Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-Priceless התכוונתי ל"אל תצלם אותי מקרוב למה לפעמים אני שולח ידיים". אני עוד מנסה להחליט האם מדובר באיום בתקיפה מינית או סתם תקיפה רגילה.

אם ננסה רגע להציץ בעניין מזוית אחרת, אני יכול לראות הגיון בשינוי חד פעמי של הסדרי התנועה ביום מסויים בו צפי התנועה גדול מהרגיל, ויש בלגן באופק. במצב כזה היה ניתן בנוסף לשלט האוסר פניה שמאלה להוסיף שלט בו יכתב "שינויים בהסדרי התנועה - נא לפנות פניית פרסה בצומת הבא" או כל ניסוח אחר שיסביר את העניין. אולי גם להעמיד שוטר על הפניה שיכוון את הנהגים?

אמנם זה לא משנה לחומרת העניין בעיני החוק, אבל הידיעה הברורה של מפקד הבסיס ומתנדבי המשטרה שהרוב המכריע של הנתפסים יהיו חיילי מילואים צורמת במיוחד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר את הצומת היטב.

פשוט לא הגיוני להציב תמרור בצורה חאפרית ולבצע אכיפה.

האלטרנטיבה פה היא פשוט להמשיך לצומת ביל"ו העמוס ממילא. לא מבין למה, יש מסלול לפניה בטוחה.

אם ישנה בעיה מיוחדת עקב תרגיל - יתכבדו ויעמידו שוטר לכוון התנועה.

מבחינה סגנונית - השוטרים בתחילת הסרטון (כנראה מתנדבים) כל הכבוד על כך שלא איבדו את הסבלנות כלפי ההמון שדחף מצלמה לפרצופם (הפעם בצדק לטעמי!).

אבל מבחינת מילוי תפקיד - ציון שלילי.

אגב, חדי העין ישימו לב שכבר שנים אין בצמת הזה מעבר חציה.

פורסם

מבלי להתייחס לכל התופעות הפסולות שנראו בסרטון הזה, אני מניח שהנהגים שנרשמו להם דו"חות לא יתקשו לבטלם, ולו רק מהסיבה שלהציב תמרור זה תהליך שדורש אישור של גורמים שונים (ועדת תנועה עירונית במקרה של שטח עירוני או המקבילה שלה בחברה הלאומית לדרכים). יצויין כי גם לקצין משטרה שמורה הזכות להורות על הצבת תמרור, אולם יש לצרף לתמרור כזה את הכיתוב "באישור קצין משטרה".

משום שאף אחד מהנ"ל לא נעשה, יוצא שהתמרור אינו חוקי ולכן אין כאן בסיס למתן דו"ח.

ומדוע אני חושב שהתמרור לא עבר הליך אישור כנדרש? פשוט מאוד: אם הוא אכן היה עובר הליך כזה, החץ מהכביש היה נמחק, כמו גם נתיב הפניה המסומן על הכביש. הנהגים יכולים לטעון שהם הוטעו ע"י סימנים אלו, מה גם שלמיטב ידיעתי, אין מצב כזה שבו הוראתו של תמרור אחד עדיפה על הוראתו של תמרור אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רמזור אומנם נחשב לתמרור, אולם הוא שונה משאר התמרורים משום שהוראתו משתנה בהתאם לאור המופיע בו, ואין לו כל הוראה במקרה שבו הוא כלל אינו פועל.

אני דיברתי על מקרה שבו יש שני תמרורים שהוראתם קבועה. במקרה כזה, לאף אחד משני התמרורים אין עדיפות כלשהי על האחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיטואציה הנוכחית לא נעימה ודיי מבלבלת, גם סימון על הכביש נחשב לתמרור, במצב הנוכחי יש 2 תמרורים המבטלים זה את זה, מענין מה אומר שופט על מקרה שכזה, למרות שלטעמי במידה ויבחר להשפט הם יזוכו, כי תהליך הצבת תמרור אינו כרוך בהתקנה חתיכת פח וזה מאושר, יש את אופצית קצין המשטרה שמתחת לתמרור מחויב שיופיע באישור קצין משטרה (תעבורה) והתמרור תקף ל30 יום, או לחלופין אישור מטעם הרשות המקומית שעוברת איזשהי בקרה שהתמרור אכן אינו מוצב בניגוד לתקנות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מאוד מקווה שמה שנאמר בסוף הסרטון יבוצע- להפוך את זה לאירוע חדשותי.

אני הייתי פונה ישר למח"ש ומגיש תלונה על השוטר השני- מה זאת אומרת "שולח ידיים"? ואם הוא היה בלי מדים, הוא היה מרשה לעצמו לדבר ככה?

משטרה שחלק לא קטן ממנה אפסים גמורים.

רוצים דוגמא? בבקשה:

לפני כשבועיים פרצו לאחי את הרכב בערב שבת וגנבו ממנו תיק עם מסמכים חשובים, כסף וספרים של האוניברסיטה.

כשניגשנו להגיש תלונה במשטרה, נאמר לנו להגיע למחרת כי "היומנאי עסוק" כשביקשתי את פרטי השוטרת, היא התחילה לגמגם ולבסוף גבתה עדות מאחי.

פורסם

זהו מפגע בטיחות!!!

ניתן לבטל את הדו"חות לכל אותם אלו שקיבלו.

השוטרים ישבו בניידת וקל היה להם לתת דו"חות מאשר לתקן את המפגע.

יש להעביר את הסירטון הזה למפקד מתנ"א במחוז.

ירון מאיר

פורסם

בתור אחד ששירת שם כמעט 3 שנים והשתחרר לפני כחצי שנה, אני לא מתפלא שזו ההתנהלות.

זה רק הקצה מהתנהלות שבראשה עומד מי שחושב שאלוהים הוא חייל שלו.

מגעיל שההתנהלות הזו גולשת החוצה, מנהלת את המשטרה ופוגעת באזרחים (ועוד בכאלה שבאו לשרת את המדינה במילואים!!).

בושה.

פורסם

נותן ממש מוטיבציה ללכת למילואים...

לא רק שאתה תורם ומרגיש פראייר,אלא דואגים גם לקנוס אותך.

"איזו מדינה מיוחדת במינה"...

פורסם

גם אם מדובר בעריכה מגמתית (וכל מי שלמד תקשורת יודע שאין דבר כזה תקשורת אובייקטיבית) אין לי צל של ספק שכל מי שקיבל דו"ח וילך להישפט יצא זכאי.

ולעניין היותר משמעותי, עשרות שנים שהצומת הנ"ל היא ביזיון, בושה וחרפה במדינה שלנו. מאות חיילים חוצים אותה בכל יום ואף רשות לא לוקחת עליה אחריות! כנראה שבגלל שחיילים לא משלמים ארנונה (והצומת הזו לא משרתת למעשה אף אחד מתושבי האיזור) כך גם הזילות בחיי האזרחים שכן משתמשים בה. אין ספק שהאש הנקודתית כאן מוצדקת, אבל את מי שצריך להעיף מהכיסא זה את האחראי לקטע הכביש הנ"ל (עיריית רחובות \ ביל"ו \ קריית עקרון או מע"צ).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

AVIRAN, מקווה בשבילך שלא תצטרך לעשות שם מילואים, אלא במקום אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

התמרור קיים שם לצורך התרגיל שאליו הגעת (לפותח השרשור).

יחד איתך יגיעו מאות מילואימניקים וכשכולכם בשעות הבוקר העמוסות תאיישו את נתיב הפנייה שמאלה לבסיס יווצר פקק גם בנתיב השמאלי של הנסיעה ישר (מכיוון שנתיב הפנייה שמאלה יכול להכיל 4-5 מכוניות פרטיות). חוץ מזה גם יגיעו הרבה משאיות וכלים כבדים וארוכים אחרים שיצרו פקק. זו מטרת התמרור, ולכן לדעתי לא הוסרו הסימנים על הכביש, מכיוו שהאיסור זמני.

לא ראיתי את הסרטון, לכן לא אגיב על יחס מצד שוטר וכו... אני בטוח שכולם צודקים והשוטרים התנהגו לא בסדר.

אני לא יודע אם התמרו חוקי או לא.

לפותח השרשור:

אם ראית את התמרור, למה בכל זאת פנית? גם אם אתה בטוח שהוא לא חוקי, תגדיל ראש. כנראה שהתמרור שם לא כמתיחה, אלא מסיבה מסויימת, היית ממשיך ישר ועושה פרסה ונגמר הסיפור.

עדיף להיות חכם ולא צודק.

בכל מקרה בהצלחה בביטול הדו"ח, מקווה שתצליח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רואה את זה והדם שלי רותח.

עד שלא תהיה אכיפה אגרסיבית מצד מח"ש על ניצול לרעה של סמכות, לא יפסקו המקרים האלו.

מה שבטוח הוא שהסמארטפון + יוטיוב + פייסבוק שינו לגמרי את המאזן מבחינת אזרח\רשות. לראות ולהתמוגג איך השוטר הכושל (ביותר ממובן אחד) מגמגם כשהוא יודע שהולך להעשות בו לינץ' אינטרנטי. פשוט זבל של הזבל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...