכוון להתפרע אבל אם בין האופציות שהצגתם יש רכב שלדעתכם מתגמל יותר את הנהג אני אשמח לשמוע ;) אני רוצה להנות מהנהיגה עצמה

פורסם

בתקציב שציינת, תקפיד לקנות רכב נקי מתאונות, שתוחזק טוב, בעל היסטוריית טיפולים מלאה, שעשו טיימינג בזמן.

הייתי ממליץ בתקציב הזה על גיר רגיל, אבל לא פוסל אוט' אם כבר בוצע איזה שיפוץ של הגיר, תבקש לראות קבלות, כנ"ל לגבי קבלות לגבי טיפולים יקרים אחרים כגון תיקון ראש מנוע, החלפת רדיאטור וכו'.

• תוכן חדש...