Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ופיאט פנדה שנמכרת ב-80 אלף ש"ח?

וג'ולייטה אוטומטית במחיר שגבוה ממחיר של גולף TSI (אחרי הנחת מבצע, כמובן)?

ליבואן הזה יש היסטוריה ארוכה של תמחורים שאינם מחוברים לשוק.

.

לא כתבתי שג'ולייטה צריכה להיות זולה מגולף TSI, אבל כשאתה מתמחר רכב אתה חייב לבדוק מה עושים המתחרים.

לצורך העניין, אתה לא יכול למכור קיה פורטה במחיר שגבוה ב-20 אלף ש"ח ממאזדה 3 ואתה לא יכול למכור סוזוקי סוויפט במחיר שגבוה ב-15 אלף ש"ח מטויוטה יאריס.

כסמל"ת מתמחרת (רשמית) ג'ולייטה אוטומטית ב-170 אלף ש"ח כשהמתחרים הישירים שלה מתומחרים בכ-20 אלף ש"ח פחות - הם בבעיה.

איבדת אותי.

הציטוטים שלך סותרים.

ג'ולייטה מתומחרת בצד הגבוה של הקבוצה שלה, כמו כל האלפות יחסית לקבוצה שלהם. לדעתי האישית וכנראה שלדעת כל הלקוחות שלהם זה שווה. אתה יכול לקבל או לא ולקנות או לא. זהו.

אישית אני לא בטוח שהייתי רוצה לראות אותם מורידים מחירים יותר מידי כי האלפות יאבדו את היחוד שלהן.

לגבי הפיאטים, לאיטלקים וליבואן שלהם הפתרונים.

קשה לי להאמין שהם לא היו מתחמרים את הסדיצ'י נמוך או זהה לSX4 אם הם היו יכולים.

העובדה שהם בחרו לא ליבא את הרכב עד עכשיו מצביעה על בעית תמחור מול האיטלקים יותר מתמחור חסר הגיון כאן. אבל זו רק ספקולציה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי מה לא ברור בדיעה שלי.

אני חושב שהמחיר של הג'ולייטה צריך להיות קטן או שווה למחיר של המתחרות הישירות. זאת לא אג'נדה נגד אלפא רומאו או סמל"ת, אני חושב את אותו הדבר במידה שווה גם עם קיה ומאזדה, רנו ויונדאי, סובארו ולקסוס, טאטא וגרייט וול.

העובדה שהג'ולייטה, למרות מבצע המכירות האגרסיבי ולמרות הקמפיין הטלוויזיוני, מכרה בחודש האחרון 15 רכבים במסגרת המבצע מראה שהדעה שלך היא דעת מיעוט. אודי A3, דגם יוצא, נמכרת במבצע שקט יחסית בחודש האחרון עם מלאי צבעים מוגבל ומכרה כמעט פי 2 רכבים. גולף 1.4 - יותר מפי 2 רכבים למרות שאין מבצע רשמי.

אני מכבד את דעתך ואוהב מאוד את המותגים האיטלקיים שסמל"ת מביאה ארצה. אני פשוט חושב שככה לא בונים בארץ מותג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש רק בעיה אחת בהעדפה שלך והיא שהג'ולייטה דווקא כן מתומחרת בסביבת המחיר של מי שאתה סבור הינה מתחרה שלה, הגולף הזו שהזכרת. אבל זה כמובן לא צריך להפריע לקביעה שלך לפיה היבואן הזה מתמחר גבוה מדי לטעמך ולצורך המחשת הקביעה הזו אתה מתעקש להביא דוגמאות שאין להן קשר לג'ולייטה או לגולף והן כמובן מנותקות לחלוטין ממציאות המחירים הרלבנטית גם לגביהן.

ובהחלט אני מקבל שאתה מאוד אוהב מכוניות איטלקיות שהרי אי אפשר אחרת כידוע, אבל מסתבר שיש לך תפיסה ולפיה כל מה שמוכרים בסמל"ת נמכר במחיר מופרז וחסר שחר ולתפיסה כזו אפשר בהחלט לקרוא אג'נדה.

פורסם

יש לי שאלה קטנה,

בנוגע להמפרש מחירים בי הסוזוקי לפיאט- האם ידוע לפי איזה מטבע כל אחד ניקנה? (דולר/אירו?)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש לי שאלה קטנה,

בנוגע להמפרש מחירים בי הסוזוקי לפיאט- האם ידוע לפי איזה מטבע כל אחד ניקנה? (דולר/אירו?)

סוזוקי מייצרת את הסדיצ'י עבור פיאט במפעלי סוזוקי בהונגריה. מה שכן סביר להניח הוא שסוזוקי יכולה להיות יותר "גמישה" במחיר עבור היבואן המקומי לעומת פיאט.

פורסם

אין ספק(ואני מתיחס לכותרת) שיצרן כמו פיאט לא מורגש בארץ.

במקום להדגיש את המותגים האיטלקים הסקסים לנציה ואלפא רומאו ולצאת בפרסומים ,

הוא בוחר למכור את מותגי פיאט "הנמוכים" בסקאלה ,ללא יצוג הולם של משפחתיות ראויות,

או מותגי ספורט ראשונים במעלה.

מכונית ה"דגל" שלו בארץ היא פיאט פונטו וזה מזכיר לי דב שהלך לישון במערה

את שנת החורף שלו.

אז סמל"ת הגיע הקיץ צאו מהמערה ותתחילו לשווק!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
קראתי פעם, גם פעמיים ולא הצלחתי להבין מדוע ג'ולייטה צריכה להיות זולה מגולף TSI. טעות ? אג'נדה ? אשמח להסבר.

כי באירופה אלפא רומאו מתמחרים אותה כך, קרי זול יותר מגולף מקביל. איך קרה שבארץ התהפכו היוצרות?

לאור העניין הזה, גם אם הג'ולייטה הרבה יותר טובה מהגולף, זה לא רלוונטי כלל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מחירי שתי המכוניות הללו באירופה שאני מכיר, קרובים מאוד וניתן להשיג, אם מחפשים, כל אחת במחיר נמוך מרעותה, תלוי בתקופה ובדילר. כמו בארץ אגב.

• תוכן חדש...