Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יקרה לדעתי.

עפ"י תנאי הרישיון של גולן בעת קבלת הזיכיון היו כמה קריטריונים.

אחד מהם היה הנושא של של הקמת רשת פרטית משלה ללא תלות מה שנקרא rooming בחברה אחרת.

המון רשויות מקומיות (וועדות מחוזית ושאר ירקות) פשוט לא נותנת לה רישיון להקים חוות שכאלה מהטעם שכבר היום יש מספיק אתרי שידור.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב שמחזור החיוב בגולן טלקום הינו מה25 לחודש ועד ה24 לחודש העוקב.

מי שיחשוב שזה מה25 עד ה25 טועה.

למשל, תרצו לשנות חבילה ב25/5 זה ישתנה רק ב24/6.

פורסם

יש לי טלפון נוקיה 6288 שעובד וניסיתי להכניס את הסים של גולן לטלפון ומשום מה הסים "שמן" והציר הנסגר שיש שם לא מצליח להסגר, וגם אם אני בכל זאת שם אותו שם בלחץ, אז הטלפון לא מזהה את הסים.

הטלפון דור שלישי והוא עבד בזמנו עם סים של סלקום ישן והוא פתוח לסימים אחרים.

יש למישהו פתרון עם הסים "השמן" של גולן.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר להימנע מתשלום בעת מעבר בין חבילות או שחייבים להחליף חברה ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תלוי בחברות, אבל הזולות גובות דמי מעבר תוכנית, וכל החברות גובות תמורת התחברות ("רכישת סים"), כך שאין לך לאן לברוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלי - לא חפרתי בנושא כיון שנכון לאתמול אין לי תלונות לתוכניות שיש לי. בכל זאת - אולי תציין באיזה חברות מדובר, האם מדובר ברכישת טלפון או לא ומה מחיר המנוי החודשי כאשר הסים נמסר "חינם".

אני מניח שבסופו של דבר אין מתנות, ואם הסים מתקבל חינם משלמים בדרך אחרת. אבל אשמח לשמוע אם יש גם אופציות יותר טובות. אולי אפילו להעביר אליהן חלק מהקוים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עלות הסים עצמו לחברות די מתגמדת אפילו לעומת עלות חודשית לרוב.

לאחרונה 012 וגולן יצאו במבצעי סים ללא תשלום, המבצעים משתנים כל שבוע.

סים ל"וואלה" עולה בקופיקס 5 ש"ח על הנייר בלבד, בפועל כבר הרבה זמן יש במלאי רק ננו סים.

פורסם

אלי - הסים עצמו כנראה עולה פרוטות. מה שעולה לחברות הוא כל המנגנון של הקמת חשבונות חדש וסגירת חשבונות מתנתקים. במרבית חברות המסרותיות זה עולה כח אדם במרכי השירות וכמובן פיתוח ואחזקת מערכות המחשוב, בכמה רק החזקת המערכות. אבל עלות מערכות אלה אינה שולית כלל וכלל.

המונח "קניית סים" כולל, בעצם, את כל המנגנות הקשור ליצירת וסגירת חשבונות.

פורסם
אלי - לא חפרתי בנושא כיון שנכון לאתמול אין לי תלונות לתוכניות שיש לי. בכל זאת - אולי תציין באיזה חברות מדובר, האם מדובר ברכישת טלפון או לא ומה מחיר המנוי החודשי כאשר הסים נמסר "חינם".

אני מניח שבסופו של דבר אין מתנות, ואם הסים מתקבל חינם משלמים בדרך אחרת. אבל אשמח לשמוע אם יש גם אופציות יותר טובות. אולי אפילו להעביר אליהן חלק מהקוים.

בגולן כרגע סים בחינם (חיוב - זיכוי)

אם תהיה מעוניין צור איתי קשר

8)
פורסם

די ידוע שהעלות השולית העיקרית ללקוח היא רוחב פס.

אני לא חושב שהעלות השולית של מערכות החיוב כל כך גבוהה. ואני לא חושב ששני שקלים לחודש בשנה הראשונה הם העלות הריאלית.

אבל אני רואה ששוב צריך להזכיר את הימים ה"עליזים" בהם שלוש החברות יכלו להרשות לעצמן לגבות מאה שקלים על הצ'יפ הבסיסי הזה, כיוון שידעו שיש קנסות יציאה כבדים בכל החברות.

היום סביר לחייב דמי מעבר חבילה, למרות שב012 הם פחות מסריחים מ49 של גולן.

פורסם

אני במבצע של גולן 37 לחודש למשך 12 חודשים, יש לי חודש אחרון לתשלום ואז החבילה משתנה באופן אוטומטי למחיר של 100 שקל, ואני מעוניין להישאר בחבילה שעדיין קיימת (37), האם לאחר ה12 חודש, אני יוכל לחזור לחבילה של ה37 ש"ח?

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עברתי לגולן במבצע שבועות - שלושה קווים במחיר של רק 41 ש"ח לחודש לשנה לכולם.

אבל ניתוקי שיחות ובעיקר בעיות שליחה וקבלת הודעות בווטצאפ שברו אותי. שירות טכני שלא עוזר בכלום ולא חוזר אלייי בכלל לאחר תלונות. לא מאמין שב-2015 אפשר להתקל בבעיות כאלה.

לחיוב נציין אתר האינטרנט המצוין שלהם ואת מהירות האינטרנט (כשעובד) - האינטרנט אצלי פשוט יותר מהיר בגולן לעומת 012 קודם. בלא מעט מקומות מצאתי שיפור בקליטה הסלולרית לעומת קודם.

עברתי עם שני מכשירים ממשפחת S4 (מיני ורגיל) עם רום ILO מקורי בשניהם ועם עוד מכשיר אחד מיושן אך עם אנדרואיד 4.4 יציב ומצויין. לפני זה כולם היו ב012 ופשוט הוחלף הסים.

מרגע שעברתי במיוחד באחד מהקווים לא מעט ניתוקי שיחות, בהתחלה יותר עכשיו הרבה פחות.

הבעיה העיקרית והכי חמורה - הווטצאפ פשוט הולך לפעמים לישון ולא שולח ולא מקבל הודעות דקות ארוכות. יש ימים יותר חמורים ויש ימים שאין כלום. באותו זמן מראה שיש קליטת אינטרנט מלאה ואפשר אפילו לגלוש בכרום.

אני יוצא ונכנס מחניונים בלי קליטה והווטצאפ לא מתאושש - כבר גולש באינטרנט והווטצאפ עדיין לא שלח או קיבל הודעות. לעיתים רק כיבוי והדלקת "נתונים לנייד" מחזירה אותו לחיים. לפעמים סתם פתאום באמצע היום הווטצאפ מפסיק לשלוח ולקבל הודעות מייד. שמתי את אפליקציית PNF ששומרת חי על הפורט שווטצאפ משתמש בו וצריך לשים אותה על פינג של כל דקה כדי שלא יהיו בעיות. אבל אני לא רוצה עוד אפליקצייה כדי להשתמש בווטצאפ.

גם שהכל נראה תקין לא מעט פעמים ששולח הודעה היא במשך מס' שניות קצר בתור "שעון" לפני שנשלחת. לפני זה ב012 נדיר שזה היה קורה. מן הסתם על אלחוטי אין בעיות.

שלוש שיחות למוקד הטכני ועד עכשיו אף אחד לא בדיוק באמת חזר אליי עם עדכון מה הבעיה. כמובן שאת כל משחקי תפריט הסים וכל ההגדרות עברנו כבר שלוש פעמים.

מכיוון שלגולן אין רשת עצמאית אני לא יודע ולא מבין איפה ומה הבעיה ברשת המארחת סלקום. בכנות - כלקוח לא איכפת לי.

למרות שאשלם עכשיו פי 3 יותר והפסדתי עלות הסימים שלהם, אני חוזר לרשת הכתומה/צהובה.

אני מודה לגולן על המהפכה שעשו ואני יודע שיש להם המון לקוחות מרוצים מאוד - פשוט אני לא אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...