Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זיהינו שמאזדה היא סוס מת" - כך אומר שלמה שמלצר, הבעלים של שלמה סיקסט, ומסביר בכך את הירידה החדה ברכישות של שלמה סיקסט מדלק מוטורס. ב-2011 סיפקה דלק מוטורס 16% מהמכוניות של שלמה סיקסט, לעומת 28% ב-2010. לשם השוואה, כלמוביל, יבואנית יונדאי, אחראית ל-31% מכלל הרכישות של שלמה.

http://www.themarker.com/dynamo/1.1701847

לדעתי, שמלצר קרא בפורום את השרשור על הנשימה האחרונה של מזדה ומיהר למכור.:lol::lol::lol:

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שאני לא חובב מאזדה גדול (בלשון המעטה), אבל רק השנה הם הוציאו את כל טכנולוגיית הסקאייאקטיב.

זה נראה כמו צעד שיווקי בלבד.

כנראה קיבל מחירים טובים יותר מיונדאי או משהו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר מדברים על זה, מה טכנולוגיית "סקייאקטיב" מחדשת? לפי מה שהבנתי אלו מנועים אטמוספריים רק עם יחס דחיסה גבוה יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין ספק ששלמה והחברה שלו הם לא מדד לשום דבר,הבן אדם כנראה מחובר לצי העסקי ומנותק מהמציאות עצמה

פורסם
מעניין, אילו תכונות יש למאזדה שהופכות אותה ל"סוס מת"?

אתה שואל ברצינות?

חוץ מאיזה מתיחת פנים מינורית, כל דגמי מזדה (2,3,6) נחשבים לא מיושנים אלא עוד מעט פרה היסטורים (למעט אולי ה 2 שהיא פשוט לא מעניינת לא במה שהיא מציעה ולא בתמחור שלה).

למזדה על קשת הדגמים (ורמות הגימור המוצעות) יש זכות קיום אך ורק בליסינג.

ברגע שלחברות הליסינג היו אופציות יותר מעניינות, מזדה ננטשה והושלכה לכלבים (ובצדק)

הבן אדם כנראה מחובר לצי העסקי ומנותק מהמציאות עצמה

ומה המציאות עצמה? כמה רכבים מזדה מוכרת שלא לצי העיסקי?

אני לא רואה אף אדם שפוי היום רוכש מזדה 3 במקום לדוגמא פוקוס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זיהינו שמאזדה היא סוס מת"

אהם אהם (לנקות את הגרון)

גרררגרגרגר (גירגור עם כוס מים, לנקות היטב את הגרון)

שלוש! שתיים! אחת! (the final countdown)

ו:

קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו! קולולולולולולולו!

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave::scatter: :scatter: :scatter::beerchug::type::biggrin2: :biggrin2: :biggrin2::inlove: :inlove: :mrgreen: :mrgreen: :yum:

איזה אושר.

ואני לא הייתי אומר, סוס מת.

הייתי אומר, חמור מ**יין בת*ת עם 3 ע***ם עם קונדום מחוספס בשיטת ביג'י-בונד, מת ושכדאי שייוודאו הריגה עם מקל, רובה צלפים, תותח, טנק ופצצה גרעינית. רק שנהיה בטוחים שזה מת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואופל לא סוס מת? הייתי עכשיו בגרמניה ואין שם אופל בכלל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם מאזדה סוס מת, אז אופל חמור מת. :-D

Dead-Donkey.jpg

בכתבה הזאת שלמה ירה לעצמו ברגל,

כשאי אפשר להתמודד מול חברה כמו מאזדה, פשוט מנסים להוריד אותה בדרכים אחרות..

זו דרך עלובה ביותר של שלמה לקדם את אופל.

הלוואי שמאזדה תתפוס מעצמה יותר בלעדיו ותפסיק למכור לליסינג, זה רק יעשה טוב ללקוחות מאזדה הפרטיים, והרכבים יקבלו יותר הערכה וישמרו טוב יותר על המחיר, כמו שקורה בהונדה.

בינתיים, הCX-5 החדש מתגלה כבין הקרוסאוברים הטובים בקטגוריה, וב-2013 היא אמורה לתת חזק בראש עם ה-3 וה-6 החדשה.

עד אז.. ששלמה ימשיך לשלוח לכאן סוכנים שיפתחו נושאים על אסטרה ויענו לעצמם, ולשחק משחק מלוכלך, אולי זה יעזור להם למכור עוד 2-3 מכוניות כל חודש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425072

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=425154

SlowRide, הסקאייאקטיב זו טכנולוגיה שמשלבת מנועים חסכוניים וירוקים יותר, גירים יעילים יותר (6 הילוכים), ושילדות בעלות משקל נמוך יותר מבעבר, אך חזקות יותר ב30%.

קח לדוגמא את הCX-5 החדש, במבחן שרועי צוקרמן בחן אותו, צריכת הדלק הממוצעת היתה 1-13, כל זה שהמנוע מאיץ מ 0-100 ב9.5 שניות וכמובן דרגת הזיהום היא נמוכה (4). זה מצויין לרכב בגודל כזה, לא? אז עכשיו תדמיין מה יהיו התוצאות שהגיר והמנוע הזה יהיו על רכב בעל משקל נמוך יותר כמו מאזדה 3.

פורסם

ברור שלא כל מזדה היא ליסינג גם אם "היעוד" שלה היה עבור זה כביכול.

אני אישית מכיר לא מעט מזדות פרטיות מדהימות ! שלא היו מביישות אפילו רכבי יוקרה גרמניים או אמריקאים.

פורסם

מצטרף לברווז בחגיגה :-D

חברה ללא זכות קיום אלמלא הליסינג

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מצדיק את שמלצר, אבל:

ת'כלס אם ניקח את המאזדה 3 שהוא אוטו מצויין לכל הדעות, אמין ופשוט עושה את העבודה, כרגע הוא אוטו שהוא כבר מעוס לעוס וקצת מיושן.

כלומר, יש חלופות חדשות בשוק, פוקוס, I30/I35 שדי תפסו תאוצה בזמן האחרון ואנשים באמת לוקחים קצת פחות מאזדה 3.

אני אתן לכם דוגמא, בחברה בה עבדתי מאזדה 3 לא הייתה כזה להיט, ובזמן האחרון שהיו שלושה חבר'ה שהחליפו את הפוקוסים שלהם, כולם עברו לI35, ואצלנו בחברה אפשר לבחור כל רכב שרוצים.

בכל מקרה, הגיע הזמן שמאזדה ישפרו את האבזור שהיא מציעה ב3, אחרת באמת הוא קצת ימות להם...

Polo 2012

פורסם

המאזדה 3 היא באמת סוס מת, ואין לה מה להציע מול מתחרות צעירות ממנה.

בניגוד לערוב ימיה של הסובארו ליאונה ב 92'-93', מאזדה לא יכולה להלחם בגיזרת המחיר הן בשל שער היין הגבוה והן בשל החשש ממפולת במחירן כמשומשות.

חברות הליסינג מנהלות בינהן תחרות פרועה בשוק שהולך ומצטמצם, הן תקועות עם אלפי מכוניות משומשות שמאבדות מערכן מחודש לחודשו ועל חלקן הגדול הן פשוט הפסידו כסף.

גופים גדולים חזרו לרכוש מכוניות ואפילו צה"ל חוזר לרכוש מכוניות.

חברות הליסינג ממונפות ע"י הבנקים בסכומים גדולים ונפילה של חברה גדולה עלולה לסבך לא מעט גורמים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...