Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברכב המדובר אנחנו התקנו את התוכנה ,ולא,אין בה כל בעיה ,כי איתה נוסעים לפחות 100 איביזות בישראל ועוד כמה אלפים בעולם.

הבעיה ברכב המדובר אותרה כבר בפעם הראשונה שקרתה ומקורה בפורק החיצוני -004 ,אשר מסיבה לא ברורה עובד כראוי רק על 90% מהמצערות האלקטרוניות וב 10% הנותרים הוא מכניס תקלה כמו במקרה המדובר.

הנסיונות החוזרים להשאיר את השסתום על הרכב ,נעשו לבקשתו של בעל הרכב אשר התעקש על רעש הפריקה הממכר.

גם אתמול ,בשיחה טלפונית עם בעל הרכב,הסברתי לו שמקור הבעיה ידוע לנו והחלפת הפורק ל 007 ,תפתור את הבעיה באופן מיידי.

הצעתי לבעל הרכב שיגיע אלינו ונחליף לו לפורק פנימי חדש 007 -ובזה יגמרו כל בעיותיו ואתמול אכן הוא כך עשה.

הצענו גם לבעל הרכב,החזר כספי מלא -במידה ויחליט לוותר על השסתום.

מוזר לי מדוע נפתח התרד המדובר-כי הרי מקור הבעיה ידוע לבעל הרכב-וכנ"ל גם פתרונה-ולמעשה כרגע-היא כבר נפתרה.

למרות זאת ,אנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה לבעל הרכב ונכבד כל פתרון שתבחר.

חשוב לציין כי לאורך כל הדרך,לא מסכנת התקנת פורק 004 את הרכב או את מכלוליו .

בברכת שבת שלום.

אי אנד איי אוטוספורט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאני קניתי פורק של פורג' הוא הגיע עם קפיץ ירוק שמתאים לגדישה המקורית.

בפורג' אם אתה לא מבקש ספציפית את סוג הקפיץ הם שולחים עם קפיץ ירוק, בדרך כלל על האריזה אתה תראה מדבקה עגולה שהצבע שלה זה הצבע של הקפיץ שבתוך הפורק.

לא יודע איך זה עם הסדנא (E&A?) תצטרך לשאול אותם.

אגב שאתה מרגיש חוסר סחיבה, זה אומר שהרכב גודש אבל אתה מרגיש שהגדישה משתחררת ונבנת מחדש?

פורסם

אביתר,

משהו בסגנון,

איי אנד איי היקרים,

בהחלט תודה לכם על השירות שאתם נותנים ובזה ואין כל ספק!

קצת מעצבן לחזור כמה פעמים ולקבל כל פעם תשובה אחרת בנוגע לבעיה שיש לי ברכב,

כרגע הרכב עם הפורק 007 הפנימי, לצורך ניסוי כדבריכם ואיני יודע עדיין עם הבעיה תחזור או לא, לכן אעדכן אותכם בהמשך.

ובקשר לפתיחת השרשור, איני רואה בזה דבר רע, ומוכן לשמוע עוד אנשים שיש להם אולי במקרה רכב דומה ועם ידע ויכולים להועיל,

תודה.

פורסם

לא בדיוק הבנתי, למה שהפורק הזה יעבוד טוב רק בחלק מהרכבים מאותו הדגם? הרי המרכיבים בהם זהים, לא?

וכפי שהבנתי, מבוצעת סוג של "קומבינה" ברכב כדי לשים את הפורק החיצוני, מישהו יכול לשפוך מעט אור על הנושא?

פורסם

על מצערת אלקטרונית עושים מעקף לחיישן N249 אם אני זוכר את המספר נכון ואז ישנה אופציה בהתאמה להתאים פורק חיצוני מלא.

חבר נוסע על A3 T אדום עם פורק 004 ללא בעיות

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני יודע,

אז מה ההבדל בין לשים פנימי של פורג 007 לבין חיצוני 004? הריי בשניהם יש מעקף על המקורי.....?

פורסם

אין שום מעקף, ה007 יושב אחד לאחד כמו המקורי (לפחות בלאון 20VT זה ככה). ב004 שהוא חיצוני עושים את המעקף המדובר, ב007 אין צורך..

פורסם

אצלי עדיין יש מעקף, רק שצינור אחד בפורק מחובר לצינור של הפילטר אויר...מן הסתם

יש מישהו שיכול לענות לשאלה של golf sdi מעניין אותי גם...

פורסם

hen-t

כנראה אני יודע למה אתה מתכוון. בזמנו הוחלפה אצלי ברכב (גולף 4 מצערת אלקטרונית) איזושהי צינורית קטנה, ע"י E&A, אך התופעה המוזרה עדיין קיימת ומופיעה פעם פעמיים בחודש (עם פורק 007 שהורכב מלכתחילה).

חוסר סחיבה/גדישה (למרות שאין לי שעון boost) ללא שריקת הטורבו, מורגשת כבר בהילוכים הראשונים ואין שום חיווי על תקלה. רק לאחר כיבוי מנוע והתנעה מחדש, הכל חוזר לקדמותו.

פורסם

נכון וזאת התקלה בדיוק שיש אצלי,

לכן לא הבנתי מה ההבדל בין 007 ל 004 בכל מקרה יש מעקף על הפורק המקורי....

פורסם

ערב טוב.

הפורק החיצוני 004 פורק את הלחץ החוצה ואילו ה 007 ,פורק אותו פנימה.

במקרה של ה 004 ,יכול מד כמות האוויר ברכב יכול לראות את הפריקה החיצונית "כתקלה" ולהוריד את הגדישה.

לא כל מדי כמות האוויר רגישים באותה מידה וייתכן מאוד שמד כמות אוויר חדש בשילוב ה 004 ,יפתור גם הוא את התקלה.

בכל שאלה נוספת-תרגישו חופשי.

פורסם

מוזר שהרכב שלך לא קיבל את הפורק.

אצלי בקופרה 08 מותקן פורג 004 כ שנה וחצי ללא שום בעיה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...