Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני וחבר שלי מתווכחים האם צריך לקחת את המסמכים של הרכב(רשיון רכב) בכל פעם שאתה יוצא מהאוטו??

הוא אומר שצריך לקחת כי אם חס וחלילה יגנבו לך את הרכב אז יש להם כבר את הרשיון רכב ואת כל המסמכים והם יכולים לעשות מה שהם רוצים אפילו למכור את הרכב כיאלו הם הבעלים.

אני אומר שהוא מדבר שטויות והם לא יכולים לעשות אם זה כלום.

מה צריך באמת לעשות כל פעם שאני יוצא מהרכב צריך לקחת את המסמכים איתי?

תודה לעונים.

פורסם

גם אני מתלבט.

ברכב הפרטי אני מקפיד לקחת איתי את המסמכים

ברכב שקיבלתי מהעבודה בליסינג ההוראות היו שאפשר להשאיר את המסמכים ברכב.

פורסם

עלךה לי שאלה בעקבות השרשור,

אני יכול להציג לשוטר צילום של רשיון רכב וביטוח חובה?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אין שום בעיה וזה חוקי לחלוטין להשאיר את המסמכים המקוריים ברכב.

המסמכים אצלי תמיד בתא הכפפות.

לגבי צילום - החוק מחייב לנהוג עם מסמכים מקוריים (רשיון רכב+תעדת ביטוח חובה) ברכב פרטי.

ברכב חברה (שיש בה קצין רכב) מותר צילום עם חתימה וחותמת בצבע אדום(!) של קצין הרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אין שום בעיה וזה חוקי לחלוטין להשאיר את המסמכים המקוריים ברכב.

המסמכים אצלי תמיד בתא הכפפות.

לגבי צילום - החוק מחייב לנהוג עם מסמכים מקוריים (רשיון רכב+תעדת ביטוח חובה) ברכב פרטי.

ברכב חברה (שיש בה קצין רכב) מותר צילום עם חתימה וחותמת בצבע אדום(!) של קצין הרכב.

אם חס וחלילה הרכב נגנב יש לגנב מה לעשות עם המסמכים האלה?

פורסם

חוקי - כן. חכם - לא. נניח שיפרצו ויגנבו רק את המסמכים - יהיה לך סיפור של שחזור מסמכים הגוזל זמן ומאמץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם גם אני היתי לוקח את כל הניירת,היום זה נשמע מוזר למה ? כי הכל זמין תוך יממה ,נגיד וגנבו את הרכב והניירת ביטוח וטסט מתקשרים לסוכן ביטוח והוא שולח חדשים או מוציא במקום.זה שהביטוח ניגנב זה לא אומר שהוא לא קיים יותר.טסט גם אפשר להוציא... ככה זה שהכל ממוחשב. פחות לחץ בכיס האחורי של הארנק או יותר מקום בתיק, ולא צריך כל פעם לחפש אחריהם בכל מקום אחרון שהיית בו.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני תמיד לוקח את כל המסמכים איתי. ברכב שלי לא נשאר שום דבר שלא שייך באופן ישחר לתפעול הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אולי אם נגנב רכב פאר לגנבים יהיה מידע לגבי אותו בעלים,רובנו לא לוקחים אולי כי אנחנו לא חושבים על זה.אני מעדיף להשאיר אותם ברכב מחשש שאני אוכל לשכוח אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מסתובב עם יותר מארנק עליי. ככה שפשוט אין לי מקום לאחסן את תעודת הביטוח ורשיון הרכב.

אני משאיר אותם באוטו מטעמי נוחות בלבד..

אני מניח שאם הייתי משתמש בתיקים אז לא הייתי משאיר שום דבר ברכב כי יש המון דברים לא נעימים שיכולים לקרות בעקבות איבוד המסמכים האישיים הללו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עלךה לי שאלה בעקבות השרשור,

אני יכול להציג לשוטר צילום של רשיון רכב וביטוח חובה?!

ברכב חברה קצין הרכב חותם על המסמכים המצולמים עם חותמת אדומה,

והדבר תקין.

ברכב פרטי מכיוון שאינך קצין רכב ואתה לא חברה עליך לשאת עימך את המסמכים המקוריים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...