Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסמך כתובים פרטי ההזמנה ובמקום מסויים כתוב בנפרד "רכב מתצוגה". מה זה אומר? האם זה יהיה רכב מאחד האולמות תצוגה שבהם כל אחד נכנס לרכב ובודק אותו? ז"א הרכב שיביאו לי יהיה לא מנמל שבו כל הרכבים החדשים עומדים, אלה אחד שכל אחד נגע בו?

פורסם

בדיוק.

ראית את הרכב הספציפי שקנית?

אם לא אז בטל את ההזמנה ואם כן דרוש שיופיע בהזמנה מספר השלדה. כשאתה קונה רכב מתצוגה הוא יכול להיות חדש לחלוטין אבל באותה המידה הוא יכול להיות שרוט ועם שאריות במבה במושב האחורי. במקרה היותר גרוע הוא היה רכב הדגמה ואז כבר עדיף רכב אחר יד שנייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רכב מתצוגה? היבואן חייב לידע אותך לגבי העובדה שהוא מספק לך רכב מתצוגה. יכולים להיות פגמים פנימיים וחיצונים ברכב מכיוון שרכב תצוגה פתוח לקהל, יכול שאיכות הפנים נפגעה מעט.

כמו כן על רכב מתצוגה היבואן נותן הנחה בדר"כ, לדוגמא, שהייתי בסוכנות פולקסווגן הוצע לי שירוקו מתצוגה בהנחה של 9500 ש"ח.

פורסם

הם עושים את זה גלוי עד כדי כך? כותבים "רכב מתצוגה" וחושבים שאנשים יתייחסו לזה נורמלי?

פורסם

רכב תצוגה זה רכב שעמד בתוך אולם תצוגה ממוזג. נכון שאנשים באו והסתכלו לתוכו, פתחו דלתות ואפילו ישבו. רכב רגיל זה רכב שהתבשל כמה חודשים בנמל תחת שמש. כאשר קונים רכב תצוגה שי בדרך כלל הנחה במחיר.קיבלת הנחה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא קיבלתי הנחה וגם לא נאמר לי שזה מתצוגה. ראיתי את המילים האלה אחר כך במקרה.

השאלה שלי עכשיו היא אם אני חוזר לסוכנות ושואל את הנציג לגבי זה והוא יגיד שזה משהו אחר, איך אני אדע מה אמת ומה לא? איזה ערבויות אני יכול לקבל שהרכב לא מגיע מאולם תצוגה?

פורסם

רכב מתצוגה - הוא רכב מתצוגה.

משמע יושב או ישב באולם תצוגה.

לפעמים זה יכול להיות גם אוטומוטור או סתם אירוע כלשהוא שהרכב עמד בו נעול על במה.

אתה יכול להירגע- הרכב חדש וגם אם ישבו בו SO WHAT?? ישב באולם מוצל וממוזג להבדיל מהשמש בבונדד..

אם חלילה היה נגרם לו נזק בעקבות איזה אידיוט שלא נזהר , החלק יוחלף לחדש ואם ישנה שריטה או נזק אחר מאמין שהיו אומרים לך ומפצים אותך בהתאם.

בעברי עבדתי בפולקסווגן במשך 3 שנים בסניף המרכזי - לא היתה שום הנחה על רכב מצוגה ככה שאל תבנה על זה. בטח אם אתה תופס רכב שהוא אחרון במלאי.

מה שכן - חובה להגיד ללקוח שמדובר ברכב מתצוגה לכן זה גם מופיע על ההזמנה!

בכל מקרה שיהיה בהצלחה - נסה לרקוד על העניין רק בגלל שלא היה גילוי נאות מצד המוכר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לא הבנתי איפה כתוב לך בחוזה, מה זאת אוצרת במקום נפרד בצד ?

אתה יכול להעלות את החוזה שניראה (כמובן תמחק פרטים מזהים)

פורסם
לא הבנתי איפה כתוב לך בחוזה, מה זאת אוצרת במקום נפרד בצד ?

אתה יכול להעלות את החוזה שניראה (כמובן תמחק פרטים מזהים)

פשוט באמצע דף, בין פרטים של הרכב תנאי הרכישה, בשורה נפרדת שלא קשורה לשום דבר כתוב "רכב מתצוגה".

פורסם

אתה חייב ללכת ולברר את העיניין אם לא דובר איתך על רכב מתצוגה אז אתה לא אמור לקבל אחד כזה, בכל מקרה אם אתה עדיין תיהיה מעוניין ברכב אז תבקש הנחה על זה שהוא מתצוגה.

פורסם

אני בטוח לא מעוניין ברכב מתצוגה, אפילו עם הנחה. העניין הוא שאולי הסוכן יתחיל לספר סיפורים ולהסביר שזה משהו אחר ופשוט כתוב בצורה כזאת. חוץ מזה, הוא יכול גם להחליף ברכב אחר שגם הוא מתצוגה, אבל הפעם להגיד שהוא חדש לגמרי. אולי הם מתפטרים מרכבי תצוגה או משהו דומה. איך אפשר עכשיו להאמין לו? ובכלל, איך ניתן לדעת ב-100% שלא מדובר ברכב מתצוגה?

פורסם

הלוואי עלי. זה לא טלוויזיה או מקרר מתצוגה במחסני חשמל שעבדו אלפי שעות בטרם קנו אותם והדליקו או כיבו מאות פעמים. זה רכב תצוגה או במילים אחרות - דוגמנית! תהיה בטוח שאין עליו שריטה אחת ופעמים ביום כנראה שניקו אותו שלא תהיה עליו חללילה טיפת אבק או טביעת אצבע. אם זה כל כך מפריע לך, תבקש הבהרות אבל אני חושב שאתה בסך הכל זוכה לרכב נקי מכל פגם ושריטה.

לגבי הליצן שהזהיר אותך שתבדוק שלא מדובר ברכב הדגמה - רכבי הדגמה של יבואנים עושים אלפי קילומטרים ולמעלה מזה בטרם הם נמכרים אם בכלל ובהנחה מאוד מאוד גדולה. בדרך כלל הם נחשבים למציאות שמקורבים לצלחת זוכים לרכוש אותם ובטח שלא לקוח אקראי. אף יבואן לא ינסה למכור רכב הדגמה כחדש ללקוח. מה אתה חושב, שיאפסו שם את הקילומטרז, יעשו פוליש וימכרו אותו כחדש?! נפלת על הראש? הרי זו הונאה, מצג שווא ומעשה מרמה. נראה לך שיבואן ולא משנה איזה, יעלה בדעתו לעשות את זה בשביל לחסוך כמה אלפי שקלים?!

פורסם

לא יודע איך זה בתחום הרכב, אבל אני יכול לספר איך זה בתחום מוצרי החשמל.

הרשת מקבלת מוצרי שמיודעים לתצוגה עם הפחתה מטורפת כ-70% וחלקם אינם נפתחים.

מן הסתם שהחלק שאינו נפתח נמכר במחיר רגיל עם רווחיות מטורפת, הלקוח מקבל מוצר חדש.

בחשבונית יהיה כתוב שם המוצר ודגם, לרוב המק"ט של הרשת יהיה מק"ט תצוגה ומלבד זה כלום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני חושב שמי שמזמין רכב חדש, צריך לקבל רכב חדש

ולא כזה שהיה בתצוגה. הרי בקניית רכב חדש יש גם

מרכיב פסיכולוגי - הידיעה שאתה הראשון שעולה על האוטו.

אני גם לא חושב שניתן לתאר רכב תצוגה כיותר טוב מרכב שעמד במגרש.

בכל זאת, עולים ויורדים ממנו הרבה אנשים, כל דלת וכל תא נפתחים ונסגרים אלפי פעמים ולא

בעדינות יתרה, מזיזים את הכיסאות וכן הלאה.

לכן, מי שרוצה רכב תצוגה צריך לדעת מזה, ולדעתי צריך לקבל הנחה יפה כדי להצדיק את זה.

היבואנים מנסים לשכנע אותנו שזה אותו דבר ואפילו יותר טוב, אבל זה רק מטעמי שיווק.

פעם איזה סוכן מכירות אפילו הגדיל ואמר לי בנוגע לרכב תצוגה "על זה תשלם יותר כי

אני מנקה אותו כל יום"...

פורסם

הבעיה היא גם בזה שחתמתי על מסמך ההזמנה שבו כתוב שזה רכב מתצוגה. כי לא התעמקתי במסמך. חוץ מזה, הסוכן עבר איתי על המסמך רק על פרטי הרכב ולא הזכיר את עניין התצוגה. אבל עדיין הוא יכול להציג את זה שאני הייתי צריך לקרוא על מה שאני חותם. פשוט לא עלתה אצלי המחשבה שיכולים לתת לי רכב מתצוגה.

• תוכן חדש...