Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כוונתך להפנות "למספר שלי"? מדוע לא ניידת את המספר וזהו?

ד"א - אני מוסי, עוד שאלה - למה גולן? גם יקרים (חוץ מ-3 החודשים הראשונים) וגם כיסוי בעייתי.

את קו גולן האחרון (מבין שלושה שהיו לי) ניידתי השבוע ל-012, וסוף סוף אני יכול לדבר גם עם הבן הצעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום נגמר לי המבצע ב012 מובייל, תוכנית ללא הגבלה באזור ה50 ש"ח.

כדי לא לשלם תעריף של 90 שקלים (בערך) נכנסתי לאתר ועדכנתי מבצע נוסף לחצי שנה בעלות של 56 ש"ח. המבצע כולל שיחות, סמסמים ללא הגלה וגלישה בנפח של 2GB ולאחר מכן יש האטת קצב.

סה"כ לאחר חצי שנה ב012 מובייל אני מאוד מרוצה מהקליטה והאינטרנט (לא ממש מעניין אותי שזה אורנג').

פורסם

כנ"ל - גם לי היה מבצע של חצי שנה ב44ש"ח (או 46,לא זוכר).

בדיוק כמה ימים לפני שנגמר שדרגתי לאותה חבילה רק עם 3GB ב59ש"ח לחודש.

קו הטלפון פועל מעולה,האינטרנט פעם בכמה שבועות קצת משחק פה ושם,אבל מסתדר לבד מעצמו תוך כמה דקות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גולן טלקום יצאו עכשיו במבצע הכל כלול ב59 ש"ח לחודש למשך לשנה גם ללקוחות קיימים. למען הסר ספק - אין לי קשר אליהם למעט זה שאני לקוח והרגע החלפתי מהחבילה של ה99 לחבילה הזו תוך דקה באינטרנט (החשבון שלי - החלף חבילה) וחשבתי שיש לקוחות נוספים שיוכלו לחסוך אי אלו שקלים בחודש.

פורסם
גולן טלקום יצאו עכשיו במבצע הכל כלול ב59 ש"ח לחודש למשך לשנה גם ללקוחות קיימים. למען הסר ספק - אין לי קשר אליהם למעט זה שאני לקוח והרגע החלפתי מהחבילה של ה99 לחבילה הזו תוך דקה באינטרנט (החשבון שלי - החלף חבילה) וחשבתי שיש לקוחות נוספים שיוכלו לחסוך אי אלו שקלים בחודש.

מעולה:mm_yeah: תודה על העדכון !

פורסם

על הדרך, עכשיו כשכל החברות הסלולריות הלא וירטואליות בשוק התקשרו בהסכם איחוד רשת, אתם חושבים שהממונה על ההגבלים יאשר את ההסכמים?

במידה וכן, מישהו משנה את ההערכה שלו לגבי קריסה מהדהדת או מכירה עם זנב בין הרגליים של גולן?

אילו אני הממונה על ההגבלים אגב, הייתי מתנה את האיחוד בתקנות שמחייבות את החברות לדאוג לתאים סלולריים ביתיים ללקוחות שאין להם כיסוי סביר. אחרת מיעוט הרשתות יצמצם משמעותית את אפשרויות הבחירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אורנג' מתחברת לHOT, אשכרה מצא מין את מינו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ניידתי לגולן לא ממזמן, בשום אופן לא מקבל שיחות מרשת פלאפון למכשיר, מי שמחייג ישר שומע "המנוי אליו הגעת איננו מחובר", שלוש פעמים ניסו לפתור ועד עכשיו נאדה, קרה לעוד מישהו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

קרה לי בעבר ובגולן עדכנו את פלאפון או משהו כזה והבעיה נעלמה.

הבעיה שלי עכשיו עם גולן זה שאני לא זוכר את המספר לקוח שלי, וכנראה מעודכן אצלם כרטיס אשראי ישן שהוחלף.

הנציגה שלחה אותי להתקשר לחברות האשראי בארץ (כי אני לא יודע איזה כרטיס זה ולמי הוא משוייך) כדי שיתנו לי את 4 הספרות האחרונות של כל הכרטיסים שהיו לי אצלם בעבר ולבדוק עם גולן מי מהכרטיסים הוא זה שרשום במערכת.

שלחתי לגולן מייל זועם, אם לא יחזרו עם פיתרון נורמלי יותר, כנראה שלא תהיה ברירה ויתבצע ניוד (כי זה יותר קל מאשר להתקשר לכל חברות האשראי בארץ)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קרה לי גם עם 012. במקום שהנציג הדביל יגיד לי להסתכל בחשבוניות שנמצאות אצלי הוא הפנה אותי להתקשר לחברת האשראי.

תבדוק אם גם במקרה של גולן רושמים את ה 4 ספרות של הכ"א על הח-ן שלהם.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אין לי חשבונית זמינה, צריך לחכות שיגיע בפעם הבאה, ועד אז תתפוצץ.

העיקר את המייל שלהם יש לי, אבל לא מוכנים לשלוח לשם מספר לקוח עד שאני מזדהה עם 4 פרות אחרונות של כרטיס אשראי, אז למה יש להם את המייל שלי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עברתי לגולן, וביום שעברתי זה היה 0 ש"ח לארבעה חודשים. עלות של סים בעלות חד"פ של 59/49 ש"ח (לא זוכר בדיוק) ויש לך הודעות, שיחות ואינטרנט ללא הגבלה והכל עובד מעולה (555).

אירופה ? :wink::lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מגניב, תודה רבה!

על העברה של שלושה קוים, חסכת לי לא מעט כסף. :-D

הבעיה שלי עכשיו עם גולן זה שאני לא זוכר את המספר לקוח שלי, וכנראה מעודכן אצלם כרטיס אשראי ישן שהוחלף.

הנציגה שלחה אותי להתקשר לחברות האשראי בארץ (כי אני לא יודע איזה כרטיס זה ולמי הוא משוייך) כדי שיתנו לי את 4 הספרות האחרונות של כל הכרטיסים שהיו לי אצלם בעבר ולבדוק עם גולן מי מהכרטיסים הוא זה שרשום במערכת.

שלחתי לגולן מייל זועם, אם לא יחזרו עם פיתרון נורמלי יותר, כנראה שלא תהיה ברירה ויתבצע ניוד (כי זה יותר קל מאשר להתקשר לכל חברות האשראי בארץ)

אין לי חשבונית זמינה, צריך לחכות שיגיע בפעם הבאה, ועד אז תתפוצץ.

העיקר את המייל שלהם יש לי, אבל לא מוכנים לשלוח לשם מספר לקוח עד שאני מזדהה עם 4 פרות אחרונות של כרטיס אשראי, אז למה יש להם את המייל שלי?

מהפכת הצרכנות שעוברת על ישראל גורמת ללא מעט לקוחות להתנער מכל מחדל שלהם ולהשליך כל בעיה קיימת על "החברה".

מה אתה רוצה מגולן בדיוק?

אתה לא יודע ולא שמרת סיסמא!

אתה לא יודע ולא שמרת מספר לקוח!

אתה לא יודע ולא שמרת זיהוי אמצעי תשלום!

אתה לא שומר חשבוניות עבר!

אתה לא שומר חיובי כרטיסי אשראי ישנים!

וכבודו עוד שולח מייל זועם ומאיים לנייד?

איך אתה רוצה שיזהו אותך?

אם הם היו נכנעים ללחצים שלך ונותנים סיסמא עפ"י סדרי העדיפויות שלך, רק אולי לא לך אלא לאיזה נוכל שטוען שהוא אתה והיו לך חיובים של אלפי שקלים, היית מתלונן שהאבטחה שלהם גרועה ועשו לך נזקים של אלפי שקלים.

ידידי היקר, התהפכו אצלך סידרי עולם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חסכת לי עכשיו 1440 ש' לשנה הקרובה.

לאן לשלוח את הוויסקי? :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...