Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיג המדובר :

צמיג טויו TOYO T1R במידה

205-50-17

איך הצמיג הזה?

אני צריך להחליף את ארבעת הצמיגים וקיבלתי מחיר די זול עבורם בצמיגי אנטון.

משום שלעולם לא יצא לי לקנות צמיג במקום אשמח לקבל חוות דעת גם על צמיגי אנטון.

יום טוב 8)

פורסם

צמיג קצת רועש, אוחז מעולה ומקדם שחיקה של 280, אם השגת בזול כדי לך.

יש הרבה חוות דעת על הצמיג הזה, תריץ חיפוש.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ראיתי מה אנשים רשמו אבל לא הסתפקתי מהתשובות שלהם, תודה על התשובה.

*אשמח לקבל חוות דעת גם על "צמיגי אנטון"

פורסם

שלום,

לאיזה רכב מיועדים הצמיגים ומה הדרישות להם?

אם זה למזדה 3, וחשובה נוחות, בידוד רעשים ואורך החיים, בהחלט אני ממליץ לקנות צמיגים אחרים.

אם בראש סדר עדיפויות אחיזה, וסגנון הנהיגה שלך אגרסיבי, T1R מתאימים ביותר.

עכשיו לגבי צמיגי אנטון (ביפו) - אם אתה לא רוצה למצוא את עצמך בהמולה, בעיית חנייה בהמתנה ומעדיף לקנות בצורה יחסית רגועה, תגיע למקום ב 7:30 עם הרבה סבלנות.

לא תהיה ראשון, אבל יש סיכוי שתצא משם יחסית מהר.

ותשים לב לתאריכים, מידות נכונות, כיוון הנסיעה ועוד...

המחירים אצלם באמת ללא תחרות, במיוחד במזומן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar אהלן,

הרכב המדובר הוא אכן מאזדה 3.

לפי מה שהבנתי ממספר אנשים הצמיג הזה הוא די שקט ונוח לנסוע עליו בין אם אני אגרסיבי בכביש לבין נהיגה רגועה.

פורסם

אחלה צמיג, במידה והרכב שלך לא חופר אספלט ואתה נוסע "כמו שצריך" אז הוא גם יחזיק יחסית טוב.

תקפיד על מילוי אוויר, כי ברגע שהלחץ יורד הצמיג מתחיל להתפוצץ כזה בדפנות.

בנוסף כמו שציינו מעליי, תבדוק תאריך, שלא ידחפו לך משהו מלפני שנתיים או בסגנון.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עכשיו לגבי צמיגי אנטון (ביפו) - אם אתה לא רוצה למצוא את עצמך בהמולה, בעיית חנייה בהמתנה ומעדיף לקנות בצורה יחסית רגועה, תגיע למקום ביום שישי אחה"צ

תיקנתי אותך :wink:

vladclar אהלן,

הרכב המדובר הוא אכן מאזדה 3.

לפי מה שהבנתי ממספר אנשים הצמיג הזה הוא די שקט ונוח לנסוע עליו בין אם אני אגרסיבי בכביש לבין נהיגה רגועה.

הבנת לא נכון. הוא רועש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי את הצמיגים האלה כבר 5 חודשים,

אני נוהג יחסית אגרסיבי ולוקח הרבה סיבובים חזקים ובאמת זה צמיג נפלא,

הדופן שלו גמישה ומרגישים את זה בסיבובים חזקים עם לחיצה בריאה על הגז,

אבל הוא מחזיק חזק ובחיים לא החליקו ולא עשו חריקות , זה צמיג מעולה שגם מתאים לנסיעות חזקות וגם נוח בנסיעות רגועות,

לגבי הרעש הוא לא עושה רעש מיוחד, נכון אתה שומע קצת אוויר כזה בנסיעה אבל לא משהו מיוחד או מעצבן, יחסית צמיג שקט.

אני ממליץ בחום, אז מצאתי אותם בני חודשיים וחצי היו חדשים וטריים מאוד, תבדוק את הנושא טוב מאוד.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא שקט מדיי כשמתעללים בו (נגיד כשמבטלים את ה-ESP, בפניות וכו').

אני רוצה לשמוע חריקה מינימלית בשביל להרגיש, כמו שבטופ גיר אמרו, "A Happy Tire is a Squealing Tire".

בנוגע לשחיקה - השחיקה שלו סבירה לחלוטין (מבחינת בשר), אבל ככל שמתקרבים לקרקעית הצמיג מורגשת בהחלט ירידה בדביקות.

בכבישים שהם סופר חלקים האחיזה לא מוצלחת בכלל, אבל כשהוא חם והכביש איכותי יחסית - האחיזה מצויינת.

לא חושב שהצמיג הבא שלי יהיה T1R רק בשביל להתרשם מהמתחרים, אבל בסה"כ הוא נראה כמו בהחלט תמורה טובה לכסף.

פורסם

יש לי את הצמיג הנ"ל על הלאון שלי, עברתי איתו כבר קיץ וחורף שלמים, לצערי אצל רכבים חזקים ונהיגה אגרסיבית הצמיג לא שורד הרבה, לאחרונה החלפתי את הקידמים באחוריים בעקבות שחיקה של הקידמים ברמה כזו שנשארו עוד כמה מ"מ ספורים.

האחיזה בסה"כ מעולה עם הצמיג הנ"ל, גם בחורף יצא לי לבחון את הצמיג בתנאי רטיבות והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות. אחד החסרונות של הצמיג זו דפנתו הקלילה, משום כך אני מנפח את הצמיג 40 PSI קדימה ו37 מאחור, מה שמגדיל את הבלאי ומעצים את הרעש שנוצר עם הצמיגים הנ"ל שגם ככה מרעישים לא מעט, אך משפר את האחיזה ולמעשה הדופן אינה קורסת לעומת ניפוח בלחץ נמוך יותר. אני סבור כי על רכב כמו מאזדה 3 הצמיג יחזיק יותר זמן, אני מאמין שבמידה ותיהיה לי בעיה תקציבית בעתיד אקח שוב את הצמיג הנ"ל אחרת אקח R1R או אפילו R888 שזה כבר צמיג מליגה אחרת.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...