Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם רוצים מהמשטרה ?

משטרת ישראל היא זרועה ביצועית של ממשלת ישראל ופועלת לפי הנחיותיה.

תבואו בטענות לממשלת ישראל, ולא למשטרת ישראל שבתקציבה הדל ומשאביה הנמוכים צריכה לפתור את חוליי החברה הישראלית.

זה נכון, אבל מצד שני משטרת ישראל היא גם גוף מייעץ לממשלה, היא זו שלמעשה קבעה למשל את מיקומי המצלמות.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אישית לא מבין למה מישהו צריך לנסוע במהירות 150 קמ"ש. מצד שני, "קצת" הגזימו כאן עם הענישה.

כשעליך לעבור דרך של יותר מ-100 ק"מ ולרשותך עומד כביש מהיר כמו כביש 6, נסה פעם לנסוע במהירות הזאת ואז לא תבין איך לא עשית את זה קודם.

חן, טרם ענית לשאלה שהפניתי אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לצערינו עוד לא עשינו כלום, חוץ מלרתון על גבי דפי הפורומים השונים.

אוחי הגיע זמן ל"אביב מוטורי ישראלי".

פורסם

ככל שנראה ביצוע מעצר שכזה הוא בלתי חוקי .

מחר כבר נקרא חוות דעת מלומדות של עורכי דין בנושא.

ולגבי האשם

ניצב ברונו שטיין !! לא מופז ולא ביבי ולא זיבי.

ואימי ניסתה במשך שנים לשכנע אותי שאם אני לא אוכל את הבננל'ה לא יבוא שוטר כמו שסיפרו לזאטוטים אחרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שוטר תנועה חביב פעם אחת העיר לאבי בלילה קר ובשעה מאוחרת (אחרי 11) על שעבר במרחק חצי מטר ממעבר חצייה ולא בתוך הקווים של המעבר.

ממול לאפו של השוטר החביב, ישבו כעשרה חבר'ה צעירים (ילדים בגיל תיכון דומני) ממוצא אתני כלשהו, ושתו אלכוהול.

השוטר החביב היה שוטר תנועה, לא שוטר אמיתי.

בא לי להקיא כבר מכל מה שקורה בשנים האחרונות. המדינה עושה לתושבים "זה נעים לך? ועכשיו? ועכשיו?" אגב אחיזה איתנה ההולכת ומתגברת בביצים, עד שאו שהביצים ייתלשו, או שהמדינה תחטוף מכת קראטה עצבנית באשכיה שלה, כי רק כך זה ייגמר.

אני לא מעודד נסיעה על 150 קמ"ש, אני לא סומך על מרבית הנהגים שיידעו לשמור על שליטה ברכב בכבישים מסויימים או נהגים מסויימים שמלכחתחילה לא יודעים לשלוט ברכב וכולנו יודעים שיש כאלה, אבל אני גם לא מעודד הגזמה טוטאלית ומוחלטת הגובלת בתיסמונת דאון לגבי אכיפת חוק אחד ויחיד.

"מה קרה, יא עומואים, המצלמות לא נותנות מספיק תמורה, אז 'תם מחפשים מאיפה להשלים הכנסה?..."

אני הייתי רוצה לראות מבצעים של "אח'שלו אני מסטוווול", "תמרור-כאפות", "לסדר שורות" וכולי, לא רק של "טיסה נעימה".

בלי בושה, מתחת לאף של האזרחים, נערכת אכיפה סלקטיבית של חוק מסויים. אני מגדיר את זה כדיקטטורה.

פעם עוד האמנתי שישראל היא דמוקטטורה, היום היא כבר סגרה סקאלה, ואת ה"דיק" בדיקטטורה, אנחנו מקבלים.

ולחברים שמתחילים להבין שרק הקמת מפלגה חדשה תוכיל לשינוי,

בוקר טוב.

אני טוען את זה כבר מעל שנה. אפילו ניסיתי להרים פה חצי כפפה חד פעמית, כי היא קלה, אבל אף דג לא נגס. רק עשו פרצופים מופתעים.

surprised-fish.jpg

והמשיכו ליילל כמו חתול ששרט לעצמו את האשך.

383093024_6a2bffe6ee.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש למישהו אולי מכרים במשטרה כדי שיוכלו להעביר את השרשור הזה למישהו במשטרה שאיכפת לו?

אולי אם יקראו את השרשור הזה יפול אסימון או שניים, ואולי לא. שווה ניסיון.

Bimmer

פורסם

איך אתה חי עם הנאיביות הזאת?:bigcry:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש למישהו אולי מכרים במשטרה כדי שיוכלו להעביר את השרשור הזה למישהו במשטרה שאיכפת לו?

אולי אם יקראו את השרשור הזה יפול אסימון או שניים, ואולי לא. שווה ניסיון.

כאילו מה השמטרעה לא רואה שכולם מתעצבנים על מצלמות המהירות.

זה מזיז להם את ה.

פורסם

אה, סליחה - אבל...

***(נשים לשנייה אחת את הדיון על החוק ונגזרותיו - מסכימים למספרים שבחוק או שלא, לא משנה כרגע לצורך העניין שאני מעלה)***

אני לא רוצה להטיף על מהירות נסיעה וברור לי כי הגבלת המהירות בארץ היא דרקונית בכבישים מסויימים, אולם בואו רגע נחשוב ביחד - מספר עובדות:

* רוב משתמשי הפורום הזה אוהבים לנסוע מהר

* רוב משתמשי הפורום הזה אוהבים לנסוע מהר יותר מהמהירות הקבועה בחוק

* רוב משתמשי הפורום הזה חושבים כי הם יודעים לשלוט ברכבם בכל מהירות, בכל כביש ובכל סצנריו של תנועה בסביבתם (חלקם אולי צודק)

* רוב תושבי המדינה הם לא חלק ממשתמשי הפורום הזה

ולכן, בהנחה שכולנו טרחנו גם להקשיב לדבריו של אותו סנ"צ שדיבר על המספרים 198 ו-215 קמ"ש ואמר (ציטוט) "אלו המהירויות שבהן אנו פועלים", הרי שלא ברור על מה בעצם צריך להתלונן. אף אחד לא ישכנע אותי כי יש סבירות לנסיעה של 200 קמ"ש בכל כביש שהוא בארץ ובכל שעות היממה, גם אם הנהג פחות או יותר יודע מה הוא עושה ומעריך שהוא די לבד על הכביש, סורי, צ'טערת... וקשה לי לומר על עצמי שאני נוהג לאט - אבל יש מהר ויש מהרררר, נא לא להיתמם.

כמה מכם באמת היו מעוניינים שהיגואר בכתבה תחלוף לידו על כביש 431 במהירות 220 קמ"ש? ואולי הייתם רוצים להיות במסלול הימני כאשר עדר הדבילים בב.מ.וו חולף במרחק של 50 ס"מ ממנו ובמהירות של 250-240 קמ"ש? ("אחי, תראה!! בלי ידיים!!!!!")

באם שוטרים ידפקו ב-3 בלילה על דלתו של רוצח פוטנציאלי שהחליט להמר על מזלו (אה, כן וגם על מזלי, כמו גם מזלכם) במהירות של 55 מטר לשנייה ומעלה, אין לי אישית שום בעייה שאותו אדם יבלה את הלילה במעצר. גם לכם לא צריכה, כך אני חושב, להיות התנגדות לכך. נא לשים את הדברים בפרופורציות המתאימות - לא מדובר על חריגה של קמ"ש אחד, 10, 20, או אפילו 50 מעל המהירות המותרת, וגם 150 הקמ"ש המוזכרים בכותרת הינם למראית עין כנראה, כי אותו סנ"צ בהחלט נתן יותר מרמז להבין כי מדובר על 200 קמ"ש ומעלה.

אני לא מיתמם - אני באמת ובתמים אוהב לנסוע מהר, חושב שאני יודע לשלוט בגלגלים הפרטיים שלי - בכל זאת מסה של קרוב לשני טון - גם במהירויות שלילה-כפול-שתיים ואף דואג להוציא את הקיטור המצטבר לפחות פעם בשנה בכבישי גרמניה או במסלולי חו"ל, אבל לא מוכן להמר על חיי משתמשים אחרים בדרך.

The older you get, the better you used to be

פורסם

נורא פשוט לבדוק את העניין הזה...

לוקחים כביש מהיר כלשהוא (כמו 431) ועושים הפוך - מסירים את כל מגבלות המהירות לגמרי לשנה שלמה ואז משווים את הנתונים למול שנים קודמות ובאופן יחסי לכמות התאונות בכבישים אחרים באותה שנה.

יש לי הרגשה שהרבה דברים יסתדרו כך: בעיית ה"שמאלנים" שייפחדו לנסוע לאט בנתיב המהיר, נהיגה עירנית יותר של כלל הנהגים ולא רק אלה המהירים, הגברת תשומת הלב לסביבה באופן היקפי ולא כמו חמורים רק היישר קדימה ויצירת שיח נהגים ברור בכביש לעומת המצב הכאוטי כיום.

פורסם
נורא פשוט לבדוק את העניין הזה...

לוקחים כביש מהיר כלשהוא (כמו 431) ועושים הפוך - מסירים את כל מגבלות המהירות לגמרי לשנה שלמה ואז משווים את הנתונים למול שנים קודמות ובאופן יחסי לכמות התאונות בכבישים אחרים באותה שנה.

יש לי הרגשה שהרבה דברים יסתדרו כך: בעיית ה"שמאלנים" שייפחדו לנסוע לאט בנתיב המהיר, נהיגה עירנית יותר של כלל הנהגים ולא רק אלה המהירים, הגברת תשומת הלב לסביבה באופן היקפי ולא כמו חמורים רק היישר קדימה ויצירת שיח נהגים ברור בכביש לעומת המצב הכאוטי כיום.

בראוו.

הצעתי הצעה דומה בעבר, בתוספת מגבלת מהירות משתנה בתנאי מזג אויר/ראות/צפיפות בעייתיים.

אני שמח לגלות עוד עמיתים לפורום עם גישה שונה.

ולמגיב X9500, שחושב שהוא יודע לשלוט בלקסוס ההיברידית שלו במהירויות שלילה כפול 2 (לא שזה קרה, חלילה, בכבישי הארץ. אולי בגרמניה, אולי עם הלקסוס, אולי על המאדים :wink: ) - הייתי מציע להפסיק עם הצביעות. הכותרת היתה ברורה מאד - ועצם העובדה שאזרחים נורמטיביים(כן, גם אם הם נתפסו על עבירת מהירות גבוהה הם עדיין נורמטיביים) עשויים להלקח מביתם למעצר על עבירה שכביכול כבר בוצעה והסנקציה המיידית עליה כבר ניתנה(שלילה מנהלית, החרמת רכב וכיו"ב) - צריכה להדיר שינה מעינייך ומעיני כל אזרח מודע במדינה הזאת, כי היום זה על מהירות ויום אחד זה יהיה גם על מכתב או טוקבק שפרסמת.

חשוב על כך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L היקר, תודה על הצעתך הנדיבה. אני מיד מפסיק את הצביעות, רק אנא אמור נא לי קודם לכן איפה היא מצוייה במה שכתבתי ומה קשור לכך עניין שליטה, לקסוס היברידית, מאדים ושאר ירקות? גם אם אני חושב שאני פחות או יותר יודע לנהוג, מעולם לא שקלתי להוכיח זאת לעצמי או למישהו אחר על כביש ציבורי במהירות של 250 קמ"ש. לא נעים להגיד, אבל גם לא ב-200 קמ"ש עלובים, איטיים ובטוחים על כביש ישראלי מצוי שאין לי ספק שהוא ריק כשאני חושב שהוא ריק.

ריק כמו הטיעון שלך, פחות או יותר.

הבחור שנהג בב.מ.וו הוא אזרח נורמטיבי? ואם היה מועך את המכונית שלו לתוך מכוניתך או לתוך מכונית אחרת, תוך כדי כך הורג איזה 5-6 אנשים, גם אז הוא אזרח נורמטיבי?? או שאולי הוא עדיין נורמטיבי רק אם בהזדמנות זו הוא הורג רק כאלה שאינם אתה עצמך או בני משפחתך, או אנשים שאתה מכיר? יש רף מסויים שמעבר לו לא אני, אתה או כל נהג אחר יכול להחשב כאדם נורמטיבי, בשעה שהוא מסכן אחרים ממרום 250 קמשי"ו. הצביעות - והרבה ממנה - היא בדבריך בלבד.

The older you get, the better you used to be

פורסם
בכביש כמו 431, רוב הזמן אפשר לנהוג על 140+ קמ"ש. למה? כי תנאי הדרך מאפשרים זאת. אבל בארץ זה ה-מתכון לתאונות, למרות שכלל הנתונים מוכיחים את ההיפך. מדינת בצע.

140?

אל תתבייש לומר 180+.

כביש שבאמת באמת בנוי כמו שצריך.

פורסם

אותי מטרידים כמה דברים פה:

- שימוש לא נכון בכוח אדם בשביל עבירה יחסית שולית ולא מזיקה (כמות התאונות בשנה שגורמת מהירות כזאת היא פחות מאחוז אחד)

- דרקוניות לא פרופורציונאלית, כשיש עבירות יותר חמורות שבהן צריך לטפל לפני כן (נהיגה בשכרות, ערסים מתפרעים וכו')

- שימוש במשאבים חיוניים ויחידות פליליות בשביל לאכוף עבירות תנועה

אבל יותר מהכל מפריעה לי העובדה שכמו שאמר 504L, היום זה על מהירות, מחר זה על משהו אחר, אפילו על ההודעה הנוכחית שאני כותב כרגע.

הממשלה עושה הכל כדי לפגוע באנשים הלא נכונים.

שישימו מצלמות בכביש בין יגור לאחיהוד ויצלמו "בני דודים" מתפרעים שם. ב4 שנים של חיים בכרמיאל ונסיעות יומיות לחיפה, ראיתי כמות לא נורמלית של סופר לאנסרים "משוברות" או ג'יפים שחותכים, מפריעים, מעיפים רכבים אחרים מהכביש ואז חותכים ישר לתוך הכפרים שלהם בחזרה, סתם בשביל פוזה.

הרבה מהם סתם עושים חצי יום סיבובי דאעווין ולא באמת נוסעים לשום מקום, וחושבים שלהתפרע ולסכן אחרים זה ספורט.

אני לא גזען וברור שלא כולם ככה אבל אפילו המשטרה מודה בחוסר אכיפה במגזר הערבי ובכמות לא פרופורציונאלית של תאונות שם.

עלי, אגב, זה לא משפיע החוק הזה (בינתיים) כי בכל מקרה עברתי לחו"ל.

• תוכן חדש...