Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי אבל של גננת-גן פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי טוב, להיות נחמד ומנחם עם הגננת, אבל להתסיס את הורים האחרים. מישהו עם פחות בושה כבר ידבר איתה ויסדר את העניין לכולם.

האמן לי שבושה זה הדבר האחרון שיש לי בו עודף,בכל מקרה אני לא מתכוון להעלות את הנושא מולה,בטח לא בזמן הקרוב.

דרך אגב מדובר על משפחתון שהיא המטפלת בו ולא על גן עם גננות וסייעות שניתן למצוא מחליף.

באגירה,עם יש לך עודפים בכספת,אשמח לקבלם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי, ולאד,

בעדות מסוימות, לא פותחים את העסק בזמן שבעה גם אם הוא מנוהל ע"י עובדים ואתה לא ממש עובד שם.

אין שום קשר לעודף כסף (שלצערי אין לי) אבל יש לי חוש סוציאלי מפותח ויש לי מה שבחברה המודרנית קשה למצוא, שנקרא חמלה.

אם היא איבדה אדם קרוב, יושבת בבית ללא מקור הכנסה הדבר האחרון שלדעתי היא צריכה זה דאגות כלכליות.

אז לא, אני לא מרגיש פראייר, אני לא מרגיש אהבל, אני מרגיש שאני תומך במחנכת של הבן (שאין לי).

אני גם מהמוזרים האלה שיבואו לבקר אותה בשבעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עכשיו הבנתי - לא מדובר בגן מוסדר, לא מבחינת איגוד גנים פרטיים ולא מבחינת הרשויות.

תקרא לילד בשמו...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עכשיו הבנתי - לא מדובר בגן מוסדר, לא מבחינת איגוד גנים פרטיים ולא מבחינת הרשויות.

תקרא לילד בשמו...

צודק - משה!

באגירה,אתה פשוט מפליא אותי כל פעם מחדש.

תגיד, כאשר לקוח ייקח ממך ציוד בשווי 1000 שקלים,ישלם בצ'ק דחוי שיחזור לך ויבוא יבכה על מר גורלו האם גם לו תוותר,לא רגע בטח תגיד זה דבר אחר לגמרי ואני שואל מדוע זה דבר אחר? קשר עיסקי לכל דבר,בעסקים עד כמה שידוע לי לא מערבבים רגשות וכסף.

מכיר את הגמל שלא רואה את הדבשת של עצמו? אז סוציאליזם וחמלה זה טוב ויפה אבל יש גם צד אחר למטבע,האמן לי שזה לא עושה אותי אדם פחות טוב ממך.

נ.ב

לנחם אני מתכוון ללכת עם אשתי בערב,אין קשר בין בשר וחלב ואתה כנראה לא המוזר היחידי בצד המזרחי של כדור הארץ.

פורסם

תנחם אותה בערב זה יפה ואנושי,אבל הגן צריך להמשיך לעבוד איכשהו

ימי השבעה של הגננת אולי מקובלים עליי אבל הם בהחלט לא מענינים

את הבוס שלי או של אישתי כשאחד מאיתנו יצטרך לקחת חופש.

Gn'f'R

פורסם

לא יודע למה, השרשור הזה מעורר בי אי נוחות. אני די בטוח שתמצאו הסדר הוגן עם הגננת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם לדעתי הגן צריך לפעול ע"י עובד מחליף במשך ימי ההיעדרות.

בין ההורים לגננת אין יחסי עובד מעביד.

ההורים מקבלים שירות מעסק ולא מעסיקים עובדת שכירה.

העסק צריך לספוג את ההוצאה של העסקת המחליף ולשלם לעובדת השכירה שיושבת שבעה את משכורתה הרגילה.

זה החוק.

זה שהיא מנהלת את העסק בשחור זה כבר בעיה שלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אלי, ולאד,

בעדות מסוימות, לא פותחים את העסק בזמן שבעה גם אם הוא מנוהל ע"י עובדים ואתה לא ממש עובד שם.

אין שום קשר לעודף כסף (שלצערי אין לי) אבל יש לי חוש סוציאלי מפותח ויש לי מה שבחברה המודרנית קשה למצוא, שנקרא חמלה.

אם היא איבדה אדם קרוב, יושבת בבית ללא מקור הכנסה הדבר האחרון שלדעתי היא צריכה זה דאגות כלכליות.

אז לא, אני לא מרגיש פראייר, אני לא מרגיש אהבל, אני מרגיש שאני תומך במחנכת של הבן (שאין לי).

אני גם מהמוזרים האלה שיבואו לבקר אותה בשבעה.

אם היא משלמת ב"ל ועובדת חוקי יש לה ימי אבל מב"ל.

לא אומר שצריך לדרוש ממנה את הכסף חזרה אבל היא צריכה או להחזיר את הימים בקיץ או לזכות וזה צריך לבוא ממנה. אף אחד גם לא אומר שהיא צריכה לשלם את הכל במזומן.

אצלנו בגן ובצהרון בזמן המלחמה הן באו מיוזמתן להחזיר את הכסף ואנחנו ההורים אמרנו שיחזירו בתשלומים כדי שלא יתמוטטו כלכלית (זה היה חודש שלם שהן שילמו משכורות כי פיקוד העורף סגר). הבחירה אם לוותר על הכסף או לא היא של כל הורה בנפרד ולא של הגננת/וועד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז תסבירו לי כולכם למה המדינה קבעה שעובד שיושב שבעה ממשיך לקבל כסף מהמעסיק.

הוא הרי לא מגיע לעבודה אז למה שיקבל כסף?

"קשר עיסקי לכל דבר,בעסקים עד כמה שידוע לי לא מערבבים רגשות וכסף", אז למה שיקבל כסף?

כנ"ל חופשת הריון, ימי מחלה, ימי חופשה.

שיקבל כסף על מה שהוא מופיע לעבודה ולא ידרוש קשקושי יתר שמכבידים על המעסיק שכידוע "לא חבר ולא רגשות, רק כסף".

אה, לעובד אתם דורשים זכויות, העצמאי שימות מצידכם, הוא יקבל כסף רק עבוד העבודה. :x

נראה אתכם יושבים שבעה (חו"ח,חו"ח, טפו,טפו,טפו) ולא מקבלים כסף מהבוס כי "זה עסקים" וכל השבעה במקום להתאבל מודאגים מחשבון הבנק.

אם היא משלמת ב"ל ועובדת חוקי יש לה ימי אבל מב"ל.

מה מקבל עצמאי מב"ל ?

פורסם

באגירה ידידי...כל אחד והדרך שבה הוא בוחר בחיים, עצמאי יודע שהוא עצמאי בהכל,לטוב ולרע וזאת הבחירה שלך בחיים,

למה אתה קונה ירקות עבור הבית ומזדכה על המע"מ כי אתה אומר שזה בשביל הארנבות בחנות? מי מחזיר לשכיר את המע"מ?

רשמתי לך כבר,למטבע יש 2 צדדים.(כמובן הכל בהומור,לא מתכוון שאתה באמת עושה את זה).

סער,אין ספק שזה לא נעים ולא נוח לדבר על נושאים שכאלו,אולם זוהי דרך החיים ויש מציאות שצריך להתמודד איתה וכסף זה חלק בלתי נפרד מהמציאות שלנו,אלו שהלכו,הלכו,אלו שחיים צריכים להתמודד עם הבעיות.

ולעניין שלשמו פתחתי את השרשור,אני יותר חיפשתי תשובה של "מה אומר החוק" אם יש כזה.

בעניינים מוסריים שכל אחד יעשה מה שהמצפון שלו אומר לו.

פורסם
אז תסבירו לי כולכם למה המדינה קבעה שעובד שיושב שבעה ממשיך לקבל כסף מהמעסיק.

הוא הרי לא מגיע לעבודה אז למה שיקבל כסף?

המדינה קבעה כי ימי האבל הם על חשבון החופש שנתי. ההבדל היחיד ביניהם לבין החופש השנתי הרגיל הוא שלא צריך לתאם אותו מראש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטוח בזה?

בהתאם לסעיפים 4 ו- 5 לחוק חופשה שנתית, תקופת אבל במשפחה, אשר מקובל שלא לעבוד בה מטעמי דת או נוהג, לא תובא במניין ימי החופשה, להם זכאי העובד.

בהתאם לעקרון זה, במידה וימי האבל חופפים לימי חופשה, שלקח העובד, תקטע תקופת האבל את ימי החופשה ולא תבוא במניינם. הזכות לחופשה תידחה והמעביד יידרש להשלימה בהמשך (רצוי עוד במהלך אותה שנת עבודה).

לעניין רצף ימי עבודה קובע חוק חופשה שנתית, כי במסגרת חישוב אורך החופשה השנתית, ימי אבל אינם מהווים הפסקה ברציפות העבודה.

למה אתה קונה ירקות עבור הבית ומזדכה על המע"מ כי אתה אומר שזה בשביל הארנבות בחנות?

אין מעמ על ירקות

פורסם

באגירה, למה אני כמעסיק משלם את כל הימים האלה לעובדים?

הסיבה פשוטה והיא כי הם לא שותפים שלי. הם לא צריכים לשאת בהפסדים שלי בדיוק כמו שהם לא שותפים לרווחים. אותו הדבר אותה הגננת. היא מחזירה כסף לילד חולה? היא מחלקת דיווידנדים להורים? היא לוקחת משכורת זהה אם יש ילד אחד או עשרים?

אם היא רוצה לעבוד כמו שכירה שתעבוד שכירה על כל המשתמע מכך. אי אפשר להחזיק את החבל משניי קצותיו.

אתה הרי יודע שמיסיק מפריש לא מעט כספים עבור תנאים סוציאליים. שתפריש לעצמה ותיקח מהכסף הזה כשהיא לא יכולה לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאמא שלי יש גן פרטי כבר כמעט 25 שנה.

לשמחתנו לא יצא לה להגיע למצב כזה והאמת שלא התייעצתי איתה אבל זה נראה לי דיי טריוויאלי.

בגן שלה יש צוות של 6 עובדות ותיקות שעובדות שנים על גבי שנים,אני בטוח שהן יסתדרו כמה ימים לבד ללא הגננת הראשית.

• תוכן חדש...