Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז,

אני באמת מבין ללבך, אך אין זה סותר את הטענה שמדובר על לימון, לימון מאוד רציני וחמוץ אך עדיין לימון (יוצא דופן).

לא אמרתי "סותר". אמרתי "גם וגם": גם הרכב הזה עם החסרונות הענקיים שלו (מוזיקה, נוחות) וגם הלימון שהיה לי אישית. גם וגם.

יחד, זו חבילה נהדרת- אם הוא מניע, הוא לא נוח לנסיעה!!! ואנשים אמרו שכל ה-ז' בגולני. נו, בטח- הוא הגיע לשם עם מאזדה. :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואולי הם מתכוננים להתקפה מחודשת עם הגעת מתיחת הפנים של המאזדה 3 (שמתעכבת כבר דיי הרבה זמן לא?) .

"עם הגעת מתיחת הפנים"?:shock:

עוד מתיחה אחת והיא תיראה כמו אורית פוקס (רק צריך לנתח לה סמל על האף)!

620.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אהבתי 8) .

וברצינות, כמו שכתבתי לדעתי היא דווקא נראית לא רע בכלל (ה-3 כן??). מתיחת הפנים יכולה להיות הזדמנות לשינוי אסטרטגיית שיווק.

פורסם
אין שום קשר ללימון.

למה יש קשר: לכל הרכב המחור*ן הזה, בין אם זה המוזיקה שאי אפשר להחליף לרדיודיסק אפטרמרקט נורמאלי, ואני מאלה שלא מסוגלים לנהוג בלי מוזיקה:evil: . נאלצתי להשתמש במשדר MP3 בעל איכות של זבוב; ובין עם המושבים שתוכננו לגמדים שנפלטו מהתור של "לרקוד עם אומפה-לומפה" כי לא היו נמוכים ורזים מספיק; לבין העובדה שאפילו אור מעל הראש לא היה לי כשהייתי צריך; וגם לבין עוד כמה דברים שאני מאד לא אהבתי אבל זה עניין של ניתן לחלוטין להסתדר איתם, אבל סתם מעצבנים.

בנוסף על החטאים הללו, היא הייתה פאקינג לימון, מהסוג שהחיים זורקים עליך, הוא כל כך קשה שקודם אתה מרגיש את הפגיעה, חוטף זעזוע מח, הלימון מתנפץ, המיץ נכנס לך לעיניים, מהעיוורון אתה רץ לשטוף את העיניים אבל חוטף מכה באצבע הקטנה מהפינה של השולחן, נופל על השולחן עם הראש ושובר את הזכוכית שלו, מכר רואה אותך ובא במהירות לעזור אבל מחליק על מיץ הלימון ונופל עליך, והרגל של השולחן חודרת לך את הכתף. היתרון היחידי במצב הזה הוא, שאתה מגיע לחדר הניתוח כשאתה כבר על השולחן. לא השולחן הנכון, אבל שולחן בכל זאת. ונדמה לי שהשמטתי כמה קטעים חשובים בתיאור המצב.

כך שיחד עם תקלת ה"לימון", יש לך רכב שפשוט בלתי ניתן לסבול.

מה יש לי היום? לאנסר.

מה טוב בלאנסר? יש לה רדיודיסק-דיבורית איכותי שקניתי.

יש לי אור מעל הראש.

כיסא הנהג נוח.

ואני מרוצה מעל הראש!!! אני לא צריך יותר מזה. האוטו הזה משמח אותי כל יום שאני רואה אותו בבוקר. למה? כי יש לי את המוזיקה שלי והכיסא נוח. ולעיתים אני גם נהנה להשתמש באור מעל הראש. כן, אמרתי נהנה. מהאור, מעל הראש. הדברים הקטנים, הם אלה שמשמחים אותי הכי הרבה. וכמובן, האוטו מניע...

אתה יודע שאם תשכח יום אחד את האור מעל הראש דולק

אחרי 30 דקות האזעקה תתחיל לעבוד באופן אוטו.

פורסם
לא אמרתי "סותר". אמרתי "גם וגם": גם הרכב הזה עם החסרונות הענקיים שלו (מוזיקה, נוחות) וגם הלימון שהיה לי אישית. גם וגם.

יחד, זו חבילה נהדרת- אם הוא מניע, הוא לא נוח לנסיעה!!! ואנשים אמרו שכל ה-ז' בגולני. נו, בטח- הוא הגיע לשם עם מאזדה. :roll:

שמע אתה תמיד יכול לקנות דייהו רייסר או איזה רנו מגאן מהדורות הראשונים כדי לקבל פרופורציה :lol:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מדברים על שוק המקומי, להספיד את המכירות של מאזדה בעולם בגלל משהו שאמר שלמה שמלצר זה קצת מוגזם.

מצבה של מאזדה בשוק המקומי תמיד היה הרבה יותר טוב מאשר בעולם. כרגע, מצבה של מאזדה כחברה לא מזהיר בכלל.

emotion of motion

פורסם
זיהינו שמאזדה היא סוס מת" - כך אומר שלמה שמלצר, הבעלים של שלמה סיקסט, ומסביר בכך את הירידה החדה ברכישות של שלמה סיקסט מדלק מוטורס. ב-2011 סיפקה דלק מוטורס 16% מהמכוניות של שלמה סיקסט, לעומת 28% ב-2010. לשם השוואה, כלמוביל, יבואנית יונדאי, אחראית ל-31% מכלל הרכישות של שלמה.

http://www.themarker.com/dynamo/1.1701847

לדעתי, שמלצר קרא בפורום את השרשור על הנשימה האחרונה של מזדה ומיהר למכור.:lol::lol::lol:

חברים,

פתחנו דיון בפייסבוק שלנו בנושא,

נשמח אם תבואו להשמיע את פניני החוכמה שלכם גם שם 8)

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

חברות השכרה לא רוכשות רכב לפי מת או חי או צמא או רעב

הריי מי שמשכיר רכב דרגה C (משפחתית) ויקבל מאזדה 3 לא ילך לאוויס כדי לקבל משהו אחר, הוא יקח כל מה שיתנו לו ברמה C.

הסיבה שהמותג הפך לסוס מת עבור מר שלמה, זה שדלק מוטורס לא מוכנים לחתוך מחירים כמו מותגים עולים (יונדאי \ קאיה \ סיאט (בעולם ההשכרה והליסינג) אז זה המצב, כאשר צ'מפיון מוכנים לתת לצי רכב סיאט איביזה במחירי השפלה

או שקאיה מוכנה לתת סידים CW במחירי בדיחה כדי לקדם את המותג

אפשר לראות את זה טוב מאוד בחברת מאיר שלא מוכנה לאנוס מחירים בהונדה ולכן מעט מאוד ציי רכב מאפשרים סיוויק או אקורד, ומנגד פתאום אינסייט עפה כמו לחמניות - למה ? כי מאיר רוצים להריץ את הנושא ההיברדי כדי לקדם את הסיוויק הייבריד,

פורסם

אני מתלבט האם בזה הרגע מר שלמה שמלצר חרץ את גורלה של מאזדה בארצנו,ע"י הדבקת סטיגמה או לא?

לצערי כל אתר רכב ישראלי שבד"כ אני רגיל לגלוש בו רואה את המשפט, שלמה שמלצר ומאזדה היא סוס מת-מתקשרים.

אז מי הוא שלמה שמלצר באמת? איש עסקים ממולח בתחום הרכב,צריך להקשיב לו?!? הרי אין לו שום מדד לשום דבר בענף הרכב

הוא רואה בעיניו רק את התחום העסקי של החברה שלו,וכמו כל איש עסקים שמכבד את עצמו יודע לסגור עם חברות הרכב בשוק עסקאות ממולחות כאלה ואחרות. על כן,נעשה למאזדה עוול על ידו ואם מאזדה לא תתחיל לפעול במתקפת נגד אנחנו נתחיל לראות

את הסטיגמות רצות ורצות ולהגיד מהר מאוד שלום למאזדה. אם המצב באמת יהיה כך אני לא מוכן למכור את המאזדה שלי במחיר זנות מכיוון שאיזה שלמה שמלצר אחד אמר כן אם כל הכבוד,שמאזדה היא סוס מת אז נכון מאזדה נשכחה קצת מאחור,ונכון היא ירדה בטבלת המכירות ועוד ועוד כמה שינויים אבל היי לא רק היא זה הייתה פגיעה בכל הענף. ועד שסוף סוף היא באה ועושה צעד ומוציאה את גרסת sky active ומוציאה לשוק בישראל את הג'יפון הראשון שלה ,מתחילים לנסות לקפח אותה ולהוריד אותה לשפל המדרגה על כן אני מצפה ואף דורש מדלק מוטורס ויצרן הרכב מאזדה לפעול ביחד למען אממ איך נקרא לזה:"החזרת עטרה ליושנה"...נקודה למחשבה:idea:

פורסם
אתה יודע שאם תשכח יום אחד את האור מעל הראש דולק

אחרי 30 דקות האזעקה תתחיל לעבוד באופן אוטו.

וואו. נו? ו? אז מה? אני לא נוטה לשכוח את האור. מה הטעם באמירה הזו לא הבנתי.

שמע אתה תמיד יכול לקנות דייהו רייסר או איזה רנו מגאן מהדורות הראשונים כדי לקבל פרופורציה :lol:

אני מעדיף סיטרואן דה-שבו על פני מאזדה. ראבק, אני מעדיף טחורים על פני מאזדה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם המצב באמת יהיה כך אני לא מוכן למכור את המאזדה שלי במחיר זנות מכיוון שאיזה שלמה שמלצר אחד אמר כן אם כל הכבוד

עוד לפני ששמלצר פתח את הפה מזה זמן מה קשה מאוד למכור מזדה 3/6 וצריך לחתוך עמוק בבשר החי בכדי למצוא קליינט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בכתבה הזאת שלמה ירה לעצמו ברגל,

כשאי אפשר להתמודד מול חברה כמו מאזדה, פשוט מנסים להוריד אותה בדרכים אחרות..

זו דרך עלובה ביותר של שלמה לקדם את אופל.

לא ירה לעצמו ברגל אך בהחלט יש קצת טעם לפגם.

בקשר להתמודדות מול מאזדה, קחו בחשבון שהיבואן של מאזדה בישראל הוא הדילר הכי גדול של מאזדה בעולם במשך שנים.

מהסיבה הפשוטה שבעולם מאזדה היא יצרן קטן מאוד.

המצב של מאזדה מזכיר מאוד את המצב של סובארו, יצרן קטן שמכר בישראל המון.

לטוב ולרע ישראל מתנהגת שונה מאוד משאר השוק העולמי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאזדה היא לא סוס מת, היא נחלשה הרבה אבל היא עדיין רכב טוב ואמין ונותן ערך מוסף.

הגורמים להחלשות מאזדה:

הצונאמי - היאן - היצע קטן, הטכנולוגיה לא השתנתה, המבצעי המתחרות , חוסר ההנחות במאזדה

מעבר לזה מאזדה עדיין רכב טוב, מתנהג, אמין ואיכותי.

אני מסכים שכרגע לא הייתי קונה מאזדה חדשה וגם לא סיאט, אולי פורד אבל כאופצייה ליד שנייה (בלי קשר למכירה של הרכב שלי)

מאזדה זה רכב יותר מלגיטימי...

גם בחודשים הקשים של מאזדה היא מכרה יותר מאופל אז נראה לי שההשוואה קצת לא במקום.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

עד אמצע 2011 מאזדה 3 הייתה מכונית בצמרת הקטגוריה , יחד עם סקודה אוקטביה , בכל המבחנים מול כל החדשות ששחרו לטרף היא ניצחה , את שברולט קרוז , טיוטה קורלה , פורד פוקוס , רנו פלואנס למעט סקודה אוקטביה , היא ניצחה את כולם אפילו שפורד פוקוס החדשה הגיעה היו בוחנים שהעדיפו את מאזדה 3 בגלל שנשאר בה יותר חדוות נהיגה , כך לפי מגזין אוטו , אבל עכשיו המאזדה 3 קצת מתיישנת קצת מתעכבת עקב סיבות שונות , ולפני שהדור הבא שלה יישר קו , קמים כל האויבים להורגה בשוק הישראלי , כמו בז שנוחת על עכבר ( ותאמינו לי יש לי בזים על אדן החלון עם גוזלים. )

אם תחשבו על כל שוק הליסינג עד אמצע 2011 מאזדה 3 הייתה הבחירה הכי הגיונית בשוק , מועצבת יפה , חדוות נהיגה, האצה טובה , צריכת הדלק לא הייתה נוראה יחסית למתחרות שדאז , והיום נכון מאזדה 3 נחלשה לעומת הרכבים החדשים שהגיעו , אבל רגע קצת סבלנות , מה שמצחיק הוא שבארה"ב למשל למאזדה 3 כן יש הצלחה היא מכרה למעל מ230 אלף מכוניות השנה מקום ששי או שבעי בקטגוריה , היא נמכרת שם בעיקר כמשפחתית ספורטיבית , או רכב לצעירים עם מנוע 2.5 ליטר ספורט , עם אבזור נדיב דווקא שם מאזדה נוחלת הצלחה , אז אצלנו בשוק היא נחלשת , אבל סבלנות המאזדה לא מתה היא רק יצאה לשידרוגים ותכף היא תחזור .

פורסם

מה ההתלהבות מהI30 הגה שמרגיש כאילו אני נוסע על ספינה ולא על אוטו.

שום רכב בקטוגרית הליסנג לא עולה על המאזדה בטח שלא הקורולה ולא היונדאי, אולי הפוקוס אבל גםכי זה דגם שקיים חודשיים לעומת 3 שנים של המאזדה..

• תוכן חדש...