Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS מסין - חוקיות תוכנת המפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפורום שאנשים ממליצים על מכשירים מ-dealextreme, pandawill או מאיביי (אני נוטה לכיוון המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/5-GPS-4GB-3D-Israel-Map-POI-SpeedCam-Hebrew-Menu-Voice-/270672252825 , עושה רושם טוב לפי התגובות; למישהו כאן יש ויכול לספר עליו?).

השאלה שלי היא לגבי חוקיות תוכנת המפות שלהם - הם מריצים iGO או תוכנות אחרות שבאופן רגיל עולות הרבה כסף (התוכנות והמפות).

האם התוכנות והמפות הן חוקיות במכשירים האלה? (במיוחד במכשיר שקישרתי אליו לעיל) או שהן פרוצות/ישנות מאוד/לא טובות בצורה אחרת?

פורסם

לא מאמין שזה חוקי.

לפחות בכל המכשירים הסינים שראיתי, זה היה פרוץ.

אם הנושא מפריע לך, אתה יכול לרכוש תוכנה חוקית בארץ במקום מה שמגיע עם המכשיר.

פורסם

אבל מפות בארץ עולות בסביבות 250-300 ש"ח לאיזור, לא?

לפי אתר http://www.igostore.co.il מפת ישראל עולה 250 ש"ח ומפות מערב אירופה 300 ש"ח...

יחד עם עלות המכשיר זה עדיין משתלם? יש יותר מדי מכשירים בארץ ואני לא יודע איזה מכשיר הוא בערך באותה רמה.

פורסם

תודה, אבל אני חושב שמשאלתי אפשר להבין שאני לא מעוניין בתוכנה ומפות לא חוקיות.

לכן אני אחזור על השאלה השנייה שלי: האם המכשיר עצמו מצדיק את הרכישה? טוב משמעותית ממכשירים דומים שיש בארץ?

כי מבחינת עלות זה כנראה דומה, אולי מאתיים שקלים יותר זול? (המכשיר הסיני+מפות ישראל+מערב אירופה לעומת מכשיר מהארץ שכולל ישראל+מערב אירופה). מה עלות התוכנה עצמה?

השבב הוא SIRF V לעומת SIRF IV שנפוץ בארץ. יש הבדל?

מה לגבי איכות המסך מבחינת רגישות למגע ומבחינת בהירות? מבחינת רזולוציה יש לו יתרון על פני המכשירים שנמכרים בארץ.

פורסם

ברגע שמכניסים לו תוכנה בעברית אז אין שום בעיה.

אין טעם לקנות מכשיר בארץ, מחיפוש זריז בZAP עולה שמכשירים של QUE למשל מתחילים ב-500 שקל, וגם זה למסך 4.3" עם מעבד חלש יותר ועם חצי מכמות הזכרון שאתה מקבל מהמכשיר הסיני.

ושוב, אין טעם גם לקנות את התוכנה. מזכיר לך שאתה בנאדם פרטי, אין אכיפה על תוכנה חוקית.

Stay Dirty

• תוכן חדש...