Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעם הרע שובר שיא חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש בערך 6 מיליארד אנשים ללא ברית מילה, לכולם יש בעיות וזיהומים?

ברור שלא לכולם, אבל כדי להשוות כמו שצריך, צריך לראות מקרים של זיהומים באוכלוסיה מהולה ביחס לגודל האוכלוסיה, ומקרים באוכלוסיה לא מהולה ביחס לגודלה.

B.D.B

אני לא רופא אז אני לא יתווכח איתך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דעתם משולה לדעתו של הורה אמריקאי למשל,

שיגיד - "לא אכפת לי לקרוא לילד שלי assface,

כשיגדל, אם ירצה, יוכל לשנות את השם".

נכון, הוא יוכל - אבל מה עם כל הסיבות שהובילו אותו להחליט לעשות את אותו השינוי?

כמו הלעג וההקנטות בכיתה?

וההרגשה שהוא שונה ומובדל?

כל אלו, יעלמו ברגע שיתחלף השם בתעודת הזהות? לא.

המשקעים ישארו, והורה צריך לקחת גם דברים כאלו בחשבון,

ולא "לזרוק" את הילד שלו לתוך זירות שלא נחוץ להיכנס אליהן.

אני לא מקביל ברית מילה לשם דפוק,

כי ברית זה דבר הרבה יותר אינטימי, בעוד ששמו של האדם הולך לפניו ו "גלוי" לאוזני כל...

וכמו כן, ברית, אקט פיזי שנובע מסיבות רפואיות \ אמונה \ שתיהן גם יחד לעומת שם,

שהוא לכאורה דבר מופשט שאפשר להחליף ללא צורך בשום תהליך פולשני.

אבל - אני מבין על מה מיכאל מדבר...

תמיד יהיו את אותם ילדים בורים שיצחקו על הילד בגלל זה.

(ובעצם זו לא אשמתם, הם ילדים,

ולרוב זו תולדה של העובדה שהם למדו בבית ובטלוויזיה שזה בסדר ואף רצוי להקניט את השונה והנחות,

הם לא מבינים מה ההשלכות של זה...)

בין אם זה בבית הספר היסודי, התיכון, או בצבא...

מכיוון שב"קוד הזהות" היהודי \ ישראלי כפי שהמיינסטרים החברתי תופס אותו,

ברית המילה היא דבר אלמנטרי ומובן מאליו...

ואותם בורים שלא למדו לקבל את השונה מהם, ברוב המקרים יבחרו לנסות לעשות ממנו צחוק ולעג.

אז מיכאל, כהורה, מעדיף לחסוך מהילד שלו את התהליך של

"צחקו עלי ונמאס לי מזה אז אני מחליט לחתוך לעצמי את הפין בגיל 14",

או להבדיל את "צחקו עלי ונמאס לי מזה, אבל אני מפחד לחתוך את הפין בגיל 14.

אז אני ממורמר על עצמי, וגם על ההורים שלי קצת...":wink:

מה לגבי ילד יהודי במדינה זרה שהוריו מתעקשים לקרוא לו בשם ישראלי? אתה חושב שלא יסתכלו על הילד כי קוראים לו בשם מוזר?למען האמת לא. הילדים הם לא אלה שעושים את הבלאגן אלא זה המבוגרים עם הדעות הקדומות שלהם והתבונות שלהם. זו הבעיה במדינה המחורבנת שלנו, אנשים לא לומדים לחיות אחד עם השני איך שהוא. כל אחד צריך להיכנס למה ההוא אוכל במטבח שלו לא כשר או אם מי הוא הולך לישון בלילה. שכל אחד יתרכז בעצמו לפני שהוא מותח ביקורת על אחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מבחינה עקרונית אתה צודק במאה אחוז,

השאלה היא אם אתה מחליט שאתה (בשליחות הבן שלך) הולך לתקן את זה (כנראה שזה לא יקרה),

או שלא תתחשב בזה, ותיקח בחשבון את העובדה שייתכן שיתקל באותם מבוגרים בורים (או בילדים שהם חינכו).

לגבי השאלה שלך על ילדים יהודים בגולה - שוב פעם,

מבוגר בור - יחנך ילד בור - שילעג לשונה ולחלש ממנו.

אז הוא יצחק על השמן בכיתה בגלל שהוא שמן,

ועל הילד עם השם הישראלי בגלל שיש לו שם מצחיק.

או בגלל שהוא יהודון, תלוי כמה בור ההורה שלו :roll:

מסכים איתך שהבעייה מתחילה ונגמרת בחוסר היכולת להכיל את השונה,

ולתת מקום, וכבוד לכל דרך שאדם בוחר בה כל עוד היא לא פוגעת במישהו אחר.

ולא - לא מוצאת חן בעיני מבלי סיבה מוצדקת זה לא נחשב פגיעה.

אי לכך, זה באמת לא ענייני אם האוכל במטבח של השכן כשר או לא וכן הלאה...

לצערינו, היום זו פחות או יותר נורמה לדחוף את האף לעניינים של מישהו אחר -

זאת ועוד שלל חוליים חברתיים שנמצאים כחלק קבוע מהנוף בשנים האחרונות...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בוא ואגלה לך סוד קטן, אחותי תמיד הייתה מספרת לי שכאשר היא הייתה מוציאה את הילד מהפעוטון הנשים שעובדות שם היו מרכלות על ילד כזה או אחר בנושא שלמשל הוא לא בא לבוש יפה לגן או שלא מקולח או שאמא של ילד באה לאסוף אותו בחברת גבר אחר ועוד מיליון דברים. זה בחיים לא ייגמר. אם לא ירכלו על כך שלילד אין ברית מילה אז ירכלו עליו שהוא לובש בגדים שנקנו בשוק רמלה לוד או משהו כזה. תמיד הם מוצאים על מה לדבר.

אני זוכר את הפעם הראשונה שדרכתי בארה"ב. חשבתי שאני פאקינג קדוש. הרי אני יהודי, אני מהעם הנבחר, אני מהעם סגולה. והם, מה הם? גויים. ככל שעבר הזמן וחייתי בניהם שמתי לב שגם הם בסך הכל בני אדם שעובדים למחייתם בכדי להביא לחם הביתה. גם הם אנשים ששולחים את הילדים לגן ולבית הספר כמו כל אחד אחר. התרשמתי מאוד לטובה מרמת הנימוס הכללית וצורת החיים המכובדת שלהם. עד היום, האמריקאים עשו עליי רושם של האנשים הכי מנומסים שפגשתי אי פעם. הייתי באנגליה והייתי גם בהודו. יכול להיות שישנם אנשים מאוד מנומסים באירופה אבל את זה אני לא יודע.

אני שמח שיצא לי לחיות בין גויים, למדתי לכבד כל אדם למרות צורת החיים שלו מוזרה ככל שתהיה כל עוד היא לא פוגעת באחר הוא מנוגדת לחוק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לנושא המקורי של השירשור.

הנה סרט על התופעה:

http://www.youtube.com/watch?v=ul4CZrnEFxU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...