Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבריולט עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז רגע התקציב הוא 100 או ומעלה?.

כי מוסטנג ב100 לא תכנס לכם,וגם לא S2000 או Z4.

נוכחנו לדעת שצריך להיות טיפה גימשים ולכן הלכנו לראות עד 120-130K בתקווה שיהיה אפשר לרדת קצת. בסופ"ש יש לנו דייט עם מיאטה ומוסטאנג, נראה קצת לאן הרוחות נושבות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני מציע שלא ירכוש קבריולט יקרה בינתיים.

לא כולם באמת אוהבים את המשמעות היום יומית של נסיעה בקבריו. הרבה מאוד רוכשים נלהבים מוותרים על החוויה אחרי שמנסים אותה. (לי יש רכבי קבריו ברציפות משנת 87 ואני אוהב את התחושה אבל לאורך הדרך ראיתי כל כך הרבה אנשים שבפועל לא מתחברים גם כאלו שמאוד מאוד רצו וסברו שהם בנויים לזה ורק לזה).

אני מציע שירכוש רכב במחיר נמוך בהרבה (גם אם בן 10) כמו 206, 307, או אפילו טיפה ישן יותר(בן 12 - 14) כגון סאאב - רכב שלא יעבור את ה-50 (אני בכלל ממליץ שישאר בסביבות ה-35) וינסה למשך חצי שנה (כך שירגיש גם קיץ וגם חורף) ואז אם הוא באמת נהנה שירכוש מה שהוא באמת ירצה.

עד אז הרכב שירכוש לא יאבד כל כך הרבה מערכו (בכל זאת מראש הוא זול) וגם במקביל הוא יחסוך עוד כסף שיאפשר לו לרכוש בעתיד רכב אם פחות מגבלות תקציב.

אני יודע שאני נשמע "זקן"/"טרחן" ובטח "לא מבין" את הבחור וגם ברור שחסר לי ה-"אמון העיוור" בבחור ובמשימה ה"עקרונית" וה-"חשובה" שעומדת לפניו אבל .... :)

פורסם

היום היה לנו זמן להמשיך בחיפושים. על הבוקר נכנסו ליד2 לראות אם יש איזה רכב שפיספסנו ובדקנו לעומק את כל ההצעות פה: איוס (ירדה מטעמי מראה), MR2 - ישן מידי (רק מ2001), מיקרה קבריולט - נשי. אך רכב אחד ממש הדליק את אחי והוא הקרוספייר. מה הבעיה ? מיוצר רק עד 2008, מנוע וגיר של SLK (משער לעצמי תחזוקה אסטרונומית ותקלות כאלו ואחרות), זה קרייזלר - אין הרבה מוסכים שיודעים להתמודד עם הרכב הזה (משמועות של מכר עם 300). בהחלט נכנסה לרשימה אך אין עדיין מספיק מידע מוצק וזה בדרך. הפונטיאק גם עדיין עומדת על הפרק, אך גם הרכב הזה סובל מהרבה בעיות כמו של הקרייזלר לכן נקח איתם את הזמן.

הלכנו היום לראות שלושה דגמים: מוסטאנג קבריו מנוע 4 ל' 2008, מיאטה גג רך 2007 ושוב אחת מן האקליפס שראינו.

רשמים:

מוסטאנג -

נפגשנו עם הבעלים ומתחילים להתרשם: האוטו שמור מאוד בצבע שחור עם ריפוד בז' - פלוס ענק! האוטו ממש ממש יפה בשילוב הזה. קצת מציק בעין זה הגג הבהיר, אבל מתרגלים. נכנסים לאוטו ומניעים, הצליל ממש לא תואם את החזות. "איפה השרירים האמריקאיים ?!" זאת שאלה שישר עולה.

אחי נהג, קצת האיץ, קצת לקח פניות ראה את ההתנהגות של הרכב על קצה המזלג יצא מהאוטו ואמר לבן אדם - תודה אבל זה לא זה. ששאלתי אותו לפשר הסירוב הוא אמר שאין את הפאן שהוא חשב שיהיה מהרכב הזה, קצת מאכזב החוסר ביצועים והעובדה שלמעט מראה אין עוד פלוסים. מה שכן, אחי גבוה והיה לו נוח לשבת והוא מתלונן על הרבה מכוניות.

הבחור רצה 125K והיה עוד גמיש לרדת, קצת חבל כי הרכב באמת שמור (33K ק"מ, מטופל, יד1, חיצוניות שמורה ואוטומט - פלוס גדול) אבל הוחלט לוותר עליו.

מיאטה -

מכירים את זה שאתם שומעים איזה שיר שמזכיר לכם זיכרונות טובים ואתם נתקעים עם חיוך דבילי על הפנים ? זה מה שקרה לאחי שראה את המיאטה. היא באמת הכי פרקטית בשבילו מהתחום של גודל, קרובה לאדמה, מראה שקולע בול למה שהוא מחפש. אף על פי שהיא ידנית הוא הלך לראות אותה עקב המלצה של מכר. מבט מקרוב, מתחילות השאלות לגבי רכב בעלות של 200K שנראה מבפנים כמו רכב בשליש מחיר. איכות חומרים די בזויה יש לציין. קצת מאכזב, אני עכשיו מבין על מה דובר פה עם האינטריור - זה קצת משדרג. זה ממש לא מעניין את אחי, היה אפשר לראות שהוא רק רוצה להניע.

נכנסים לאוטו, וגם ה1.91 שלי וגם ה1.86 של אחי משתחלים יפה (למעט ה"נפילה" לרכב) לתוך הרכב ומופתעים שאנחנו נכנסים ככה בקלות. הגג יורד וקדימה לעבודה.

אחי יורד מהאוטו והחיוך עדיין לא ירד. הבעיה היא שהרכב ידני והנסיעה של אחי ברובה עירונית אז הוא עדיין שוקל אם כדאי.

בנתונים היבשים יש קצת חיסרונות, יד שניה, 75K ק"מ וג'אנטים לא מקוריים ומאידך יש קבלות על טיפולים והכל מסודר ומאורגן מהיום הראשון. רואים שבאמת הבחור שמר על הרכב הוא גם הראה לי תמונות של ווקס שהוא עושה לרכב (אני לא מגזים אנחנו מדברים על 20-25 ימים שונים שהוא עשה לרכב ווקס).

הוא דורש עליו 95K ואני מאמין שיהיה אפשר גם להוריד אותו כי הוא צריך למכור את הרכב עקב מעבר דירה. מה שכן יש על מה להשקיע וכבר עלו רעיונות בראש קצת ל"פלפל" את העניינים עם לרפד את האינטריור (צריך לברר עלויות או אם עדיף כבר לקנות הארד טופ).

אקליפס-

אחי לא מוותר, הוא ממש נדלק על הרכב הזה. הבחור די לחוץ למכור אבל משום מה הוא לא מוכן לזוז הרבה מהמחיר. 145K זה המחיר וקצת חבל כי לפי דעתי אקליפס כזאת שמורה אין הרבה אבל גם הרבה קונים שיסכימו לקנות רכב מייבוא אישי שלא מגיע לפה סדיר ובכל זאת מיצובישי.. יש הרבה מגרעות אני מקווה שהוא יסתכל על זה כך ויסכים להתגמש עוד.

SLS, תודה על העצה ואני בהחלט אתן לו לקרוא את זה אך אני לא חושב שהוא יסכים מפני שזה מגיע לדברים שקשורים לסטאטוס לא מעניין אותו שום דבר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כפי שכבר רשמתי לך מקודם, אל תוותר על סיבוב במיאטה גג קשיח, יש לי הרגשה שאחיך ישמח לארגן עוד 20K ש"ח לצורך הרכישה (האינטריור שונה לגמרי).

המיאטה שראיתם במקרה בצבע אפור עכבר? אם כן אז תברח כל עוד נפשך בך (רכב לשעבר של חבר פורום שעבר שיקום אחרי תאונת שרשרת בכביש 6).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה עם ניסאן מיקרה קבריולט?

חחח חבל שלא רשמת את הורודה שדובר עליה באשכול ה"אני שונא ניסאן מיקרה" :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מוסטאנג -

נפגשנו עם הבעלים ומתחילים להתרשם...אחי נהג, קצת האיץ, קצת לקח פניות ראה את ההתנהגות של הרכב על קצה המזלג יצא מהאוטו ואמר לבן אדם - תודה אבל זה לא זה. ששאלתי אותו לפשר הסירוב הוא אמר שאין את הפאן שהוא חשב שיהיה מהרכב הזה, קצת מאכזב החוסר ביצועים והעובדה שלמעט מראה אין עוד פלוסים.

אקליפס-

אחי לא מוותר, הוא ממש נדלק על הרכב הזה. הבחור די לחוץ למכור אבל משום מה הוא לא מוכן לזוז הרבה מהמחיר. 145K זה המחיר וקצת חבל כי לפי דעתי אקליפס כזאת שמורה אין הרבה אבל גם הרבה קונים שיסכימו לקנות רכב מייבוא אישי שלא מגיע לפה סדיר ובכל זאת מיצובישי.. יש הרבה מגרעות אני מקווה שהוא יסתכל על זה כך ויסכים להתגמש עוד..

משהו פה קצת לא מסתדר. אחיך פסל מוסטנג לאחר נהיגה על קצה המזלג כי הרכב לא מהנה בנהיגה..אם כך - איך קרה שחזר על אופציית האקליפס ?

---

פורסם
משהו פה קצת לא מסתדר. אחיך פסל מוסטנג לאחר נהיגה על קצה המזלג כי הרכב לא מהנה בנהיגה..אם כך - איך קרה שחזר על אופציית האקליפס ?

הוא לא נדלק מבחינת ביצועים, הוא נדלק מבחינת מראה ויש עוד איזה סיפור סנטימנטלי (סוף סוף פורום של אנשים שלא צריך להתחיל להסביר להם למה יש רגש כזה או אחר כלפי אוטו מסויים). בנושא המוסטאנג - זה כמו דוגמן עם זין קטן :lol:

redroze, תודה על הHEADS UP אבל אנחנו מדברים על שחורה. לגבי המיאטה גג קשיח, אנחנו בהחלט מחפשים מתמודדת ראויה - אשמח להמשיך לקבל הודעות פרטיות מחברי הפורום שמכירים/מוכרים.

פורסם
הוא לא נדלק מבחינת ביצועים, הוא נדלק מבחינת מראה ויש עוד איזה סיפור סנטימנטלי (סוף סוף פורום של אנשים שלא צריך להתחיל להסביר להם למה יש רגש כזה או אחר כלפי אוטו מסויים). בנושא המוסטאנג - זה כמו דוגמן עם זין קטן :lol:

redroze, תודה על הHEADS UP אבל אנחנו מדברים על שחורה. לגבי המיאטה גג קשיח, אנחנו בהחלט מחפשים מתמודדת ראויה - אשמח להמשיך לקבל הודעות פרטיות מחברי הפורום שמכירים/מוכרים.

יש כרגע אחת אדומה שנת 2008 ביד2 (תזהר הבעלים שלה הוא סלב וחבר מועדון ותיק) שאני יודע שהיא כבר כמעט חצי שנה בלוח (התחיל ממחירון שהוא באיזור ה-150K ש"ח ובזמן האחרון ראיתי שהוא יורד לכיוון ה-120K ש"ח) אז אני מאמין שהוא יסכים להתגמש במחיר.

מקסימום תעשה סיבוב על אחת, רק בשביל שאחיך יוכל להינעל על הרכב ואז יחכה לאחת הנכונה בלוחות.

בנוסף ראיתי שיש אחת אפורה יד ראשונה (נראה לי שהיא מפ"ת) שנמצאת בלוח כבר חודשיים בערך אבל המחיר שלה לא זז (אם אני לא טועה הק"מ שלה קצת גבוה).

בנוסף יש אחת שחורה יד שניה מרמת גן (גם חבר מועדון) שלאחרונה הוריד קצת את המחיר.

ד"א, קח טיפ קטן, באמצע שנת 2008 עשו מתיחת פנים. אם הקונסולה האמצעית בצבע חום (כמו שאר הדשבורד) אז אתה מסתכל על דגם תרום מתיחת הפנים, אם הקונסולה האמצעית (זו שבין המושבים) בצבע שחור אז זה דגם אחרי מתיחת הפנים.

לגבי ההבדלים לפני ואחרי מתיחת הפנים תוכל לקרוא בהרחבה בחיפוש בפורום (ובמועדון הרודסטרים).

פורסם

אנחנו מדברים על רכישת קבריולט או על רכישת רודסטר קבריולט?

אם יש מקום גם לרכב סטנדרטי אבל גרסאת קבריולט אז ראיתי בפרסומים של אתרי יד2 פורד פוקוס קבריולט למכירה וזה רכב פשוט מהמם.

מעבר לכך - אני הייתי בודק בEBAY ובעזרת BUY2USA אולי הייתי מייבא משהו מחו"ל - אפשר למצוא שם רכבי קופה שלא מייבאים לארץ - חלקן קופה קבריולט.

אולי תמצא משהו שיכנס לתקציב והוא לא מעבר לשנתיים על הכביש, אולי מיני קופר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשביל להביא רכב ב-100K ש"ח לארץ אתה צריך לרכוש אותו בארה"ב בפחות מ-15K$ (רכב שהוא עד שנה בערך על הכביש) וזו כמובן משימה בלתי אפשרית.

פורסם

צודק - עכשיו שאני רואה את השנתונים - זו לא אופציה.

בכל מקרה - אני עדיין רואה את הפוקוס הזו למכירה בכל פעם שאני נכנס לYNET - באמת רכב יפהיפה השאלה אם זה גם נכנס לקטגוריה או שבכלל שנות אור מהכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...