Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 95,לרכב יש רעש של תקתוקים מן המנוע,כמה אנשים שמעו ואמרו לי שזה מהליפטרים(מרימי שסתומים).

אחרי נסיעה של 10-15 דקות הרעש פוחת ולבסוף נעלם.

חלק אמרו לי להחליף את הליפטרים,וחלק אמרו לי להחליף שמן+פילטר והמצב ישתפר.

במצב כזה יש צורך להחליף ליפטרים?

האם ההחלפה שלהם מסובכת,ז''א לוקחת הרבה זמן ודורשת פירוק גדול?

פורסם

שלום רב

כמו בכל דבר הולכים מהקל לכבד.

במוסכי החברה נוהגים לבצע פלאש למנוע הדבר הרבה פעמים פותר את התופעה .כמובן שאחרי הפלאש להרכיב מסנן מקורי + שמן סנטטי או איכותי .

לגבי החלפת מרימי שסתומים זוהי עבודה קלה ולא מסובכת ואין כל צורך לפרק ראש מנוע ( אני חושב שבאף רכב לא מפרקים ראש בגלל מרימים ).

כמובן שאם מגיעים לנושא פירוק מרימים אז מוציאים אותם ומנקזים אותם מכנית ואז רואים אם יש מרים תקול ומחליפים לפי הצורך .

פורסם

מחזק את דבריו של זיסו.

אם התקתוק חזק ומכל המרימים פשוט תחליף אותם. העבודה לא מסובכת (למוסך) והעלות שלהם לא גבוהה במיוחד.

• תוכן חדש...