Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לכל המביני חשמל למיניהם רציתי לדעת לאיזה בעיה אני יכול להיכנס אם הוונטה תוכל לקבל גם מתח ממתג? מה יקרה אם גם היוניט ינסה לפתוח ת (את ה) ונטה בזמן שהיא כבר דולקת ע"י מתג?

השאלה נובעת עקב חום במאמץ ... בין 3 וחצי טור ל 5.

תודה לעונים.

Honda Civic 1997

פורסם

אני יודע מה מומלץ.....

עקב התחממות לא קבועה ( אם אתה זוכר את השרשור הקודם על התחממות סיוויק ) כל הסיפור זה שהוונטה לא נפתחת נכנס לה אויר

בדיקה של לחץ הפוך עולה 300 שקל, יוניט איזה 100 ש"ח ומתג יעלה לי 3 שקל.

ינכון לעכשיו אני רוצה שתהיה לי היכולת לקרר אותו עד שאני ייכנס לשורש הבעיה.

עכשיו השאלה היא אם תהיה בעיה לחבר במקביל גם מתג וגם דרך היוניט.

Honda Civic 1997

פורסם

אם מדובר ביוניט בימטלי פשוט (שיוצא ממנו מגע אחד בלבד) אתה יכול לחבר אליו במקביל מפסק. הדק אחד של המפסק יתחבר להדק ביוניט וההדק השני של המפסק לנקודת גוף כלשהי. אם היוניט כולל יותר מחיבור אחד צריך להבין איך הוא עובד. עקרונית לא צריכה להיות בעיה לעשות את זה נכון.

לעניין הכללי- קח בחשבון שזה לחלוטין לא פתרון להתחממות רכב, בטח לא אם ההתחממות קיימת בנסיעה מהירה. חום במאמץ מקורו או בבעיית ספיקה של נוזל הקירור (סתימות במערכת או משאבה גמורה) או מבעיית ראש מנוע.

פורסם

הכמה מאות שקלים בודדים שאתה צריך להשקיע יעלו לך הרבה יותר בהמשך.

קשה לי להבין אנשים כמוך.

אם הרכב שלי היה מיתחמם בין 3-5 טורים לא הייתי מגיע לסלד הזה ונהפוך לא הייתי נוסע בכלל.

כל הקומבינה שך תיגמר באטם ראש או החלפת מנוע- קח לצומת ליבך.

רז.

פורסם

בואו נעשה סדר...

הרדיאטור חדש, הוחלף טרמוסטט, הוחלפה משאבה ואני לא מאבד מים ואין בעבוע מהרדיאטור כשהרכב חם ככה שזה או היוניט או החיישן טמפרטורה או ראש.

במצב של יוניט \ חיישן טמפרטור בדובר בכסף קטן, אם מדובר בראש מדובר באלפי שקלים.

ברגע שאני יחבר את הוונטה אני יוכל לאבחן אם יש לי בעיה בזה שהוונטה לא מצליחה לקרר את המים או שיש בעיה במעברים

אני לדעתי יש תקלה ביוניט.

בדיקת לחץ הפוך גם כן כמה מאות.... סך הכל אתה מגיע לאלפים.

אני אשמח לשמוע רעיונות לבדיקות אחרות.

והרכב לא מתחמם במאמץ אלא ברגיעה אחרי מאמץ.

Honda Civic 1997

פורסם

לי נראה רק משאבה, שלוחצים גז המשאבה מניעה במהירות את המים בזכות סיבובי המנוע...כאשר עומדים במקום כנראה לציר של המשאבה אין כוח להניע את המים, הכוונה הוא חלש מידי.

אם הראש תקין בבדיקות לחץ, ואתה לא מאבד מים,תבדוק את הפקק של הרדיאטור הוא צריך להיות 1.1, שים לב שהוא תקין.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אוליי תתחיל מזה שתתאר את הבעיה בצורה מדוייקת. מתי מתחמם (נסיעה, עמידה, במאמץ), לכמה מתחמם?

תן תיאור הכי מדוייק שאתה יכול לבעיה.

פורסם

אחרי נסיעה רציפה במאמץ של 3 וחצי טור ומעלה נניח שעה אז כשאני מגיע ליעד ונעמד אז הרכב מתחמם.

לאחר החלפת רדיאטור יכול להיות שהיה עדיין אויר במערכת ולכן הוא התחמם.

אני ממתין לבדוק אם הוא שוב יעלה לחום חריג.

יום אחרי החלפת הרדיאטור ירד לי המפלס מים (כנראה השתחרר אויר) ברדיאטור מעט ואני מציין שאני לא מאבד מים ושכרגע הכל נראה תקין.

אני שבוע אחרי , אעדכן בהמשך תודה למסייעים

Honda Civic 1997

• תוכן חדש...