Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יונדאי לנטרה שנת 2000 אוטומט, עשתה 140K, נפח 1600.

2. סיטרואן קסרה שנת 2001 אוטומט, עשתה 100K,נפח 1600.

3.שברולט קוואליר שנת 2000 אוטומט,עשתה 120K,נפח 2200.

4. רנו מגאן שנת 2002 אוטומט,עשתה 80K,נפח 1600.

אני לא מבין גדול בכל התחום של הרכבים אבל אני חייב להתחיל ממשהו.

לפיכך אני שם דגש על אחזקה זולה,אמינות,רכב שלא יראה מוסך ושיהיה חסכוני בדלק.

תודה !

פורסם

רכב אירופאי עדיף עם גיר ידני. במקרה כזה הייתי ממליץ מגאן. אם אוטומט חובה, אז מרשימה שלך נישארות לנטרה שהיא לא חסכונית בדלק וקוליר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש רנו מגאן 1600 ידנית עם 200000 קילומטרים . בגלל שהרכבה ידני צריכת הדלק היא בסביבות ה-15 קילומטר לליטר .

ואם אתה לא מטפל במוסך ראשי אז האחזקה לא יוצאת דופן ביחס לרכבים אחרים מאותו שנתון . מצד שני שמעתי סיפורי זוועות על התיבה האוטומטית של רנו ככה שאני ממליץ על ידני .

הרכב שלי דרך אגב נקנה עם 120 אלף קילומטרים ומעולם לא עמדתי בצד הדרך וחיכיתי לגרר . כל מה שצריך זה להחליף דברים בזמן לפי הוראות יצרן . שמן טוב וחלקים טובים והאוטו יעשה גם 400 אלף קילומטרים אם לא ימכר לפרוק קודם .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...