Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חוסם בלילה, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם גיבורים גדולים באינטרנט, שובר חלון, לוקח לום... בכזה מצב אתה נכנס לאוטו ומתחיל לצפור בלי סוף, הנהג של האוטו בטוח היה יוצא או שהיו מעירים אותו השכנים. אני אישית בחיים לא חסמתי אף אחד אבל עם היתי רואה בן אדם ליד האוטו שלי בלילה עם לום בטוח היתי שובר לו את הראש וגם את האוטו ואז שילך להלשין במשטרה, היתי אחרי יום עוד פעם שובר לו את הראש שיקח את התלונה בחזרה. רכוש של אחרים צריך לכבד, אם יש בעיה אז פותרים אותה עם הבן אדם ולא עושים לו חרא ובורחים כמו כלבים.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

היה לי סיפור דומה עם רכב שחסם אותי באחד מהחניונים בת"א (הוא היה מהחכמים שאוהבים לחנות באמצע הנתיב כשהחניון כבר מלא, כל השאר כבר יסתדרו). אחרי רבע שעה של ניסיונות תמרון התייאשתי. חבורת ערסים שהייתה במקום צפתה והתפלאה איך אני לא מצליח לצאת. הזמנתי אותם לכוון אותי ולאחר עוד רבע שעה גם הם הבינו שככה אני לא יכול לצאת לשום מקום. בסופו של דבר התאספנו כולנו הרמנו את אחד מצידי המכונית של החוסם ופשוט הזזנו אותה הצידה כך שיהיה לי מספיק מקום לתמרן ולצאת. בזמן שחזרתי לרכב אחד הערסים צעק לעברי זה ילמד אותו לחסום בפעם הבאה והוריד לו את האוויר מאחד הגלגלים.

פורסם

בפעם השניה (שבוע שעבר) זה קרה עוד פעם, עם איזה יונדאי H100 מצ'וקמק ישן כזה.

אחרי 10 דקות הלכתי לחפש לום\לבנה בשביל לשבור לו את החלון ולהזיז משם את האוטו, למזלו הוא חזר לפניי.

לא הייתי חושב על זה פעמיים אפילו.

ואם בעל הרכב היה תופס אותך יש סיכוי שהיית מקבל את אותה לבנה/לום ישר למח, שווה לך?

פורסם

אני בטוח שאחרי יום עבודה של 11 שעות, בלי דרך לצאת מהחניה ולחזור הביתה היית מחכה שעתיים (או שלוש.. או לך תדע כמה) כדי שבעל הרכב החוסם היה מגיע ומזיז אותו משם - ואז היית מציע לו חלב חם ועוגיות כי זה הדבר ההומניטרי לעשות?

חלאס עם הצביעות.

אנשים כאלה שמזלזלים ומשתינים על כולם בקשת ומחנים באדום-לבן מול שלט "נא לא לחנות מול השער" מגיע להם שימצאו בקבוק תבערה בתוך האוטו, לא רק חלון מרוסק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הוזמנתי פעם למסיבה במושב צופית (או משהו דומה, לא זוכר בדיוק) יחד עם משפחתי.

כשחניתי חסמתי יציאה של חניה פרטית.

בלי כוונה, באמת שלא שמתי לב.

קורה.

הזמינו ניידת, והתחילו לשאול של מי הרכב המסוים שחוסם.

ירדתי, הזזתי והתנצלתי.

אם אותו בעל חניה היה גורם נזק לרכב שלי לא היה איך להחזיר את משפחתי הביתה.

לפעמים (לא תמיד, רק מדי פעם) לא צריך לחפש את הפתרון המיידי ואיך להחזיר לאותו חלאה.

לילה טוב לכולם.

מתחדשת*

פורסם

תסלח לי רומק אבל לא מדובר בנמלה, מדובר בחנייה. אם אתה לא מסוגל לשים לב שאתה חוסם חנייה פרטית של מישהו, עדיף מאוד שלא תעלה על הכביש. אולי פעם הבאה לא תשים לב לאיזה ילד או זקנה. מספיק לתת לעצמך הנחות. אם היה לך מספיק חשוב היית שם לב.

פורסם
היה לי סיפור דומה עם רכב שחסם אותי באחד מהחניונים בת"א (הוא היה מהחכמים שאוהבים לחנות באמצע הנתיב כשהחניון כבר מלא, כל השאר כבר יסתדרו). אחרי רבע שעה של ניסיונות תמרון התייאשתי. חבורת ערסים שהייתה במקום צפתה והתפלאה איך אני לא מצליח לצאת. הזמנתי אותם לכוון אותי ולאחר עוד רבע שעה גם הם הבינו שככה אני לא יכול לצאת לשום מקום. בסופו של דבר התאספנו כולנו הרמנו את אחד מצידי המכונית של החוסם ופשוט הזזנו אותה הצידה כך שיהיה לי מספיק מקום לתמרן ולצאת. בזמן שחזרתי לרכב אחד הערסים צעק לעברי זה ילמד אותו לחסום בפעם הבאה והוריד לו את האוויר מאחד הגלגלים.

תגיד זה היה במקרה פגו 306? כי קרה לי מקרה כזה בדיוק. כנראה לא שמתי לב וחסמתי מישהו, אחרי שעתיים האוטו פשוט הוזז ממקומו אין לי מושג איך בדיוק :lol::lol:

פורסם

תחושת חוסר האונים, כאשר חוסמים אותך ואתה לא יכול לצאת, זה דבר כ"כ מרגיז, שאני מבין אנשים שמאבדים את העשתונות.

כנראה שאני לא כזה אדם נחמד, כיוון שכאשר חסמו אותי וחזרתי למכונית בשעות הלילה הקטנות, לא הפסקתי לצפור עד שבעל המכונית ירד למטה. נכון, אולי זה היה אגואיסטי מצידי, אבל באותו רגע, הרגשתי שלא אכפת לי מכלום ואם השכנים יצאו ויצעקו עליי, אוכל "לכוון" את הכעס שלהם אל האשם האמיתי. אגב, כמה אנשים אכן פתחו את החלון, אבל אף אחד לא העיר לי, כיוון שהם קלטו את הסיטואציה.

פורסם
הוזמנתי פעם למסיבה במושב צופית (או משהו דומה, לא זוכר בדיוק) יחד עם משפחתי.

כשחניתי חסמתי יציאה של חניה פרטית.

בלי כוונה, באמת שלא שמתי לב.

קורה.

הזמינו ניידת, והתחילו לשאול של מי הרכב המסוים שחוסם.

ירדתי, הזזתי והתנצלתי.

אם אותו בעל חניה היה גורם נזק לרכב שלי לא היה איך להחזיר את משפחתי הביתה.

לפעמים (לא תמיד, רק מדי פעם) לא צריך לחפש את הפתרון המיידי ואיך להחזיר לאותו חלאה.

לילה טוב לכולם.

ואם לא היית עונה לטלפון, והמשטרה לא הייתה מגיעה? ואותו בן אדם שחסמת היה צריך להסיע את המשפחה שלו מחוץ לעיר?

אני אגיד לכם את האמת, עכשיו אחרי שחוויתי את כל הסיפור על בשרי, אני יודע בוודאות שפעם הבאה אני אזיז לו את הרכב בכוח.

הסיפור נגמר בכך שחזרתי הביתה (למזלי אני גר מרחק הליכה מהמקום) ובבוקר האידיוט הזה לא היה שם.

ונדרש יום שלם של שכנועים מצד כל החברים שלי, התחננות של חברה שלי, כדי שאני לא אלך לאותה חנייה, אמצא את הרכב הזה, ואוריד לו את האוויר ב-4 גלגלים, כדי שכשיקום בבוקר ביום ראשון לנסוע לעבודה, הוא יצטער על מה שהוא עשה.

פעם הבאה (אם תהיה כזאת) אני עושה את הקטע עם החבל.

• תוכן חדש...