Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אמא שלי בקרוב טסה לארה"ב. ראיתי שם שניתן לקנות galaxy s 3 ב200 דולר בחברת at&t אם אתה מתחייב לשנתיים בחבילת prepaid שעלותה 2 דולר ליום (אם ביצעת שיחה או שנכנסה לך).

אינני יודע אם המכשיר הוא simfree או שהוא נעול. אני יודע שהתדרים שלו נתמכים בישראל (עפ"י המפרט הטכני באתר של החברה).

פתאום עולה בי יצר התחמנות (שבד"כ רדום אצלי :lol: ) והשאלה שלי היא כזו-האם יש מצב שיהיה ניתן לרכוש את המכשיר הנ"ל עם הסים של at&t ולאחר מכן להביא אותו לארץ ולפרוץ אותו איכשהו או לפרמט אותו ולהתקין עליו מוד כגון cyanogen? הרי ברגע שאני מוציא את הסים מהמכשיר לא יכולה להתבצע שיחה או להכנס שיחה. אז גם אם יחייבו אותי בתעריף מינימלי של כמה סנטים עבור כל יום (אפילו 3 שקלים ליום שיוצאים 100 שקל לחודש!), יוצא שקיבלתי פלאפון במחיר *נות של 200 דולר חד פעמי+ 100 שקל לחודש.

זה נשמע יותר טוב מכדי להיות אמיתי?

פורסם

המכשירים של AT&T נעולים, ואיני יודע אם החברה מוכנה לשחרר אותם - אבל גם אם כן היא תעשה זאת רק לאחר רכישת קרדיט בסכום נכבד.

אין לי מושג עד כמה המכשיר ניתן לפריצה, אבל אם כן - הוצא את הסים וכך לא יחייבו אותך אותם $2 ליום שכן החיוב מתרחש רק אם שיחה נכנסת או יוצאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסה לברר בפורום של אנדרואיד, יש לי ולקרוב משפחה שלי סמסונג קאפטיבייט (גלקסי S הראשון שנמכר ב-ATַַ&T).

שניהם נפרצו בארץ לסים פרי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

א. הטלפון בטוח נעול.

ב. אני מניח שלא קשה לפתוח אותו.

ג. לפי מה שאני רואה, אי אפשר לקנות את המכשיר ב-200 דולר עם תוכנית pay as you go

att.jpg

פורסם

ניתן לרכוש את המכשיר בהתחייבות לשנה,שנתיים או ללא התחייבות.

בהתחייבות לשנתיים המחיר שלו הוא 199 דולר. ללא התחייבות-550 דולר, שהם בערך2200 שקל-כ1200 שקל יותר זול מבארץ.

לגבי נעילת המכשיר-לא נראה לי שיש בעיה לפרוץ אותו, בסופו של דבר ניתן לבצע עליו flashing ל firmware או לבצע פירמוט כלשהו ולאחר מכן לשים עליו mod כלשהו.

עריכה: galaxy s3 ב3 החברות הגדולות בארה"ב כבר נפרץ, תהנו :twisted:

ללא שם.JPG

פורסם

אבל התוכנית הכי זולה שראיתי (בחטף אמנם) היא תוכנית ל"גיל המבוגר" ב-30$ לחודש.

אי אפשר לשדך לגלקסי 3 תוכנית דיברת שילמת ב-2 דולר ליום.

פורסם

בחישוב זריז, 100 ש"ח כפול שנתיים, יוצא לך 2400 שקלים. תוסיף לזה את ה800 שקל שהם 200 דולר וקיבלת את הגלקסי במחיר  *נות של 3200 שקלים.

לא עדיך לקנות אותו פתוח (ללא התחייבות הם מוכרים אותם פתוחים) ב550$ שהם 2200 שקל?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire, שים לב מה רשמתי:

בהתחייבות לשנתיים המחיר שלו הוא 199 דולר. ללא התחייבות-550 דולר, שהם בערך2200 שקל-כ1200 שקל יותר זול מבארץ.

בהחלט שווה לקנות אותו במחיר הזה.

פורסם

הא שלי מאיטיאנטי ( בכוונה רשמתי בעברית כדי להתעלל בכם)

ואין שום בעיה איתו אחרי פריצה עם סנובריז (שוב מלחמת שיניים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...