Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי אבל של גננת-גן פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאם יש את האופציה לעובדים ולמשפחה האבלה אין בעיה עם כך שהעסק פעיל, אז כל השרשור הזה מיותר.

מצד שני, לא לכולם יש עובדים ולא כולם מוכנים שהעסק יעבוד בזמן שהם בשבעה (ויש הרבה סיבות רציונליות ומסורתיות-דתיות לעניין) ובמקרה הזה, אני, באופן אישי, לא הייתי מבקש החזר.

אני לא פוסל את מי שיעשה את זה, פשוט לי, זה לא מתאים לבוא לאדם אבל ולדרוש כסף בחזרה.

אם הגננת תפגין הוגנות עיסקית ותחזיר את הימים בזמן חופשה, מה טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במצב היפוטטי הפוך, שבו סבו/סבתו של ילד בגן נפטר ומכיון שהשבעה היא בכלל בעיר אחרת ההורה לוקח את הילד איתו לשם.

האם נראה לכם שהגננת תוותר על שבוע מהתשלום החודשי?

פורסם

זה לא אותו דבר.

יש הבדל בין לשלם על שירות שלא מספקים לי.

לבין לשלם על שירות ולבחור לא להשתמש בו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הפתרון הכי פשוט הוא

תורנות של הורים בגן ככה יצא לכל הורה יום בשבוע הזה ובא שלום על ארץ ומנוחה לאבל.

אכן עצמאי אינו זוכה לשלל תופינים סוציאליים שהם מנת חלקם של השכירים , אבל זוכה לגמישות בהוצאות העסק :shock:

ימי השבעה של השכיר אכן אינם על חשבון ימי חופשה אלא באים בנוסף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם זה גן פרטי (כלומר הגננת עצמאית) - שתדאג למחליף/ה.

אם הגננת שכירה - שהבוסים שלה ידאגו למחליפה.

גם ככה הגנים הפרטיים האלו גובים סכומים שערורייתיים מההורים (יותר זול לשלוח ילד לאוניברסיטה)

יש הבדל בין לגלות אמפתיה לאובדן של אותה גננת, לבין לסבסד את תקופת האבל שלה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני לא בטוח איך זה עובד כי אצל אמא שלי יש צוות דיי גדול.האם בגנים פרטים יש רק גננת אחת?

נשמע לי קצת הזוי ואם נעזוב בצד את הענין המסורת (אני לא מבין מה הבעיה עם זה שהעסק שלי יפעל שאני באבל אבל בכל זאת) למה שהצוות לא יצליח לתפעל את הגן לבד?

פורסם

אין באמת גן , אין צוות - יש משפחתון ( כנראה בבית הגננת).

מכאן כל הבלגן.

מי בכלל עוזר ל"גננת"? היא לבד עם הילדים? מעסיקה סייעת? מישהו מבני משפחתה משמש כסייעת?

בכמה ילדים מדובר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הפתרון הכי פשוט הוא

תורנות של הורים בגן ככה יצא לכל הורה יום בשבוע הזה ובא שלום על ארץ ומנוחה לאבל.

ומה לגבי אחריות ביטוחית במקרה של פציעה חלילה של אחד הילדים ,מי לוקח אחריות ואיך תתייחס לכך חברת הביטוח (בתקווה שיש ביטוח) ?

פורסם
אין באמת גן , אין צוות - יש משפחתון ( כנראה בבית הגננת).

מכאן כל הבלגן. על זה אני יכול להסכים ,אבל זאת בחירה שלנו...הגדולה הייתה אצלה,השניה אצלה כעת ובעתיד אני אשמח שגם הילד הבא יהיה אצלה.

מי בכלל עוזר ל"גננת"? היא לבד עם הילדים? מעסיקה סייעת? מישהו מבני משפחתה משמש כסייעת?

בכמה ילדים מדובר?

לגבי שאר השאלות אין שום רלוונטיות לשאלה שלי.

פורסם

האמת קרה לנו במשפחה מקרה דומה.

אמא שלי הייתה מטפלת בתינוקות עד לא מזמן , הייתה בעלת ניסיון רב של 30 שנה .

ב-2006 אבא שלי נפטר וכמובן שישבנו שבעה , אף הורה לא ביקש את הכסף שלו בחזרה.

להפך , הם רק ביקשו לדעת איך אפשר לעזור עוד ועוד.

בלי קשר לסיפור , דעתי האישית - לא הייתי מבקש החזר על הימים , אני בדעה של בגירה.

פורסם
איזה יהודי טוב, תמיד עושה את החשבונות של אחרים.

כן, זאת מתנה, מתנת שבעה!:x

אדוני היקר. לאחותי ובעלה שיבדלו לחיים ארוכים יש 3 ילדים קטנים. גיסי עובד במפעל מ 6 בבוקר עד 7 בערב. ואני מתבייש לומר שהוא מביא 5 אלף שח נטו. אחותי גם עובדת מסביב לשעון ואני לפעמים צריך לשמור על הילדים. אז עם כל הכבוד אדוני ויש כבוד אחותי ובעלה לא מסוגלים לוותר על שבוע שכר לגן ולא רק זה במידה והם לא שמים את הילד בגן כמו בדוגמה הנ"ל הם גם מאבדים את השבוע שהם שילמו לגננת וגם מאבדים שבוע עבודה שאחד מהם צריך לשמור על הילד. מה לעשות, לאחותי ובעלה אין את הלוקסוס של מישהו אחר שישמור על הילדים. אז עם כל הכבוד ויש המון כבוד לוותר על שכר שבוע של גן זה לא בא בחשבון. מצטער. יותר קל לגננת שמרוויחה 2000 שקל על כל ילד לוותר על שבוע מהשכר שלה מאשר לזוג הורים שמשתכרים 10 אלף ביחד פלוס 3 ילדים קטנים.

עריכה:

אני לא מבין מה הבעיה? שהגננת תמצא מישהי שתחליף אותה לשבוע, תשלם לה ונגמר הסיפור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם זה גן פרטי (כלומר הגננת עצמאית) - שתדאג למחליף/ה.

אם הגננת שכירה - שהבוסים שלה ידאגו למחליפה.

גם ככה הגנים הפרטיים האלו גובים סכומים שערורייתיים מההורים (יותר זול לשלוח ילד לאוניברסיטה)

יש הבדל בין לגלות אמפתיה לאובדן של אותה גננת, לבין לסבסד את תקופת האבל שלה.

אתה באמת צודק, שכר לשנה לפעוטון יותר יקר משנת לימוד לתואר ראשון במוסדות האקדמיים. אמת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אדוני היקר. לאחותי ובעלה שיבדלו לחיים ארוכים יש 3 ילדים קטנים. גיסי עובד במפעל מ 6 בבוקר עד 7 בערב. ואני מתבייש לומר שהוא מביא 5 אלף שח נטו.

עם טיעון כזה אין לי בעיה, תגיד אנשים שאין להם כסף, לא יכולים לעמוד בהוצאה.

מקובל עלי לחלוטין!

להזכירך, אמרתי שאני לא אבקש כסף, לא אמרתי שאסור לבקש או שאהבל מי שמבקש.

עם כל הכבוד ויש כבוד, שבוע מתוך חודש יוצא כ 700 שקל. תכפיל כפול 20 ילדים. זה נראה לך הגיוני שהיא תקבל 14 אלף שקל "במתנה"?

מצד שני, עם טיעון שיילוקי שכזה לא בא בכלל להתדיין, יותר בא להתבייש.

מה זה העסק שלך מה היא מרוויחה וכמה היא מרוויחה, אתה רואה חשבון שלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה- יש לך ילדים?

אני עושה חוזה עם גן פרטי בו אני משלם 2460 ש"ח בחודש, בתמורה הם שומרים על הילדה בין השעות 7:00-17:00.

יש לוח חופשות ברור מאוד ולא ניתן לסטות ממנו.

אני מתחשב, מבין, מקבל הכל.

אבל, אם הילדה לא בגן אני צריך לשלם למשהו על שמירה ו/או לקחת חופש בעצמי או אשתי.

חופש= כסף.

במידה ומקרה כזה יקרה ואין גננת מחליפה אני מצפה לאחד מן השניים:

*יינתן זיכוי על הימים הללו.

*ימים אלו יקוזזו מול ימי חופשה מתוכננים.

אין פה שום רצון להתחשבן פשוט חוזה פשוט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באגירה, אם החנות שאתה נמצא בה תחטוף טיל ותיהרס אז אתה תמשיך לשלם שכירות למרות שאין לך חנות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...