Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

האישה נוסעת לביקור עסקי קצר בניס (דרום צרפת, באמת דרום צרפת, לא מרוקו) ביולי.

יש למישהו המלצות ואזהרות על איזה (מיקרו) סים של איזה חברה רצוי לקנות על מנת שלא להיבעל וכמו כן שהקליטה תהיה נורמלית?

ברשת שלנו רוצים 17 דולר ליום על גלישה חופשית, קצת יקר, אבל אם ניאלץ...

תודות,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האתר החביב עלי בעניין, למרות שלעתים לא לגמרי מעודכן.

גלוש גם לאתרי החברות הנזכרות באתר.

למדמל - באורנג' תוכנית של גלישה חופשית ב-7 אירו לשבוע, לא כולל מייל (שמחוייב בתעריפים גבוהים).

כמוכן - יש באירופה חברות שמגבילות VoIP על גבי הסלולר, איני יודע לגבי צרפת.

ככל הנראה ש-WiFi חופשי די מקובל בניס - לפני שנתיים הייתי במלון 3 כוכבים והיה WiFi חופשי, ובשבועות הקרובים אני אמור לשהות בניס כמה ימים במלון יותר מפואר וגם לגביו קראתי כי יש בו אינטרנט חופשי.

והניסוח שלך מזכיר לי את האמרה של המילואימניקים :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...