Jump to content

yakovill

  • הודעות

    21
  • כאן מאז:

הנקודות של yakovill

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. כמה עולה לעשות טיפול 75.000 ?(בערך) רכב מדגם פג'ו 207 שנת 2008 כמה עולה להחליף תושבת הילוכים? עשיתי בדיקה לרכב והיה רשום : החלפת הילוכים לקויה.תושבת הילוכים פגומה.נקישה בשילב והחלפת הילוכים/בלאי בתיבת הילוכים ובמערכת הנעה/ציריות. אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית
  2. הספייס שנת 2003 והפג'ו 2002 שניהן עם קילומטר דומה בסביבות ה 170K. מדובר באוטו ראשון, חסכון בדלק במקום הראשון, אחזקה זולה במקום השני. תודה !
  3. נגיד ומצאתי רכב שאני רוצה לקנות,הגעתי לבנאדם,עשיתי בדיקה, הכל טוב ויפה הבאתי לו כסף,עושים העברת בעלות אבל מה בקשר לביטוח ? מעולם לא היה לי רכב ככה שאני לא מבין בביטוחים... האם עלי להתקשר לחברת ביטוח ולעשות ביטוח לרכב מבעוד מועד ? איך זה עובד בעצם ?
  4. 1. יונדאי לנטרה שנת 2000 אוטומט, עשתה 140K, נפח 1600. 2. סיטרואן קסרה שנת 2001 אוטומט, עשתה 100K,נפח 1600. 3.שברולט קוואליר שנת 2000 אוטומט,עשתה 120K,נפח 2200. 4. רנו מגאן שנת 2002 אוטומט,עשתה 80K,נפח 1600. אני לא מבין גדול בכל התחום של הרכבים אבל אני חייב להתחיל ממשהו. לפיכך אני שם דגש על אחזקה זולה,אמינות,רכב שלא יראה מוסך ושיהיה חסכוני בדלק. תודה !
  5. תודה..עוד תגובות
  6. אחרי שהיתייאשתי מלחפש ELX ידנית במצב טוב החלטתי שיש הרבה רכבים טובים נוספים שאני יכול להשיג במחיר הזה. אני זקוק לרכב שבראש ובראשונה יהיה אמין מהבחינה שלא אצטרך לקחת אותו למוסך כל שני וחמישי,אחרי זה שיהיה חסכוני ושהאחזקה שלו תהיה זולה. בחיים לא היה לי רכב וגם לא במשפחה ואני חייב להתחיל ממשהו-זתומרת רכב שדרכו אוכל להכנס לתחום,כי אני לא מבין בזה בשיט. אני חייל עושה יומיות ככה שמדי יום לרוב אני לא אשתמש בו,אולי בתוך העיר,וסופי שבוע לפעמים מחוץ לעיר. על מה אתם ממליצים ?
  7. כמה עולה בממוצע טיפול לגיר אוטמטי אם נדפק ?
  8. חבר'ה, הבנתי ללכת על הספייס... פשוט אמרו לי שהיפניות הכי אמינות השאלה שלי היא אם אלך על ELX אוטומטי ולא ידני,היכן יורגשו החסרונות ?
  9. ועוד שאלה, ואם אלך על ELX אוטומט ולא ידני,אילו חסרונות יהיו? פרט לחסכון בדלק
  10. הקטע הוא שאני לא רוצה להתפשר וללכת על דגם שהוא לא ELX כמו FUN ו SX.... אתה אומר לי שגם הדגמים הנ"ל לוקחים את הסוזוקי ?
  11. אני מתלבט בין סוזוקי בלנו שנת 96 97 98 לבין פיאט ספייס מדגם ELX ידני. מבחינת אמינות,אחזקה, דלק. מדובר ברכב ראשון שלי שישמש לא לנסיעות בעיר בעיקר,מדי פעם מחוץ לעיר. מה אתם ממליצים ?
  12. אחרי שהתייאשתי מלחפש פונטו ספייס ELX ידני, אני רוצה רכב עד כמה שניתן להשיג בתקציב הזה שישתווה לפונטו או שיתעלה עליו. מדובר ברכב ראשון שליי, ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר ומידי פעם בסופי שבוע מחוץ לעיר. שיהיה חסכוני ואחזקה די זולה. תודה
  13. הקישור לא עובד.... ובקשר להעברת בעלות- לא הבנתי איך הטופס של המיופה כוח אמור לעזור לי, הרי הכל אמור להתבצע במסגרת של יום אחד.. אני מבין שדרך היציאה שלי היא לעשות זיכרון דברים,אבל עד כמה אפשר לסמוך על הטופס הזה אם הוא לא משפטי?
  14. 1. נניח ותיאמתי פגישה עם בעל הרכב, ראיתי שהרכב טוב והכל תקין בו, מה השלב הבא? לוודא שהרכב לא גנוב,מעוקל במשרד הרישוי? 2. הבנתי שצריך לעשות העברת בעלות בדואר , הקטע הוא שאני חייל ואני מגיע לראות את הרכב בשעות הערב(כשהדואר סגור)..בשורה התחתונה,האם מחייב לעשות את כל התהליך באותו היום?(בדיקה,העברת בעלות-תשלום בדואר) ? שאלה קצת מטופשת אבל, מה כדאי לי לעשות? כי לסמוך על אנשים אני לא רוצה. 2. ננייח והעברת הבעלות הושלמה בהצלחה,אני אמור להתקשר ישר לחברת ביטוח ולבטח את האוטו בביטוח חובה+ביטוח צעיר, כמה זה עלול לעלות בבמוצע אם מדובר באוטו שעולה בסביבות ה 10.? תודה !
  15. עוד תגובות בבקשה
×
×
  • תוכן חדש...