Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התמרור קיים שם לצורך התרגיל שאליו הגעת (לפותח השרשור).

יחד איתך יגיעו מאות מילואימניקים וכשכולכם בשעות הבוקר העמוסות תאיישו את נתיב הפנייה שמאלה לבסיס יווצר פקק גם בנתיב השמאלי של הנסיעה ישר (מכיוון שנתיב הפנייה שמאלה יכול להכיל 4-5 מכוניות פרטיות). חוץ מזה גם יגיעו הרבה משאיות וכלים כבדים וארוכים אחרים שיצרו פקק. זו מטרת התמרור, ולכן לדעתי לא הוסרו הסימנים על הכביש, מכיוו שהאיסור זמני.

לא ראיתי את הסרטון, לכן לא אגיב על יחס מצד שוטר וכו... אני בטוח שכולם צודקים והשוטרים התנהגו לא בסדר.

אני לא יודע אם התמרו חוקי או לא.

לפותח השרשור:

אם ראית את התמרור, למה בכל זאת פנית? גם אם אתה בטוח שהוא לא חוקי, תגדיל ראש. כנראה שהתמרור שם לא כמתיחה, אלא מסיבה מסויימת, היית ממשיך ישר ועושה פרסה ונגמר הסיפור.

עדיף להיות חכם ולא צודק.

בכל מקרה בהצלחה בביטול הדו"ח, מקווה שתצליח.

אם מישהו שם היה רוצה לבטל את הפנייה, היה צריך לעשות זאת לפני הגישה לנתיב הפנייה שמאלה ולא בסופו כאשר הנהג לא יכול להבחין בשלט לפני. הצבת התמרור כך, זה כמו להציב תמרור האוסר פנייה לרחוב מסויים בסוף הרחוב, נשמע לך הגיוני?

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק שהמיקום לא חכם.

אבל להבחין בו ניתן ללא שום בעיה, וגם אם הבחנת בו כשאתה עומד בנתיב לפנייה שמאלה, אתה יכול להמשיך ישר לתוך נתיב ההשתלבות של אלו שפונים מתוך הבסיס שמאלה לכיוון צומת ביל"ו (שאגב גם הפנייה הזו תיאסר משום שהוחלט שזה מסוכן).

דובר בעבר רבות על הצומת הזאת וכולם מבינים שהסכנה העיקרית שם היא לחיילים שחוצים את הכביש ללא מעבר חצייה/גשר/מנהרה, כבר הרבה שנים שמפקדי אוגדות מנסים לדחוף כדי לבנות שם מעבר כלשהוא להולכי רגל, מע"צ לא מאשרים. למה? אין לי מושג.

בינתיים עסוקים בשטויות כמו איסור פנייה שמאלה שאין בה שום סיכון ביום יום, הסיכון הוא היחיד הוא זה שציינתי בהודעה הקודמת:

"התמרור קיים שם לצורך התרגיל שאליו הגעת (לפותח השרשור).

יחד איתך יגיעו מאות מילואימניקים וכשכולכם בשעות הבוקר העמוסות תאיישו את נתיב הפנייה שמאלה לבסיס יווצר פקק גם בנתיב השמאלי של הנסיעה ישר (מכיוון שנתיב הפנייה שמאלה יכול להכיל 4-5 מכוניות פרטיות). חוץ מזה גם יגיעו הרבה משאיות וכלים כבדים וארוכים אחרים שיצרו פקק. "

בכל מקרה אחרי שצפיתי בסרטון התווכחתי שזו סתם עוד דוגמה לכך שמי שיש לו כוח מנצל אותו לרעה, וחבל שזה המצב.

זה מרתיח ומכעיס, אבל יש עוד מיליון מקרים כאלה. אני שמח שסוף סוף מישהו החליט לעשות מעשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך שככל הנראה, הכוונה הייתה טובה ונועדה למנוע סכנת חיים, אך הביצוע איך נאמר לא היה מוצלח.

פורסם

כשמבטלים נתיב בהוראת מב"ס או רס"ר מחנה , זה מחייב שוטר צבאי או אזרחי שיכוון את התנועה .ככה זה בכל בסיס צבאי שצופה עומס ולא מזמנים שוטר על מנת לתת דו"חות

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הם שוכחים שצריך גם להשאר בן אדם, ואפילו אם אתה שוטר קפדן שעושה עבודה יסודית, עדיין צריך להשאר אנושי ולהעזר בהגיון בסיסי שאלוהים נתן לך.

אטימות לתפארת משטרת ישראל.

פורסם

+1 לרן! ניקו, תסכים איתי שזאת לא הדרך לעשות שינויים עקב תרגיל מילואים, המילואימניקים לא כלבים של אף אחד, ואם הוד מב"סותו החליט שזה עלול ליצור סכנה בטיחותית עקב התרגיל - במקום לזמן ניידת היה צריך לשים שם מ"צ. ואם בגלל שמפקד מ"צ באיזור שונא אותו כי הוא כנראה חתיכת בנזונה, אז היה יכול לפחות לשים כמה קונוסים על הנתיב. זה שהוא הביא ניידת של מתנדבים, שככל הנראה באה בהזמנה - זה בזיון קודם כל לצה"ל ורק אח"כ למשטרה. מעניין מה שמואל אבוהב שתורם את הניידות האלו יגיד על הנושא.

אגב - את השוטר שהופיע בסוף הסרטון... עזבו הוא לא שווה שישתינו עליו אפילו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
התמרור קיים שם לצורך התרגיל שאליו הגעת (לפותח השרשור).

יחד איתך יגיעו מאות מילואימניקים וכשכולכם בשעות הבוקר העמוסות תאיישו את נתיב הפנייה שמאלה לבסיס יווצר פקק גם בנתיב השמאלי של הנסיעה ישר (מכיוון שנתיב הפנייה שמאלה יכול להכיל 4-5 מכוניות פרטיות). חוץ מזה גם יגיעו הרבה משאיות וכלים כבדים וארוכים אחרים שיצרו פקק. זו מטרת התמרור, ולכן לדעתי לא הוסרו הסימנים על הכביש, מכיוו שהאיסור זמני.

לא ראיתי את הסרטון, לכן לא אגיב על יחס מצד שוטר וכו... אני בטוח שכולם צודקים והשוטרים התנהגו לא בסדר.

אני לא יודע אם התמרו חוקי או לא.

לפותח השרשור:

אם ראית את התמרור, למה בכל זאת פנית? גם אם אתה בטוח שהוא לא חוקי, תגדיל ראש. כנראה שהתמרור שם לא כמתיחה, אלא מסיבה מסויימת, היית ממשיך ישר ועושה פרסה ונגמר הסיפור.

עדיף להיות חכם ולא צודק.

בכל מקרה בהצלחה בביטול הדו"ח, מקווה שתצליח.

הבהרה - נתקלתי בסרטון בפייסבוק, ואיני קשור כלל למקרה. בנוסף אם תציץ בהודעתי השניה בשרשור, תראה שאיני שולל את צדקתו של התמרור באופן זמני, אלא את ההתנהלות סביבו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כמה עצוב שרק מעליי הסירטון יבטלו את הדוח וכל השאר פשוט נפלו בפח

לא צריך להיות גאון גדול לראות שיש סטירה בחוקים התמרורים שם ובסימוני הכביש

איך שוטרים כאלה חיים עם עצמם?

מה הם קמים בבוקר ואומרים:" היום אני יעשה משהו לא מועיל, ובמקום לשרת את האזרח אני אדפוק אותו"

פורסם

עלובי נפש גם השוטרים העלובים בנידת גם שוטר התנועה ששיכור מכוח

ובעייקר אותו מפקד מחנה שיזם את כל התרגיל המסריח הזה

בושה וחרפה!

פורסם
+1 לרן! ניקו, תסכים איתי שזאת לא הדרך לעשות שינויים עקב תרגיל מילואים, המילואימניקים לא כלבים של אף אחד, ואם הוד מב"סותו החליט שזה עלול ליצור סכנה בטיחותית עקב התרגיל - במקום לזמן ניידת היה צריך לשים שם מ"צ. ואם בגלל שמפקד מ"צ באיזור שונא אותו כי הוא כנראה חתיכת בנזונה, אז היה יכול לפחות לשים כמה קונוסים על הנתיב. זה שהוא הביא ניידת של מתנדבים, שככל הנראה באה בהזמנה - זה בזיון קודם כל לצה"ל ורק אח"כ למשטרה. מעניין מה שמואל אבוהב שתורם את הניידות האלו יגיד על הנושא.

אגב - את השוטר שהופיע בסוף הסרטון... עזבו הוא לא שווה שישתינו עליו אפילו.

מסכים איתך שהדרך טיפשית, מסכים שהתנהגות השוטרים מבישה, מסכים עם הכול.

כמו שכבר כתבתי אני מקווה שכל הדוחות יבוטלו. אני חושב שרק פנייה לעיתונות יכולה לעזור.

סה"כ רציתי להבהיר את מטרת האיסור, ואת זה שגם אם התמרור לא חוקי או לא ברור, בסופו של דבר אין דרך לפספס את התמרור (צריך להיות ממש לא עירני), אז כל מי שפנה שמאלה עשה את זה, כי לא היה אכפת לו, או כי הוא לא שם לב לתמרור (שזה גם גרוע, כי זה אומר שהוא לא היה מרוכז בכביש, אלא בדברים אחרים).

זה שבמקום לדאוג להסבר והכוונה מפקד המחנה דאג ל*מבר אנשי מילואים זה רק מראה על איזה בנאדם הוא.

אנלוגי- גם אני פרסמתי אותו בפייסבוק, כי זה מכעיס גם אותי, אני חושב שלדפוק את האנשים שנותנים מעצמם הכי הרבה (מילואימניקים) זה פשוט להיות ***** (בלשון המעטה), וחבבל שכך בחר מפקד המחנה לפעול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כלכך מקומם לראות את הסרטון הזה. המשטרה אמורה לשרת את האזרח ולא לנסות לדפוק אותו ! פשוט חלאות אדם, איך הם יכולים לחזור הביתה ולישון עם עצמם ? הרי ברור שלא מדובר בעברייני תנועה. מדובר באנשים שפשוט עושים מילואים ותורמים למדינה. אבל לשוטר במכונית אין לב, פשוט רוצה לחזור לתחנה ולהתגאות בדוחות שהוא הביא, לנפנף בהם כאילו כרת ראש של מנהיג טרוריסטי ! מגעיל

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מישהו פה שאל לגבי הסימון על הכביש והתמרור אז-

לפי החוק, סדר הציות הוא כזה:

1. שוטר במדים

2 רמזור

3. תמרור

4. סימון על הכביש

אבל זאת במידה שהתמרור חוקי, אני מתאר לעצמי שאיזה בירוקרט כבר קבע איך צריך להיראות תמרור. בזנט הוא מן הסתם לא חוקי. אני רואה כבר את היום הלא רחוק שכל ערס ממוצע יציב לעצמו תמרורי אין כניסה ואיסורי פנייה ויזמין את המשטרה להתחבא מאחורי שיח.

פורסם
ב-Priceless התכוונתי ל"אל תצלם אותי מקרוב למה לפעמים אני שולח ידיים". אני עוד מנסה להחליט האם מדובר באיום בתקיפה מינית או סתם תקיפה רגילה.

העניין המרתיח פה זו התגובה של אותו שוטר "רמבו" ופחות הדו"ח שדינו להתבטל ממילא (לא חסר סיבות שפורטו בשרשור).

מדובר פה באיום גלוי ולדעתי האישית על מצלמי הסרטון להגיש תלונה כנגד אותו השוטר.

שוטר כזה לא משרת את הציבור. לפחות לא את הציבור שהוא אמור לשרת (אזרחים שומרי חוק).

שוטר כזה צריך לסיים את תפקידו, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

"תתרחק ממני למה לפעמים אני שולח ידיים!", נו באמת!

הבעיה היא שכל שוטר שני מדבר ככה, הפעם זה נתפס במצלמה.

בנושא העבירה, אני מבטיח לכם שאם היו שמים משולש אזהרה על הפניה או צובעים בפסים את נתיב הפניה אף אחד לא היה פונה.

אבל ככה זה כשמפקד התחנה רוצה להראות במצגת סיכום שנה שהוא הביא כמות דוחות יפה שמנעו "תאונה קטלנית".

זה מזכיר לי שבזמנו נסעתי ברכב של אבא שלי באחת היציאות הנדירות שלי לשבת בטירונות.

הייתי נהג חדש אך שכחתי לבדוק אם אבא שלי השאיר את השלט והוא נשאר על המושב מאחורה.

עצר אותי שוטר והתעקש לתת לי דוח במקום פשוט לתת לי להמשיך בדרכי עם השלט במקום הנדרש.

דיברתי יפה, הסברתי שאני חייל מסכן ושזה האוטו של אבא, הוכחתי לו שהרקורד שלי נקי ונסיתי לשכנע שבאמת ובתמים שכחתי לשים את השלט (אפילו לא טעני שהוא נפל או משהו בסגנון), קבינימט, אני אפילו לא מזרחי ועדיין קיבלתי דוח.

חייל מסכן שהרוויח 400 וקצת ש"ח בטירונות זרק 250 על דוח של שוטר בן **** שהיה מאוד מסור לתפקידו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מדהים מה טיפה סמכות עושה לאנשים.

בכלל המדינה הזו מסתמכת רק על מתנדבים:

מתנדבים במד"א, מתנדבים במישטרה, מתנדבים בעמותות

אולי הגיע הזמן שהמדינה תעשה את העבודה שלה במקום שאנשים יעשו זאת בהתנדבות.

בנוגע למתנדבי התנועה, נראה שבוחרים את כל "זקני הכפות" ללא טיפת הגיון או שכל ישר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...