Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא ישלם על ידי ארגון מחדש. מספיק שהשוטרים יגיעו לעבודה בכוחות עצמם וכבר חסכת כ 10% מכוח האדם (שעה במשמרת שמתבזבזת על הסעות). אפשר לצמצם תחנות פיזיות ובמקום להגדיל את הנוכחות בשטח. לא צריך בכל רחוב תחנה כשבמקומה אפשר לדאוג ל 2 ניידות באיזור שיוקפצו לפי הצורך לאן שצריך.

מסכים לגמרי. ארגון מחדש זה הפתרון המוחלט.

הבעיה שזה לא כ"כ פשוט. אם זה היה כה פשוט, היינו רואים רה-ארגון לא רק במשטרה, אלא גם בצה"ל, ברכבת ישראל, בחברת חשמל, ברשות השידור, בלוחמי האש, במל"ג...

כדי ליזום רה-ארגון צריך או מישהו עם אומץ גדול במיוחד (אין בנמצא) או ציבור שיוצא מאדישותו ואומר את דברו (אין בנמצא).

עד שנמצא אחד משני אלו - ובחזרה לנושא השרשור המקורי - אני מסתפק (לצערי) בעבודת המתנדבים, שלרוב מוכיחה את עצמה לטובה.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למשטרה ולצה"ל יש יתרון גדול על האחרים. אין להם ועד עובדים, אסור להם לשבות ולאף אחד לא אכפת מהם (וזה שלאף אחד לא אכפת מהם זה מאוד לא בסדר. גם השוטר הכי אידיוט והכי מניאק עדיין עוזב את המשפחה בשבתות ובחגים כדי לדאוג לנו גם אם הדרך שלו מעוותת). אם תקבע לשוטרים שכל המשמרת הם בחוץ אז הם יקבלו את זה ולא יעשו בלגאן. זה לא עובדי רכבת שאם תביא להם סוכר בתפזורת במקום קוביות סוכר ישביתו את כל המדינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בואו נעצור את הדיון על מצבה של המשטרה ומערכת אכיפת החוק ונחזור לנושא.

אני עדיין רוצה לדעת איך מישהו שעבר תיאוריה (כן/לא שוטר/מתנדב) מגיע לצומת האמורה ולא מסוגל להבין שיש בעיה בתימרור.

אם המתנדב/שוטר כל כך בור וסתום כדי לא להבין שיש כאן משהו לא תקין וחלוקת דוחות זה לא מה שצריך לעשות, אז שיעיפו אותו מהכוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

אם היה מותר לך להיכנס לתפוז לפורום העוסק בדיני תעבורה , המתנדב הזה ברזילי מככב שם בפרשנות החוק לפחות כאילו הוא שופט בבית המשפט העליון , ומצדיק ככמעט באופן עיוור כל דו"ח שמובא שם לדיון.

עכשיו הוא התגלה באפסות ידיעותיו במלוא קטנותו ובמלוא כיעורו קבל עם ועדה .

כוחו של האינטרנט .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בואו נעצור את הדיון על מצבה של המשטרה ומערכת אכיפת החוק ונחזור לנושא.

אני עדיין רוצה לדעת איך מישהו שעבר תיאוריה (כן/לא שוטר/מתנדב) מגיע לצומת האמורה ולא מסוגל להבין שיש בעיה בתימרור.

אם המתנדב/שוטר כל כך בור וסתום כדי לא להבין שיש כאן משהו לא תקין וחלוקת דוחות זה לא מה שצריך לעשות, אז שיעיפו אותו מהכוח.

הלואי שהיו מעיפים כאלה אבל לצערי הם רק מתקדמים במערכת. אחרי שקיבלתי דוח על תמרור שבכלל לא קיים במקום אני לא מתפלא על כלום. תחשוב שהאנשים האלה עוד נוהגים ועוברים על חוקי התנועה ברשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם הייתם יורקים למדינה בפרצוף ולא באים לשרת אותה היא לא הייתה קונסת אתכם:x

גועל נפש!! בושה וחרפה!!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אם הייתם יורקים למדינה בפרצוף ולא באים לשרת אותה היא לא הייתה קונסת אתכם:x

גועל נפש!! בושה וחרפה!!!

"עבד כי ימלוך" - תן להם קצת כח ביד ותראה איך הכח משחית.

אל תטעה, ישנים רבים וטובים ובינהם אף חברים שלי אולם מה לעשות שהרקוב פשוט מסריח למרחקים!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

האמת - שזו דוגמא מצויינת.

לא כי השוטרים\מתנדבים אינם פועלים כהלכה.

לא כי נהגים תמימים סתם קיבלו דו"ח.

תחשבו על זה רגע בהגיון ותנסו לא לערב את האחיין של מפקד הבסיס. (:lol: )

לפני ששוטר רושם דו"ח - לא הייתם מצפים לקצת הפעלת שיקול דעת?

הרי ברור לו שאם הדבר לא הגיוני בעליל המקרה יסתיים בבית דין והשופט ינזוף בו(נכון:?: ).

עם כל הכבוד למשטרת ישראל ולשוטריה האמיצים - ויש כבוד,

אני חושב שזה התסמין ואם כל הטעויות.

הרי לא צריך יותר מלהעיף מבט במקום האירוע (הזירה) כדי להבין שהמצב בעייתי.

(אם על הכביש מסומן חץ וגם יש תיחום של מקום העצירה)

אם אני במקום השוטרים\מתנדבים האלו (לפני מספר שנים הייתי) הייתי ניצב בפני 2 אפשרויות:

1. לא מעניין אותי מה הסימון על הכביש והמצב בזירה- חוק זה חוק זה חוק ומי שעובר עליו צריך לשלם.

2. הפעלת שיקול דעת - כנראה יש כאן מקרה בעייתי. בוא נברר מול המוקד מה אני אמור לעשות ונראה איך אני פותר את הבעיה.

מה שלא ברור לי הוא אם 2 השוטרים\מתנדבים אכן מתנדבים - איזו מכסה עליהם להשלים? ראבק, אלו בדיוק האנשים שהייתי מצפה שישתמשו בהגיון הבריא. אחרי הכל, מצב השחיקה שלהם במצב הרבה פחות מתקדם.

אגב,

האם השוטר אכן יכול לטעון שהצילום מפריע לו במילוי תפקידו?

סליחה על הבורות -

כמו ששוטר בכביש קודם לרמזור, מה קודם למה, סימון על הכביש או תמרור?

תודה,

לילה טוב!

פורסם

הסירו את שלט האיסור פנייה שמאלה.

מה זה אומר בדיעבד לגבי כל אלו שקיבלו דוחות?

חלם, כבר ציינתי?

• תוכן חדש...