Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

~

חברים, עזרתכם נדרשת בהבנת התנאים לתכנית הבאה של הוט מובייל:

https://www.hotmobile.co.il/programs/Pages/49cell.aspx

כיום יש לי קו טלפון של הוט מובייל במסלול "לא דיברת - לא שילמת". אני מגיע לארץ בקרוב ולתקופת שהותי שם אצטרך להחליף מסלול למשהו יותר פרקטי. ההצעה לעיל נראית מעולה (35 שקלים לחודש ללא הגבלה למשך שנה), אך אני מתקשה להבין אם אפשר יהיה לחזור בעוד מספר חודשים לתכנית הקודמת שלי, או שאני מחוייב להישאר שנה שלמה במסלול הזה.

למה הכוונה כשהם אומרים במשך שנה?

לעצתכם אודה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפי הבנתי הכוונה ב-"35 ש"ח למשך שנה" למצב בו ניסה לקבל את המבצע של שני קוים ב-40 ש"ח ולא חיבר את שני הקוים בתוך שבוע.

בכל מקרה אסור להם לחייב אותך לתקופה כך שאם תרצה להתנתק תוכל לעבור לכל תכנית אחרת שתהיה תקפה בעת המעבר, אם כי עם דמי מעבר (נדמה לי 40-50 ש"ח, צריך לחפור קצת באתר) או לנייד.

לי יש שני קוים (שותקיןם) בתכנית ה"לא דיברת לא שילמת" - במחיר 10 אג' לדקה. למצטרפים כיום המחיר 13 אג' לדקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, בנוגע להודעה הקודמת שלי ל מבצע 2₪:

אני לא עובד בשבת וחג ולכן מי שמעוניין להרשם למבצע שירשם לבד דרך האתר. חבל לפספס.

8)
פורסם

ואם כבר אנחנו עוסקים במבצע של 2 ש"ח בגולן...

קיבלתי חשבונית החודש ומופיע שם בבירור כי בקו של ה-2 ש"ח, הגלישה היא 3GB ולא 6GB, כמו בראשון.

לא צריכים להיות חזירים וגם זה מספיק, אבל באתר, בהתחלת המבצע, הופיע כי הקו השני הוא גם 6GB.

פורסם

בעת ההרשמה למבצע היה ברור שזה 3GB.

לאחר מכן בעת שדרוג חבילות הגלישה (והרבה זמן אחרי שנגמר מבצע 2₪ בפעם הקודמת) אכן הופיע בטעות 6GB גם ל2₪, אבל זה תוקן זמן קצר מאד לאחר מכן.

זה נובע מכך שבזמנו בעצם חבילת ה2₪ הייתה ממש מקבילה ל37₪.

כמו שאמרתי העניין סודר מספר ימים לאחר ה25 לחודש שעבר (מאז שנכנס השדרוג).

8)
פורסם
מבצע 2ש"ח בגולן טלקום חזר לזמן מוגבל!

בתנאי המבצע כתוב:

מחיר של 37 ₪ לחודש לתקופה של 12 חודשים שיחלו בתחילת מחזור החיוב המלא שמיד לאחר ההצטרפות.- בתום תקופת המבצע, סל השירותים יהפוך להיות חבילת "גולן טלקום" הכל כלול, ... , במחיר של 99 ש"חלחודש.

אז כמה משלמים בתקופה של הפעלת הסים ועד לתחילת מחזור החיוב המלא הראשון ?

אני מניח גם שאין בעיה ממש לפני תום המבצע לעבור לחבילה מוזלת אחרת כדי לא לשלם 99 שקל (אני לא צריך שיחות לחו"ל. יש ווטצאפ).

תודה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מחזור החיוב הוא 25 בכל חודש, עבור החודש הבא (גובים חודש מראש)

במידה והצטרפת ב01.06, שילמת עבור הסים 49₪, וב25.06 תשלם חשבון לתקופת 25.06-25.07.

8)
פורסם

תודה אלון!

בדוגמה שלך - כמה אני אשלם על התקופה מ- 01.06-15 ועד ל- 24.06.15: לפי תעריף יחסי של חבילת ה-37 ש"ח או משהו אחר בכלל ?

אגב, מה קורה למי שמזמין הסים ולא מספיק לקבל אולו לפני ה- 04.06.15? הרי ידוע שהדואר עובד "מצוין" לאחרונה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
תודה אלון!

בדוגמה שלך - כמה אני אשלם על התקופה מ- 01.06-15 ועד ל- 24.06.15: לפי תעריף יחסי של חבילת ה-37 ש"ח או משהו אחר בכלל ?

אגב, מה קורה למי שמזמין הסים ולא מספיק לקבל אולו לפני ה- 04.06.15? הרי ידוע שהדואר עובד "מצוין" לאחרונה.

כמו שהג׳וקר אמר.

במידה ותראה יום לפני כן שהסים לא מגיע - ממליץ לעבור אצל אחד המשווקים ולרכוש סים נוסף.

על התקופה שציינת לא תשלם כלום מעבר לסים.

8)
פורסם
בעת ההרשמה למבצע היה ברור שזה 3GB.

לאחר מכן בעת שדרוג חבילות הגלישה (והרבה זמן אחרי שנגמר מבצע 2₪ בפעם הקודמת) אכן הופיע בטעות 6GB גם ל2₪, אבל זה תוקן זמן קצר מאד לאחר מכן.

זה נובע מכך שבזמנו בעצם חבילת ה2₪ הייתה ממש מקבילה ל37₪.

כמו שאמרתי העניין סודר מספר ימים לאחר ה25 לחודש שעבר (מאז שנכנס השדרוג).

גם באתר וגם בחשבונית תחת הקווים שלי של 2 שקל - מופיע אותו שם גולן טלקום אקסטרא - ועדיין החבילה שלי נשארה 3 ג'יגה ולא הוכפלה. עד היום לאחר שבוע שפניתי למוקד לא קיבלתי תשובה הגיונית למה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה רשום באתר בפירוט החשבונית/ניצול גלישה?

ופעם היתה אפשרות באתר להגדיל את החבילה.

ועכשיו שאלה:

האם הסתיים המבצע של קו שני בשנקל?

אם כן אני חש לראשונה ממש מרומה על ידי גולן טלקום. למרות שנכתב פה שהמבצע ל48 שעות, היה רשום בתקנון - הארכה: הזמנה עד 1/6 והפעלה עד 8/6.

• תוכן חדש...