Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי אבל של גננת-גן פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שאלה היפוטטית למבינים(ובטוח יש מבינים:wink: ):

נניח שישנו גן פרטי,שלא עלינו אחד מבני המשפחה של הגננת נפטר וכעת עליה לשבת שבעה,מן הסתם 1,בימים הללו הגן סגור וההורים נאלצים להסתדר בכוחות עצמם,מן הסתם 2,בגן פרטי משלמים סכומים לא נמוכים .

השאלה היא כזאת, האם מכורח החוק מגיע לגננת הימים של השבעה בתשלום מלא של ההורים או במילים אחרות, ההורים בעצם מממנים את הימים שבהם היא יושבת שבעה או לחילופין הגננת תצטרך להחזיר את הימים הללו בזמן אחר או לגבות סכום נמוך יותר באותו החודש?

אודה לתשובה מהימנה ומקצועית.

תודה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שהגננת צריכה לדאוג למחליף או לחילופין לזכות אותך בעבור ההשבתה הכפויה.

גם הילדה שלי בגן פרטי אך טרם נדרשנו בסוגייה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני גם מאמין בהרבה דברים :wink: ,השאלה מה החוק אומר,וכנראה שטוב שעלתה שאלה כזאת,זה יכול לעזור לאחרים שיהיו במצב דומה.

מחכה לתשובות מהימנות יותר.

פורסם

אתה לא המעסיק שלה. היא עסק שנותן שירות וזה שהיא גם עובדת בעסק לא נוגע אליכם. אין ביניכם יחסי עובד מעביד וכמו שאתה לא משלם לה פתאום הבראה או ימי מחלה כך גם לא ימי אבלות.

או שהיא מביאה מחליפה או שהיא מחזירה את התשלום עבור הימים (או מחזירה אותם בקיץ אם מתאים לכם). מבחינתכם אתם קונים שירות ואם לא קיבלתם אין סיבה שתשלמו בדיוק כמו שהיא לא מחזירה לך כסף על ימים שהילד חולה ולא בא לגן.

אצלנו בזמן עופרת ימוקה מוסדות החינוך לא עבדו. אצל הקטנה קיבלנו החזר מלא מהגן ואצל הגסדולה מהצהרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם נתעלם לחלוטין מהפן החוקי, אני באופן אישי, אם הגננת של ילדי הייתה מאבדת הורה/בן זוג/ ילד הייתי מתבייש להגיד לה, "מה, ישבת בבית שבוע, מה את לוקחת לי כסף על זה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצד אחד - בגירה צודק.

מצד שני - אם היא באמת רוצה להיות הוגנת, לדעתי היא צריכה מיוזמתה לזכות אתכם על הימים בהם נאלצתם למצוא סידור אחר (זה לא משנה אם שילמתם עבור מטפלת\בייבי-סיטר או שהילד\ילדה היו אצל הסבא\סבתא כמה ימים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם נתעלם לחלוטין מהפן החוקי, אני באופן אישי, אם הגננת של ילדי הייתה מאבדת הורה/בן זוג/ ילד הייתי מתבייש להגיד לה, "מה, ישבת בבית שבוע, מה את לוקחת לי כסף על זה".

נתחיל מזה שזאת הדרך שאני כנראה יתנהל בה.

נמשיך בזה שאני מצפה כמו איציק שהיא תפנה ביוזמתה להציע פיצוי או כמה ימים נוספים בחופש הגדול.

ונסיים בזה שעם כל הכבוד ויש כבוד, חוץ מהאי נוחות שאנחנו מקבלים בהבנה גמורה והערך הכספי של הימים שכבר שולמו לה(כמה מאות שקלים בנטו) ,ימי החופש שאני ואשתי לוקחים עולים גם כן כסף אז להיות מתחסד ולהציג את זה בצורה מזלזלת זה לא לעניין,לא נראה לי שמישהו כאן יתרום כמה מאות טובות של שקלים בכזאת נונשלנטיות.

פורסם

עם כל הכבוד ויש כבוד, שבוע מתוך חודש יוצא כ 700 שקל. תכפיל כפול 20 ילדים. זה נראה לך הגיוני שהיא תקבל 14 אלף שקל "במתנה"?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איזה יהודי טוב, תמיד עושה את החשבונות של אחרים.

כן, זאת מתנה, מתנת שבעה!:x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכי טוב, להיות נחמד ומנחם עם הגננת, אבל להתסיס את הורים האחרים. מישהו עם פחות בושה כבר ידבר איתה ויסדר את העניין לכולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מבחינת, זוכה צדיק ומלאכתו נעשת בידי אחרים.

כל הכבוד...

אך כדרך אגב, אני חושב שמגיע להורים החזר, אם הם שילמו בעד שרות מסויים ולא קבלו את תרומותו, אזי אם כל הסימפטיה, הרי גם להם היו הוצאות נוספות ודאגה לסידורים אחרים, מי ידאג להם.

פורסם

מנהלת הגן (במידה וזו לא הגננת עצמה) תביא מחליפה או שהסייעות יגשרו על התקופה ושבוע לא תהיה גננת, לא יקרה שום דבר נורא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ברמת העקרון (לא יודע מה לשון החוק, אבל זה לפי אבא שלי- יש לנו גן פרטי. כמובן שלא מדובר בעצה משפטית או משהו בסגנון הזה), יש לוח חופשות שמפורסם ע"י משרד התמ"ת, וכאשר הגן סגור בימים שאינם מופיעים בלוח החופשות אתה לא אמור לשלם. הוא לא מכיר שום סעיף שמפרט חריגות מהעניין הזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יהודי טוב, לא יהודי טוב...

ההורים צריכים להסתדר בלי גן שבוע, ללא הכנה מוקדמת.

לחלק מההורים זאת בעיה רצינית, כאשר סבתא\סבא גרים רחוק\לא יכולים לטפל בנכדים.

לא כולם יכולים לקחת חופש על חשבונם מהעבודה, לשבוע, מהיום למחר.

ההורים צריכים לשלם סכום רציני מאוד למטפלת לא קבועה, במידה והם מצליחים למצוא אותה בכלל ללא התראה.

היה עדיף גננת מחליפה מאשר זיכוי בתשלום.

אני בכל לא מבין גן פרטי בלי גננת נוספת\מחליפה\ STANDBY.

הגננת צריכה לשבת בבית, העסק ממשיך לעבוד, כי לא מדובר בחנות - מכולת.

בגן של הילדים שלי הגננת חלתה, לא היתה שנה - מהיום הראשון דאגה להעסיק גננת נוספת, הגן פעל ללא ימים סגורים.

בכל פעם שאחת הסייעות (מתוך 4 ) יוצאת לחופשת לידה - יש לה מחליפה, לפעמים שתי מחליפות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...