Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. שמתי לב לעניין שחוזר על עצמו בכל מבחן שעושים לסוזוקי סוויפט החדשה ידנית. טוענים שברגע שמגיעים לאיזור המאה עשרים קמ״ש וצפונה - המנוע משתף אותך בחגיגה (רעשי רקע מרגיזים מהמנוע ) . מישהו נסע עליה ויכול להפריך או לאשר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם אתה מדבר על הגרסה הידנית - יכול להיות מאוד, זה מנוע 1250 קטן וכבר ב 100 קמ"ש הוא על 3000 סל"ד.

.Your average Notepad

פורסם
שלום חברים. שמתי לב לעניין שחוזר על עצמו בכל מבחן שעושים לסוזוקי סוויפט החדשה ידנית. טוענים שברגע שמגיעים לאיזור המאה עשרים קמ״ש וצפונה - המנוע משתף אותך בחגיגה (רעשי רקע מרגיזים מהמנוע ) . מישהו נסע עליה ויכול להפריך או לאשר?

כל המכוניות בטווח המחירים הזה לא חפות מפגמים.

בסוויפט כנראה שהמנוע חלש יותר ובידוד הרעשים לוקה בחסר.

באותה מידה בפאביה\איביזה מנוע חזק יותר. לפאביה יתרון באיכות החומרים ולאיביזה בבטיחות.

הפיאסטה גם סובלת ממנוע חלש.

תבדוק בעצמך ותראה איך אתה חי עם זה.

פורסם

אכן אני ממליץ בחום לבצע נסיעת מבחן, תוכל גם להדגיש בפניהם שאתה מעוניין בנסיעה ארוכה יותר מהסיבוב הקטן שבד"כ היבואנים נותנים.

כך למשל, אני דורש בד"כ שיתנו לי את הרכב לשעה וחצי, אני מקפיד לקחת את הרכב לאזור הרי ירושלים על מנת לחוש את הרכב היטב.

פורסם

יש מקומות שנותנים לעשות סיבוב מבחן בלי נציג מציק צמוד שלהם?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש מקומות שנותנים לעשות סיבוב מבחן בלי נציג מציק צמוד שלהם?

לא מדובר על רכב יוקרה, ככה שלא יתנו לך אותו ליום שלם.

מה מפריע לך הנציג להגיע למהירות של 120 קמ"ש ולהקשיב לסימפוניה שמתחוללת ברכב?

פורסם

הנציג שלהם לא יתן לי לעבור את המאה עשרים. וזאת המהירות שאני נוהג בה בדרך כלל. חוץ מזה יותר נוח לי שאין זוג עיניים בוחנות לידי.

פורסם
כל המכוניות בטווח המחירים הזה לא חפות מפגמים.

בסוויפט כנראה שהמנוע חלש יותר ובידוד הרעשים לוקה בחסר.

באותה מידה בפאביה\איביזה מנוע חזק יותר. לפאביה יתרון באיכות החומרים ולאיביזה בבטיחות.

הפיאסטה גם סובלת ממנוע חלש.

תבדוק בעצמך ותראה איך אתה חי עם זה.

בדקת את הנתונים לפני שכתבת פה את חוות דעתך המלומדת?

מנוע חלש יותר? המנוע בסוויפט מפיק 93 כ״ס, באיביזה 85 כ״ס ובפאביה 86 כ״ס, אז איך הם בדיוק חזקים יותר?

לפאביה יתרון באיכות החומרים? אמירה מצוצה מהאצבע ללא שום אמצעי אמפירי לבדיקה, אלא בסה״כ חוות דעת של בוחן כזה או אחר

שציטטת פה בידענות מופלגת כאילו ברשותך שלושת הרכבים במבחן ארוך טווח בשנתיים האחרונות.

האיביזה מובילה בבטיחות??? מה אתה מקשקש?

לאיביזה 4 כריות אוויר ו4 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק,

לסוויפט 7 כריות בטיחות !!! ו 5 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך...

בקיצור, לפעמים אם אתה לא יודע, עדיף לא להגיב...

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם
הנציג שלהם לא יתן לי לעבור את המאה עשרים. וזאת המהירות שאני נוהג בה בדרך כלל. חוץ מזה יותר נוח לי שאין זוג עיניים בוחנות לידי.

לפני תחילת הנסיעה אתם חותם על מסמך, שכל עבירת תנועה שתבצע היא על אחריותך.

מנסיעות מבחן שקיימתי בעבר, אף פעם לא העירו לי על מהירות.

פעם אחת נתקלתי בנציג שלא הרשה לי לבטל בקרת יציבות.

בדקת את הנתונים לפני שכתבת פה את חוות דעתך המלומדת?

מנוע חלש יותר? המנוע בסוויפט מפיק 93 כ״ס, באיביזה 85 כ״ס ובפאביה 86 כ״ס, אז איך הם בדיוק חזקים יותר?

לפאביה יתרון באיכות החומרים? אמירה מצוצה מהאצבע ללא שום אמצעי אמפירי לבדיקה, אלא בסה״כ חוות דעת של בוחן כזה או אחר

שציטטת פה בידענות מופלגת כאילו ברשותך שלושת הרכבים במבחן ארוך טווח בשנתיים האחרונות.

האיביזה מובילה בבטיחות??? מה אתה מקשקש?

לאיביזה 4 כריות אוויר ו4 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק,

לסוויפט 7 כריות בטיחות !!! ו 5 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך...

בקיצור, לפעמים אם אתה לא יודע, עדיף לא להגיב...

יש לך כאן טעויות וגם לא הבנת את מה שכתבתי כנראה.

מי שמצטט מבחנים זה לא אני. על הנייר לפאביה ולאיביזה אותו המנוע זהה המפיק 85 כ"ס. לסוופיט מנוע המפיק 93 כ"ס.

שים לב לנתוני הקג"מ ומתי מתקבל שיא ההספק. זמינות הכח במנוע של VAG עדיפה ולכן בפועל יכול להיות שהוא חזק יותר(לא נהגתי בסוופיט).

תיארתי את האיביזה\פאביה כחזקות ביחס לקבוצת מכוניות הסופר מיני שנמכרות באזור ה-70K.

תיארתי את הפאביה כאיכותית מהאיביזה שהפלסטיקה שלה זוועתית. אגב, בפאביה איכות החומרים גבוהה מאד גם לעומת הסוויפט.

ציינתי שלפאביה 4 כוכבי בטיחות לעומת 5 באיביזה, לכן הפאביה נחותה בבטיחות.

לא המלצתי כאן על אף אחד מהרכבים מהנ"ל פותח השרשור בכלל לא ביקש דבר כזה.

• תוכן חדש...