Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לפותח השירשור,

האם בסוף ניסית משהו ממה שהוצע כאן? אם כן, אתה יכול לשתף בהתרשמותך מהתוכנה והסדנה?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה לפותח השירשור,

האם בסוף ניסית משהו ממה שהוצע כאן? אם כן, אתה יכול לשתף בהתרשמותך מהתוכנה והסדנה?

לא. יצאתי חומוס.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא נורא כל עקבה לטובה.

אני מניח שהסתפקת ב-210 כ"ס "הבסיסיים" ולא הרגשת צורך מיוחד לשפר...

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
צ'יפ של APR וזהו. אין לו שום השפעה רעה, ויש לו הרבה השפעות מצויינות. מקסימום תגמור צמיגים קצת יותר מהר.

תשמע לא הייתי אומר שלציפ שאין שום השפעה רעה, אומנם גם אני נוסע עם APR כבר כמעט שנה וחצי, אבל ללא ספק שכל שיפור מעלה את רמת הבלאי. שיפורים צריכים להילקח בחשבון כגורם אשר מגדיל את הבלאי של מכלולי הרכב (כלל המכלולים).

טוב קלטתי רק עכשיו שזה שרשור ישן, לא נורא לפחות גיליתי שכלום לא השתנה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לפחות תספר לנו לגבי הניסיון שצברת, מהו הבלאי המואץ להערכתך לאחר שנה וחצי שימוש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם אתה רוצה תוכנה חזקה וליניארית זה רק GIAC.

על תישכח שאתה רוצה כרגע רק תוכנה, מה שיתן לך את התמורה הכי טובה לכסף זו תוכנה של GIAC.

אתה יכול לשים גם דאון פייפ זה בסרק לא יעשה לך רעש גם בנסיעה רגועה לא תרגיש רק בפול גז תשמע את הסוונד של הרכב.

פורסם

אני לא חושב שאפשר ממש לדעת מה כל ההשלכות והבלאי המואץ של הרכב בעקבות "ציפ".

הרי אף אחד לא רואה מה קורה בתוך המנוע, הגיר או הטורבו. אפשר לבדוק וויזואלית את הבלמים ואת הבולמי זעזועים,

אפשר לשים לב לצריכת שמן מוגברת. לדעתי שיפור של "ציפ" בלבד נותן המון כח במינימום השקעה והתעסקות.

כל עוד מתאימים את התוכנה למנוע ולגיר (מבחינת עומסים שהם יכולים לעמוד בהם) כמו שצריך ובצורה מקצועית,

הרכב לא ממש "יתלונן" על כך.

פורסם
לפחות תספר לנו לגבי הניסיון שצברת, מהו הבלאי המואץ להערכתך לאחר שנה וחצי שימוש.

קויילים, פלגים בעיקר, כוסית נשחקת מהר יותר על פניו גם הקלאץ שלי וכנראה גם גלגל התנופה קרובים לסוף, אולי גם צינורות גדישה, PCV גם החלפתי לקיט של BSH OIL CATCH, קיצר בלי לפתוח פה לסטן יחסית הבלאי לא מטורף ואני S2 פלוס, אבל בכל זאת אני מטפל לבד וכל 7500 מחליף שמן ופילטר, בטיפול הבא אבדוק גם את הכוסית שכבר נמצאת קרוב ל15 אלף אצלי.

בגלל שאני מטפל בהרבה דברים לבד אני חוסך מי שייטפל במוסך ישלם הרבה יותר.

לגבי ציפ, יש פה הרבה בעלי אינטרסים שרושמים לך תשים כזה או תשים אחר, אני יגיד לך דבר אחד, אתה הלקוח את הכסף אתה משלם אתה תבחר מה שטוב לך, תלך תשים תוכנת ניסיון בכל אחת הסדנאות ובסוף תבחר מה שמתאים לך! כל תוכנה מרגישה מעט שונה בסטייג 1 זה קצת פחות קריטי אבל עדיין מורגש, ולכן שוב אומר לך לפי התחושות שלך, תוכנת ניסיון זה בחינם תלך לבדוק את כולן.

כרגע אני כנראה עדיין לא שם לגמרי, אבל גם תושבות מנוע נהרסות מהר יותר, תושבות גיר ובושונגים, מה שבטוח עוד כוח יוצר גם לחץ על חלקי ההגה והינע חשוב להבין שהבלאי מתפתח לאורך זמן אך כנראה קצר יותר כאשר הרכב משופר.

מבטיח לעדכן שוב עוד שנה וחצי, הרכב לא הולך להימכר בקרוב.

משהו חשוב לגבי ציפ לפחות זה שאצלי, אני מיומו הראשון של הרכב אצלי מנהל מעקב מסודר על כל התדלוקים והחלקים ששמתי וההשפעות שלהם על צריכת הדלק שלי, ללא ספק שתוכנה שיפרה משמעותית את הצריכה שלי. קרוב ל11 אחוז שיפור מהמצב המקורי.

פורסם

אני מסכים עם מה שרשמת אבל איך תוכנת ניהול גורמת לבלאי מואץ של בושניגים ותושבות? בנהיגה אכרסיבית ללא צ'יפ גם הבלאי שלהם יהיה גבוה יותר.

מהנסיון שלי גם המשאבה/ות דלק נחלשות יותר מהר ברכב משופר וגם אטמים למיניהם וגומיות.

פורסם

כאשר אתה שם צמיגים אוחזים יותר כחלק משיפור הרכב ומגדיל את הכוח זה למעשה מתכון לשחיקה מוגברת של חלקי המתלים וההגה.

• תוכן חדש...