Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, דושבאג על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברמה העקרונית כן זה האיזון, דברים טובים מתאזנים עם דברים רעים.

אז אם אני הולך ואונס למחרת אראלה ממפעל הפיס מתקשרת אליי??? :-D

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המרחק בין יצור כזה ליצור אחר ב ב.אמ. וו. X 5 הדורס הולכת רגל ובורח לצרפת למשל אינו רב...

אני מבקש לדייק, זה היה X6M ;-)

אין ספק שמדובר בחלאה, ואני מאחל לו שנהג אחר ידרוס אותו, בדיוק באותה צורה, בכוונה תחילה.

לא מבין איך מישהו יכול לדרוש יצור חי אחר בכוונה?

קורה לפעמים שחיה קופצת לכביש, או שיש להן נטיה להפוך את מרכז הכביש למיטה ולישון שם,

ולצערי המקרים האלה מסתיימים בפגיעה באותם בע"ח, אבל מכאן ועד דריסה בכוונה המרחק גדול.

פורסם
אז אם אני הולך ואונס למחרת אראלה ממפעל הפיס מתקשרת אליי??? :-D

כנראה שלא, קארמה היא לאו דווקא אישית, היא מחולקת בין כל הייצורים החיים והיא גם לא עובדת באופן מיידי.

היי, אביל אני לא ממש מאמין בזה אז זה לא מנחם אותי.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

לי ב"ה עוד לא יצא לדרוס כלב או חתול.

אך פעם אחת אבי דרס(לא בארץ) כלב ואז נסע וקבר אותו באיזה שדה.

וכמובן שזה לא היה בכוונה כמו ה** ז*** הזה.

פורסם
חברים אל דאגה ! :wink:

במספר שרשורים כבר דיברתי על קארמה והשלכותיה הנפלאות על אוכלוסיית הדושבאג בישראל.

הדבר נכון שבעתיים כאשר מדובר ברוע כלפי בעלי חיים .

אותו בן אדם אומלל כבר קיבל את שלו- יכול להיות שהוא פשוט עדיין לא יודע את זה. :evil:

"לכל פעולה ביקום ישנה פעולה נגדית, שקולה והפוכה"- תחשבו בכיוון של טמבון וולסטר שחור מבריק תלוי בצורה מסוגננת ומסודרת על גדר הפרדה. 8)

קארמה מיי אסס, איך אתה מסביר ששבוע שעבר אחד העבריינים "הכבדים" של ישראל ניצל בפעם המי יודע מה ממוות בטוח בלי שאפילו הוא שבר ציפורן ואילו למחרת ילד קטן בן 6 נפטר מסרטן.

לא חסרים לצערי הרב גם חלאות המין האנושי, שוכני הביבים שזורקים גורים בתוך שקים לכביש.

אנחנו כבר ממזמן לא האור לגויים ועם סגולה אלעק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני ראיתי מישהו דורס חתול לא בכוונה, זה כביש אצלנו בעיר שבד"כ אפשר לנסוע בו 80.

הייתה שעת לילה מאוחרת הכביש היה ריק לכן אני מניח שהנהג נהג במהירות כזאת.

חבר אומר לי, נראה לי החתול הזה הולך להדרס תשמע לי. פתאום הוא רץ ובום. משהו מזעזע.

החתול התחיל לפרפר, אבל הנהג לא אשם..

מצער שקורים כאלה מקרים...

פורסם

ולוסטר שחורה בחולון?

יהיה קל למצוא אותו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
איך הצלחת?

אם אתה בתוך העיר, לא צריכה להיות לך בעיה לראות חתול אם אתה נוהג במהירות סבירה. (אני, לדוגמה, לא עובר את ה- 40 בעיר, מפחד שילד יקפוץ לי לכביש.)

הבעיה היא בכבישים של 70 ו- 80 קמ"ש, שאז, גם מסוכן לבלום.

בכל מקרה, זה לא המקרה פה. כאן מדובר על מישהו שבכוונה דרס את החתול.

האם ניתן להתלונן על כזה אי***?

אני דרסתי חתול בכביש מהיר, הייתי על כביש 4 בלילה ופתאם אני שומע בום.

כל הטמבון נשבר ומלא חלקים התפזרו על הכביש והחתול? קם והתחיל לרוץ... זה לא היה בכוונה אבל חתולים באמת יכולים להפתיע אותך..

פורסם

זה קצת מחליא אותי, למרות שאני לא אוהב חתולים.

בכל מקרה הזכרת לי סיפור: נסעתי בכביש במערב ראשל"צ שמוביל לאיילון (לא זכור לי איזה יציאה זאת, אולי משה דיין) כשחתול קפץ לכביש, התמהמה ואישה בת 45 ביונדאי גטס ניסתה לבלום אך דרסה אותו. היא עצרה בצד כשהיא בשוק ובוכה, ישר עצרתי כמה מטרים אחריה והבאתי לה מים אמרתי לה שתרגע וראיתי את המקרה ואין מה לעשות. תוך כדי שאני צועד לכיוונה רכב שנסע בנתיב משמאלי צעק לה "רוצחת בדם קר".

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה מתחיל בקטנה, קודם מתעללים בחרקים, אחרי זה בבעלי חיים ואחרי זה עוברים להתעלל באנשים. אנשים שמרשים לעצמם לרצוח בעלי חיים בכוונת תחילה בצורה כזאת בשביל שעשוע הופכים להיות סדיסטים מניאקליים (סוג של מחלה נפשית שגורמת לכך שהחולה נמצא בדיכאון אם הוא לא יכול להתעלל ממישהו והתעללות במישהו עבורו זו שמחה ודרך לחיים מאושרים).

מישהו מהחברים הזכיר פה קארמה, זה לא קשור לעינין. למשל פושעי מלחמת העולם השניה לא קיבלו עונש שקול למעשים שהם עשו כאשר רצחו והתעללו באנשים, ביצעו ניסויים. חלק חיו חיים טובים על חשבון רכוש שבזזו ונפטרו בגיל מאוחר.

בליטא הנאצים המקומיים השמידו 95% יהודים. אלה שביצעו את זה ניקראו אחים של יערות. היום הם נחשבים לגיבורי העם הליטאי. רובם היגיעו לגיל מאוד מבוגר, לרובם היה משק חקלאי עם בית פרטי ומשפחה. הם חיו חיים מאושרים אחרי שרצחו נשם, ילדים ותינוקות בדרכים אכזריות במיוחד.

אין קארמה ואין צדק מלבד זה שאנחנו עושים. צריך להעמיד לדין אנשים שמתעללים בבעלי חיים ועונשים חייבים להיות מרתעים, כולל מאסר בפועל.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סלח לי, אבל הוא לא דושבאג, אדם שפוגע בכוונה ביצור חסר ישע הוא מנוול עם קבלות, אני מאחל לו לסבול בייסורים ובאיטיות מהתנכלות של בהמות חזקות ממנו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
ולוסטר שחורה בחולון?

יהיה קל למצוא אותו

לדעתי הוא גר בסביבה כי לאחר חצי דקה ראיתי אותו ברחוב הארז (הוא נסע מהר מדי וראיתי אותו לשנייה כך ששוב לא יכולתי לראות את לוחית הרישוי) ואנשים שעושים סיבוב ממוהליבר, לתוך פבריגט ואז לארז הם אנשים שגרים באזור רחוב הארז.

פורסם

מעניין נראה לי שאני מכיר את אותו אחד (או לכמה כבר נערים חולונים יש ולוסטר שחורה)

זה הכל עניין של חינוך מגיל קטן...

Miata ND2

• תוכן חדש...