Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כחלון עזב, התחלף שר התקשורת, משרד התקשורת התחיל לתקוע מקלות בגלגלים, והחברות הגדולות חוכחות ידיים בהנאה וציפיה לחזור לקרטל שהכניס להם רווחים יפים.

לא רק חברות האפ"ס, זה שקוף שלמשרד התקשורת יש אינטרס בעניין.

סתם תוקעים ברקסים לגולן? סתם אמר מנכ"ל משרד התקשורת שהוא שואף להעלות את המחיר לרמת הOECD?

אני לא אומר שחברות האפ"ס מרפדות לו את הכיס, אבל..

טוב בעצם אני כן אומר את זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שהמחירים ישובו לעלות למחירים טרום גולן, האופציות החינמיות (וואטסאפ, וויבר וכו') הן הרבה יותר נגישות כיום ואין שום בעיה עקרונית להתנהל עם טלפון "ללא עלות".

מעבר לכך, במדינה מתוקנת (ולא בטוח שזה אנחנו), הרגולטור שאמור לאשר כזה מהלך חייב להגביל עליית מחירים, אחרי הכל, זו מהות תפקידו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, אל תשכח שני פרמטרים:

1) גם וויבר וגם ווצאפ משתמשים באינטרנט. מה שאומר שבהנחה ואתה לא נמצא במקום סגור אתה תצטרך חבילה אם אינטרנט (והחברות בהחלט יגבו לא מעט כסף על זה).

2) ממתי ישראל מדינה מתוקנת?

פורסם

בדיוק מלפני דקה קיבלתי טלפון מנציג סלקום (כיום אני ב 012) עם הצעה מפתה לעבור חזרה אליהם. שאלתי אם ההצעה הזו כוללת 50 ג'יגה גלישה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב 150 ש"ח (אני מוכן לשלם סכום שכזה עבור 50 ג'יגה). שקט על הקו. "כך חשבתי", עניתי ונתקתי. :)

פורסם (נערך)

אפילו לא עניין אותי לשמוע.

הימור פרוע שלי - עוד חבילת "ללא הגבלה" עם 3 ג'יגה גלישה ב 49 ש"ח לחודש לשישה חודשים ראשונים. עייפתי מאלו.

אם יתחילו לצוץ חבילות של 50 ג'יגה ומעלה בעלויות של עד 250 ש"ח, מבחינתי זה אפילו עשוי להצדיק את ביטול האינטרנט הביתי, אבל ככל הנראה שאני מצפה ליותר מדי.

לתשתית הסלולר כיום יתרון מובהק ע"פ התשתיות הביתיות - באיזורי כיסוי של דור רביעי האפסטרים נושק ל 30 מביט לשניה ודאונסטרים ל 100 מביט.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לא רק חברות האפ"ס, זה שקוף שלמשרד התקשורת יש אינטרס בעניין.

סתם תוקעים ברקסים לגולן? סתם אמר מנכ"ל משרד התקשורת שהוא שואף להעלות את המחיר לרמת הOECD?

זה לא כזה מדויק, ולמען האמת ההתנהלות של גולן מוכיחה את מה שטוענים במשרד התקשורת, שגולן לא

התכוון ולא מתכוון לעמוד בתנאים שהציבה המדינה שהוא נכנס למכרז, אלא בא לעשות סיבוב על המדינה.

גולן היה אמור להקים רשת רביעית, ולא לרכב על הרשת של סלקום, כדי ליצור חברה רביעית אמיתית.

אבל מה? אם הוא היה עושה את זה כמו שהוא באמת צריך, הוא לא יכול היה למכור חבילה במחירי זנות,

ולא היה גורר את כל השוק למחירים כאלה.

אני לא אומר שחברות האפ"ס הן טלית שכולה תכלת, אבל מה שהתחיל כתחרות, נגרר למשהו שהיה ברור

לכולם שזה לא יימשך ככה, והם בעצם רוצים אחד משניים, או למכור את החברה, או לחלופין לכופף את

המדינה שתוותר להם על תנאי הזכיון.

פורסם

מסכים עם כל מילה.

איך שהוא התחיל לפרק את הרשת זה היה ברור שמשהוא פה לא הולך לכיוון שאמור ללכת בחברה שרואה עתיד ארוך טווח בישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אנו חיבים הרבה מאוד לגולן, שהפחית את מחירי הסלולר בגדול למשך כמה שנים.

נכון, היה יותר טוב אם היה ממשיך, אבל יש לו את השיקולים שלו, אולי נגמר לו המימון או סיבה אחרת. הוא איש עסקים ולא "אמא תרזה". צריך להגיד לו יפה תודה ולקוות שהעתיד ללא גולן לא יהיה יקר מדי.

להזכיר, גולן התחיל עם 2 מסלולים: בלתי מוגבל ב 99 ש"ח ומסלול לממעטים ב 10 ש"ח. הוט סלולר, תכננה במקור להיכנס כמה חודשים מאוחר יותר , ובמחיר של כ 150 ש"ח לבלתי מוגבל (לפי העיתונים של אז). אבל כדי להכניס לגולן , הם התחילו מידית למכור מנויים במחיר של 89 ש"ח. כמובן שהם מכרו יותר מינויים מגולן, וגולן שהיה חיב לצבור כמות מנויים הוריד עוד את המחיר. ככה התגלגלה התחרות עד למחירים זולים מדי, כאלה שאי אפשר להרויח עליהם. אילולא הוט סלולר אולי גולן היה נשאר עם 99 ש" לבלתי מוגבל, היה מגיע לאיזון כספי ואולי אז לא היה מוכר את הרשת שלו.

הכל ספקולציות, אבל מה שבטוח שמי שמוכר באופן קבוע במחיר הפסד צריך לחתוך מתי שהוא.

אני בעד גולן.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

נראה שהחלה מגמת הגבלת מהירות למשתמשי הדור הרביעי ב 012 (עורנג').

עד ממש לא מזמן, מהירויות של 90~ מגהביט ביורד ו 35~ בעולה בשעות השפל היו ברות השגה די בקלות. החל מהימים האחרונים נראה שמהירות ההורדה הוגבלה ל 40 מגהביט ביורד ו 10 מגהביט בעולה (עדיין מכובד), לא משנה שעת/איזור/שרת הבדיקה.

משער שגם לקוחות עורנג' ונילה "נהנים" מאותה ההגבלה.

פורסם (נערך)

אלפא - אני הייתי מהמר שהסיבה היא התרבות מכשירי הקצה בדור הרביעי, המעמיסים על הרשת. אם נוסיף גם בעיה של פירוק אתרים (על ידי כל הרשתות, אבל כנראה ש-PHI יותר מאחרות) ובעיה של תשתיות החיבור בין האתרים הסלולריים לנקודות הקישור לרשת אפשר להבין מדוע המהירות "נחנקת".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כל כך פרסומים לגבי מפעיל וירטואלי קטן ומעניין בשם "טלזר". הם מגיעים מתחום התקשורת הבינלאומית לעובדים זרים בעיקר, מציעים כיום חבילה של עשרה ג' ב35 שקלים, ולפי מה שהבנתי המחירים לא קופצים בסוף השנה, אלא מתעדכנים בהודעה מראש באופן סביר.

אני שוקל לעבור אליהם (נדמה לי שהתשתית של פארטנר) ומציע גם לכם לשקול. אם מישהו מצלצל אליהם ויכול לברר בעבורי על סים נוסף לרכב זה יהיה נפלא!

פורסם

נשמע נהדר, אני יכול לחתוך את התשלום החודשי שלי ל012 ביותר מחצי (כרגע משלם 80).

אבל כישראלי אני חייב לשאול - איפה הקאץ'? המחיר נמוך בצורה מחשידה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...