Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי לא להשמע זקן טרחן אסביר את עמדתי.

מהירות הנסיעה המותרת בכבישים הבין עירוניים נמוכה מידי ברובם המוחלט.

המהירות המירבית לא עודכנה משנות ה 70' והיא נראית מגוכחת, מה שגורם לרבים וטובים להפוך לעברייני תנועה.

אני בדעה שחוק יש לכבד, ואין חוקים ש "מותר" לעבור עליהם, ומי שיתפס ישלם.

דעתי שיש להפעיל לחץ על מקבלי ההחלטות בנוגע לעידכון המהירות המירבית, והחלה תזוזה בנושא, גם אם לא מספיק.

אני מתכון לנסח מכתב מנומק בעד העלת המהירות המירבית בכבישים המהירים המתאימים, ולשלוח אותו ל 120 חברי כנסת.

עד אז, או שנשמור על החוק או שנשלם.

אני בטוח לא הכתובת למענות וטרוניות.:-D

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עניין ההתיחסות לרמזור אדום כאל תמרור עצור לצורך פניה ימינה (עם תמרור המתיר זאת - בגרמניה, למשל, זה שלט או רמזור עםחץ ירוק ימינה צמוד לרמזור), ועניין הפניה שמאלה ברמזור ירוק עגול (ללא חץ) הוא עניין מקובל באירופה ובעוד מקומות ומתאים לתרבות של אותן מדינות. אצלנו מערכת הרמזורים יותר נוקשה - במקום השלט הקטן בונים אי תנועה ונתיב נפרד לפניה ימינה, בד"כ על תמרור "תן זכות קדימה" כך שלמעשה החוק דווקא מקל בהשואה לאירופה, לעומת זאת נסיעה בנתיבים מרונמזרים מבוקרת בצורה יותר נוקשה - שימו לב שהאור הירוק ברמזור לעולם לא יהיה עגול אלא עם חץ. זה יישור קו עם אירופה, שבה החץ מסמל זכות קדימה בלעדית בפניה שמאלה והעדר תנועה נגדית. ממעט נהיגה במרכז אירופה בשנים האחרונות אני מתרשם שגם שם יש נטיה לעבור לשיטה זו, אם כי, כמובן, יש עדיי הרבה מאוד צנתים שבהם העדשה הירוקה עגולה ויש לתת זכות קדימה לתנועה הנגדית שגם לה אור ירוק באותו זמן.

האם המערכת היותר נוקשה אצלנו נובעת מאופי הנהגים או גורנמת להם להיות פחות ערניים ומתחשבים? אין לי תשובה ונראה לי כמדובר בשאלת ביצה ו תרנגולת, כלומר שני הכיוונים נכונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רבי חן

צרף להם את זה גם מהירויות בארצות העולם ואכיפת המהירות

http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_limits_by_country

לא חבל על הבולים ועל המעטפות

קבל חן חן על היוזמה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מתכון לנסח מכתב מנומק בעד העלת המהירות המירבית בכבישים המהירים המתאימים, ולשלוח אותו ל 120 חברי כנסת.

נו, אז כבר יצא משהו טוב מהשרשור הזה :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חן, בלי להעליב, כל הכבוד על היוזמה,

אבל...

אני מקווה שאתה תכתוב אותו על נייר טואלט, מאחר וכולנו יודעים לאן המכתב הזה יגיע ומה יקרה לו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז שיכתוב אותו על נייר שיוף אם כבר:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רבי חן

צרף להם את זה גם מהירויות בארצות העולם ואכיפת המהירות

http://en.wikipedia.org/wiki/Speed_limits_by_country

לא חבל על הבולים ועל המעטפות

קבל חן חן על היוזמה

מה שצירפת מלמד בעצם שהמהירות החוקית בארץ דומה מאוד לזו החוקית במרבית המדינות האחרות, למעט גרמניה ומדידות בודדות נוספות.

פורסם

השופט. בהחלט נכנס לנישות מיוחדות. ומביא אופיצות רציניות יותר מהמצלמות המטופשות החדשות.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...