Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם רוצים מהמשטרה ?

משטרת ישראל היא זרועה ביצועית של ממשלת ישראל ופועלת לפי הנחיותיה.

תבואו בטענות לממשלת ישראל, ולא למשטרת ישראל שבתקציבה הדל ומשאביה הנמוכים צריכה לפתור את חוליי החברה הישראלית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו הרי ברור שהקטל בדרכים נובע ממהירות מופרזת ורוב ההרוגים במדינה היא מהקטל בדרכים. NOT! :x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וכמו שנאמר בכתובים "ארץ אוכלת יושביה" ו "אבי היכה אתכם בשוטים, ואני יאסר אותכם בעקרבים".

כל מה שעושה כסף המדינה תעשה, כל מה שלא שיקפצו.

המדינה תחכה שאנחנו יום אחד נקום ונחליף מדינה, ואז הם יחלבו את עצמם!

מקומם, אך אזרח טוב שסרח במקרה הופך לעבריין צמרת, עבריין צמרת הופף לגיבור סידרה קומית, והפשע והאלימות חוגגים ברחובות.

כאשר הדלק עולה הון, הרוב משלם מסים ועושה מילואים, ואין לו לא ביטחון אישי לא כלכלי ולא ספורט מוטורי.

פורסם
מה אתם רוצים מהמשטרה ?

משטרת ישראל היא זרועה ביצועית של ממשלת ישראל ופועלת לפי הנחיותיה.

תבואו בטענות לממשלת ישראל, ולא למשטרת ישראל שבתקציבה הדל ומשאביה הנמוכים צריכה לפתור את חוליי החברה הישראלית.

חן, הדברים שכתבת הם היתממות. האם אתה באמת חושב שכך ייפתרו חוליי החברה הישראלית? האם זה מה שיעצור את נגע תאונות הדרכים?

ענה בכנות.

MiT5, זה הציטוט המדויק מתוך מלכים א' פרק י"ב:

י וידברו אליו, הילדים אשר גדלו איתו לאמור, כה-תאמר לעם הזה אשר דיברו אליך לאמור אביך הכביד את-עולנו, ואתה הקל מעלינו: כה תדבר אליהם, קטוני עבה ממותני אבי:

יא ועתה, אבי העמיס עליכם עול כבד, ואני, אוסיף על-עולכם; אבי, ייסר אתכם בשוטים, ואני, אייסר אתכם בעקרבים:

מי אמר שההיסטוריה אינה חוזרת על עצמה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אל תנהג על 150 קמ"ש לא יגיע אליך שוטר הביתה, הכי פשוט הכי קל.

פורסם

בכביש כמו 431, רוב הזמן אפשר לנהוג על 140+ קמ"ש. למה? כי תנאי הדרך מאפשרים זאת. אבל בארץ זה ה-מתכון לתאונות, למרות שכלל הנתונים מוכיחים את ההיפך. מדינת בצע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עדיף שהשוטר הזה יחפש רוצחים ואנסים, שכבר לא כאלה נדירים בימינו, במקום זה?

הבעיה היא לא המשטרה (למרות שגם היא לא מושלמת), אלו החוקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זהו, שזה נהיה טרנד במדינה. נהג שנתפס על 150 קמ"ש (או מהירות לא חוקית כלשהי) דינו כדין אנס מסתבר.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נהג שנתפס על 150 קמ"ש (או מהירות לא חוקית כלשהי) דינו כדין אנס מסתבר.

דינו כדין כל עבריין תנועה אחר.

לא רוצה לניתפס ?

אל תעבור על החוק.

פורסם

חן,

חבל על המאמצים.

בפורום (וגם מחוצה לו) יש הסכמה על כמה חוקים במדינה, שהם לא נראים לאזרחים - אז לא חייבים לציית להם.

אם זה מהירות מופרזת או הסתרת מע"מ\מס הכנסה.

וכל אחד יודע הכי טוב, באילו עבירות המשטרה חייבת לטפל ובמה לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

215 לרכב מנהלים זה באמת מוגזם.

למה שלא ישסע רגוע על 170 כמו כולם?....

אכן נראה ניצול תמוה של משאבים דלילים של המשטרה.

איפה איפה המבצעים האלו שהם היו עושים עם מעקב אחרי אלו שבשלילה או אחרי אלו עם עשרות עבירות קשות.

אופנוע של 198 זה די רגיל דווקא.

מעניין באיזה כביש זה היה ועם מה הם מצלמים.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
דינו כדין כל עבריין תנועה אחר.

לא רוצה לניתפס ?

אל תעבור על החוק.

רגע... חוקים נכתבו על ידי אלוהים או על ידי בני אדם כמוך שיושבים בכנסת ואוכלים בורקסים למחייתם?

כי אני לא מבין אנשים שלוקחים את החוקים כמשהו מהמשמיים.

החוק עקום, מעוות ומעודכן לשנות החמישים אין שום קשר בינו לבין תנאי הדרך המודרניים והמכוניות שנוסעות עליו.

מי שעובר על החוק אומנם באמת עובר על החוק אבל אם היה היגיון בצד השלטוני החוקים היו מתעדכנים עם הזמן ולנו בני האדם לא היה בעיה לא לעבור על החוקים כי הם היו אקטואלים לתקופה בה אנחנו חיים.

אז אנא ממך...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...