Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"משטרת ישראל פתוחה לביקורת וקשובה לציבור, יחד עם זאת ישנה דרך ראויה ומכובדת לכך ואנו רואים בחומרה את התנהגות הצלם שנהג באגרסיביות כלפי אנשי חוק, ובכלל זה שוטרי ומתנדבי התנועה, בליווי עריכה וכתוביות שאינן ראויות".

ציטוט מתוך YNET

אין תגובה על השוטר המאיים בשליחת ידיים.

אין תגובה על המתנדב שלא זכר שוויתר על אותה עבירה לאחיינו של המב"ס.

אין תגובה על חוקיות התמרור.

אין תגובה לכך שהמתנדב לא טרח להודיע על התקלה לגורמים המוסמכים.

אם הדובר מצא לנכון שהצלם עבר על החוק הוא מוזמן לעשות צחוק מעצמו ,למסור את החומר לפרקליטות .ואולי יואשם הצלם בהעלבת עובד ציבור.

אני מקווה שמח"ש תכנס לתמונה .

נראה לי שיקח שנים עד שהמשטרה תצליח לתקן את תדמיתה ,וחבל שכך.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שאני קראתי כבר משהו שונה ב ynet

ראש אגף התנועה הורה לבטל את כל הדוחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגובת המשטרה בפייסבוק

“משטרת ישראל העמוד הרשמי ראש אגף התנועה, ניצב ברונו שטיין, הנחה מיד עם קבלת הסרטון לעיונו לבטל לאלתר את הדוחות שנרשמו בגין הפניה שמאלה בצומת המתועד וזאת בשל חוסר התאמה בין התמרור לסימון על פני הכביש. בנוסף, הוא הנחה לא לבצע אכיפה במקום עד להסדרת הנושא מול מע״צ. משטרת ישראל פתוחה לביקורת וקשובה לציבור אך יחד עם זאת ישנה דרך ראויה ומכובדת לעשות זאת. אנו רואים בחומרה את התנהגות הצלם שנהג באגרסיביות כלפי אנשי חוק.

https://www.facebook.com/israelpolice/posts/420385087983599

דיון בפורום משטרה

http://www.2all.co.il/Web/Sites/shotrim/FORUM1.asp?I1=12367243&Search=&MsgID=&iPageNo=1&GSubjRowID=&IsShowContacts=

מתוך בלוג חורים ברשת

פורסם

הכי מצחיק שאותו מתנדב ברזילי הוא ממנהלי פורום דיני תעבורה בתפוז, שם הוא מטיף מוסר לנהגים ומתפאר בנוצות של עצמו.

פורסם
מישהו פה שאל לגבי הסימון על הכביש והתמרור אז-

לפי החוק, סדר הציות הוא כזה:

1. שוטר במדים

2 רמזור

3. תמרור

4. סימון על הכביש

אבל זאת במידה שהתמרור חוקי, אני מתאר לעצמי שאיזה בירוקרט כבר קבע איך צריך להיראות תמרור. בזנט הוא מן הסתם לא חוקי. אני רואה כבר את היום הלא רחוק שכל ערס ממוצע יציב לעצמו תמרורי אין כניסה ואיסורי פנייה ויזמין את המשטרה להתחבא מאחורי שיח.

איפה בדיוק כתוב שתמרור גובר על סימון על הכביש, שגם הוא תמרור לכל דבר?

הסימון על פני הכביש מחייב אותך לפנות שמאלה מהנתיב הזה, אם תמשיך ישר ביצעת עבירה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין מה מפקד הבסיס אמר בטלפון למוקדן שישלח ניידת? הרי הניידת לא באה במקרה ואפילו ויתרה לקרוב משפחה שלו.

"הלו שומע, היום צריכים להגיע הרבה מילואימניקים אז שמתי תמרור מזוייף בכניסה לבסיס, תשלחו ניידת, יהיו הרבה דוחות".

זה פשוט להיות מניאק. אין לזה שם אחר.

כל כך מעצבן לראות כזה דבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מתוך פורום "חשופים בניידת":

הכניסו מצלמה לתוך הפרצוף של השוטר . אתם יודעים מה אני הייתי עושה ? אזהרה אחת . אי הענות משמעה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו . מכריז על עיכוב ומייד מעצר ואז מבצע את הבננה שאני כה מחבב לתרגל אותה . השוטר תנועה דווקא היה רגוע הרבה יותר ממני . כל הכבוד לשוטר הכחול על הרוגע .

בוז לזוג מתנדבים האטומים .

הימור שלי . תוך שבועיים הם נגרעים . חרגו קשות מהנהולים .

מי אמר פיגוע תדמיתי .? צודק

אני שמח לראות שם שהם מבינים את הנזק שעושים להם מתנדבים לא מיומנים. קצת פחות שמח לראות שיש מי שמצדיק את התנהגותו של הערס בכחול שמקבל ממני משכורת.

מישהו יודע מה זו "בננה" שמופיעה שם בכמה מקרים? משום מה זה נשמע לא סימפטי כמו הפרי...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

המביא דברים בשם אומרו מביא גאולה לעולם נאמר בפרקי אבות

אז הנה ציטוט מפורום תפוז, בו אכן ברזילי המתנדב רושם הדוחות, הוא פעיל ביותר!!

נכתב על ידי טובה גזית

"רק אתם אשמים.

מה פתאום אתם עושים מילואים במקום ללמוד תורה ?

שנים על גבי שנים רומסים את כבודכם ברגל גסה ואתם מתעקשים להמשיך לעשות מילואים !

משאירים את נשותיכם לבד עם הילדים להתמודד עם קשיי היום יום.

משאירים עסקים ללא פיקוח ומפסידים כסף ולקוחות בורחים לכם, לא פלא שיצא לכם שם של פראירים.

איזה תגמול אתם מקבלים על התרומה שלכם למדינה ?

אפילו המפקד שלכם [תסלחו לי על הביטוי] מ _ _ _ _ עליכם.

מר ברזילי לא אשם הוא וחבריו המתנדבים סה"כ ממלאים את "תפקידם בהתנדבות" ותופסים מאות או אלפי מקומות עבודה של חיילים משוחררים המסתובבים כעת מובטלים."

כל מילה בסלע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תגובת השוטר המתנדב לאירוע מתוך פורום דיני תעבורה בתפוז:

"נסעתי בניידת בכביש 40 מרמלה לצומת בילו - בדרכי לפני הבסיס ראיתי תאונת דרכים וטיפלתי בה, לאחר שפיניתי את הכביש הסתכלתי קדימה והבחנתי בסיבה לתאונה -

לפני בסיס בילו מוצב תמרור האוסר פניה שמאלה לפני התמרור עמדו כלי רכב בכוונה לפנות שמאלה והעצירה הזאת גרמה לתאונה, פיניתי את כלי הרכב החוסמים נתיב ומפריעים לתנועה (דבר שגרם לתאונה הנ"ל) והמשכתי קדימה

רק הזזתי את הניידת ובאו רכבים נוספים, חלקם חסמו נתיב וחלקם פנו שמאלה בניגוד לתמרור תוך כדי סיכון, התפרססתי בצומת הקרובה והגעתי לשער הבסיס, עצרתי שני כלי רכב למתן דו"ח, במקביל ביקשתי מהשומרים בשער לדבר עם מישהו בעל סמכות בבסיס, הגיע מפקד הבסיס, הוא סיפר לי שהתמרור הוצב לפני שבועיים לאחר תקופה ארוכה שהוא מבקש שיוצב תמרור כזה, מאז שנהרגה במקום חיילת בתאונה, הוא הוסיף שפנה למשטרת רחובות בבקשה שישלחו שוטרים לאכיפה ושאל אותי אם נשלחתי על ידו.

למרות שהתמרור הוצב לא נמחק מהכביש החץ שמאלה, דבר שהביא אותי לאכיפה רחמנית - הקטע שביו-טיוב הוא קטע קצר ביותר מתוך כל הצילום, צולמתי ע"י 3 חיילים במשך למעלה מחצי שעה תוך שהם תוקפים אותי באופן מילולי, ומפריעים לי בעבודתי - ומסתבר ששתי הדקות שהובאו הן הדקות היותר גרועות שלי לאחר שהייתי מותש מהלחץ ומהסברים חוזרים ונשנים של מהות העבירה.

הגדיל לעשות זה שקולו נשמע הכי חזק ברקע (שאגב, רק לפני תקופה קצרה הוחזר רשיונו לאחר שנשלל לתקופה ארוכה) שחשב שבאתי "לקצור דו"חות" והחליט לסדר אותי וניגש לכביש להכווין את התנועה - כשראיתי שהוא עושה זאת שיבחתי את התנהגותו - שהנה מישהו עושה משהו - ואז רץ אליו מיד אחד מהאחרים והוא חזר כשהתברר לו שאני משבח את מעשהו במקום לכעוס עליו

ולסיכום - עמדתי שם שעה בלבד, נתתי 4 דו"חות בלבד, 8 נהגים נוספים שעצרתי באותה עבירה שחררתי באזהרה בעל פה מאחר שעברם היה נקי והתנהגותם מכובדת, יתכן שאחד מהם היה אחינו של מפקד הבסיס - אבל בשום צורה לא בדקתי אילן יוחסין של איש מהנהגים שנפגשתי בהם, לא של מקבלי הדו"חות ולא של אלו ששוחררו ללא דו"ח

שעתיים לאחר שעזבתי את המקום הוזעקתי לשם שוב בגלל תאונה נוספת שארעה במקום - בשעתיים האלה שלא הייתי שם נתלש ממקומו אחד התמרורים.

מי שיש לו שאלות נוספות מוזמן לשאול ויקבל תשובה.

אני שמח שהעניין קיבל פרסום כזה ושחיילי הבסיס יפיצו את המקרה ויזהירו זה את זה מהמשטרה (שמפחידה יותר מתאונות ואבדן חיים) וכך יחסכו תאונות וקרבנות נוספים במקום"

אני חושב שהמתנדבים טעו ברישום הדוחות אבל העליהום עליהם במקום וכמובן ברשת לא במקום ומוגזם.

גם אם הם טעו יש צורה להעביר ביקורת ולא לדחוף מצלמה ולצעוק.

כמו שחשבתי, מדובר בעריכה מגמתית אבל כמובן שזה פופולארי היום לחפש את המשטרה והרבה יותר קל לשמוע צד אחד וישר לפרסם את דעתכם על כל העולם ואישתו.

פורסם

טוב מאוד!

ידע כל שוטר כי בכל מקום ובכל זמן, מצלמה או מיקרופון יכולים לתעד את מעשיו והתנהגותו.

ובמקום להסביר ולתרץ את "שתי הדקות היותר גרועות שלו", ינהג השוטר על פי החוק והנהלים, וגם על פי ההגיון, הצדק וההגינות, הנימוס והאיפוק. גם השוטר איננו מעל החוק. אחרת, הוא עלול למצוא את עצמו ביוטיוב, ואי"ה, בלשכת התעסוקה.

:turn-l:
פורסם

אם הברזילי הזה היה בעניין של למנוע תאונות הוא פשוט היה חוסם את הפנייה.

שיגול דעת נטו.

איזה מין שוטר אוכף כזה תמרור?!

מה, הם לא יודעים את החוקים?!

נ.ב. לפי מה הם החליטו את מי לחנון ואת מי לא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תגובת השוטר המתנדב סבירה, מספקת הסבר הגיוני למה שקרה שם, ומוכיחה שוב (ושוב, ושוב, ושוב...) שהאמת תמיד נמצאת אי שם באמצע, ואין חכם אחד וטיפש אחד.

מתנדב אינו שוטר, הוא משמעותית פחות מתורגן ומיומן, ולכן גם שיקול הדעת שלו שונה.

אני עדיין תומך באכיפה אזרחית על כל גווניה (הן כלפי גופי ממסד ושלטון, והן אכיפה אזרחית כלפי אזרחים). צריך רק להיזהר ולזכור שמה שהתמונה שמתקבלת בפרסומי סרטונים ותמונות ביוטויוב, הם חלק קטן מהתמונה כולה.

פורסם

התיאור של המתנדב רק הופך את העניין לה-רבה יותר גרוע.

מגיע משטרה (לא מעניין אותי אם הוא מתנדב, אם הם לא מספיק טובים לשטר, אז שלא יעסיקו מתנדבים!), רואה תמרור מוצב באופן לא תקין במקום של תאונה, ועושה מה... מתחילה לחלק דוחות ואזהרות.

לא מתקנת את המפגע, לא מסירה את הסכנה (חסימה של הצומת), פשוט מחלקת דוחות ומסתלקת.

מה אני אגיד, לתפארת מדינת ישראל...

ומה הצידוק לעניין, שהמתנדב לא מיומן - אז אם הם לא מיומנים שיפסיקו את ההעסקה שלהם לאלתר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...